världens finaste ponny <3

ridning i skolan idag då då :) hade min fina fina ponny fanny <3
ååååh! hon va bäst, jag älskar henne så mycket..:)
de gick iaf väldigt bra för att vara vi två! börjar hitta ån slags form iaf. det känns bra! att då går framåt! vi gjorde lite ryggningar och så, och hon är ju bra utbildad som satan. så efter ett tag fattade hon vad jag ville och då gick de bra bra :) sen vare godiiig mat! pannkakor och efterrätt. efterrätten var dock inge god alls! :O tråkigt, nån mjölig cheesecake. bajs. på eftermiddan skulle vi sluta fyra men våran lärare som vi skulle ha 2 lektioner me var sjukling. så vi hade bara en lektion, och om vi hade läst på schoolsoft hade vi vetat att den INTE var obligatorisk.. MATT.
så vi satt ute i solen lite och väntade på bussen. de va sköönt!
lyckades så klart skämma ut oss lite för den ena och den andra. men jaja! vana är vi väl vid det vid det här laget?!
tove den lilla tutten kom inte alls. rumpa. imorron är det för den delen engelska nationella. mums. vad kul. vad bra de kommer gå. och om KG är sjuk kommer vi iaf sluta efter det :D de är ju skönt. och den är precis första lektionen oxå. guud vad de skulle vara najse!
så nu sitter jag här. funderar på att gå och duscha. sen sitta i solen på balkongen? för lite brun vill väl alla bli såhär när de snart är sommar?
tyvärr blire ingen cypern i sommar, förhoppningsvis nytt hus ist! känner att det kanske är lite mer värt. men heller inget finntorp som det ser ut. TRÅKIGT. hade varit fettt kul med finntorp. men vafan. nästa år kanske?
annars blir det förhoppningsvis jobb hos tantar och farbrorar på mammas jobb med fanny! de skulle tydligen vara mer betalt än ågesta, HOPPAS.
nej. nu ska ni slippa läsa mer! haha!

pusshäy

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0