skolan är mitt hem. eller?

ja man skulle ju kunna tro att jag nu fr tiden bor i skolan, för jag är i princip här oftare än jag är hemma!

Jag och fanny hade världens sagan om ringen maraton igår och hade jag inte haft skola idag hade vi sett alla filmer på en dag! någon gång fanny, då ska vi göra det! :D jag är taggad ju för fan!

men jag går ju i skolan så imorse gick jag upp och duschade medans fanny sov som en sten.  jag tyckte att hon skulle gå upp men får höra "klockan är inte 8 än!" *vänder på sig* så jag gick och gjorde frulle.

nu sitter jag här i skolan och har just ätit äcklellunch och fixat min farmville. aja, det är bara tusen lektioner kvar.! sen blir det stallet eller hem. fortfarande inte helt bestämmt. aja. det löser sig snart! jag är lite trött idag känner jag. typ ont i nacken? whats up med det? aja.

ni får en fin fin fin bild på mig och tove för att vi sitter och lodar vid datan nu!



Jenny Högström

inga kommentarer

hehe, känner att det har varit lite bloggtorka på senaste...synd.

i veckan har skolan kommit igång lite mer på riktigt och vi har haft lite läxor och ganska många nya ämnen faktiskt! jag red Leo på skolan på onsdagen och vi gjorde typ NADA. det var en riktigt ovärd lektion..
samma dag fick jag veta att fanny har blivit sämre i ögonen under sommaren...fan men att hon får en sista chans. det känns ju bra iaf.

vi hade skolfoto oxå! hade litet tema. "klassens" sen hade alla varsin lapp med vad dom var. jag var "twilight nörd" XD otippat jajaja!

Det värda att veta om helgen är väl att den har varit ågesta ågesta ågesta :) i fredags red jag så då var jag där. vi hade sitsträning och jag hade ägrim. Det hade börjat en ny i vårna grupp...EN PRINS! haha! prins charming i våran grupp! woho!

Sen lördag så var jag i stallet med mini fför hon red. så jag förbarmade mig över norton för att han var så förjävligt smutsig. när jag var klar glänste han och var söt. (detta medans mini red ut...suck!) jag hann även dela en banan med coiette. haha. mycket social. blev utskälld av maggan oxå för att jag inte gjorde fel. NÅVÄL!

sen åkte jag med fanny hem på ärkemiddag och det var gott! (trots det mystiska lammet) pratade med hela(nästan, - lina och anders och unge) edenborgfamiljen och hade det najs. sen såg vi män som hataar kvinnor. hade typ glömt bort hur bra den är men sanningen är att den är grym. och att jag typ tredan har sett den men ändå blir förvånad vem dödaren är! XD haha.

och idag jobbade fanny så trogen kompis som jag är följde jag med henne :)

nu har vi just sett första sagan om ringen filmen och ska ner och se nästan nu! jag är faktiskt taggad! hör och häpna folk!

Jenny Högström


söndag+måndag

jobbade på ågesta igår första gången för terminen! känns bra som satan, bygger och donar gör dom, nu syns inte så mycket men det kommer väl. väldigt chill att jobba nu när hästarna står ute på natten. jag vandrade i ridhuset med charina och sen gick jag på asfaltvägen utanför med pärlan. fina pånin. 


min påni. jag får inte till hur man snurrar den dock? haha thomas data suger apa ibland...

idag hade jag ställt klickan på kanske...9 men gissa när jag vaknade? halv 7... tröttsam tjej! har michael jackson dvdn på i bakgrunden nu och lyssnar/tittar på kungen. just nu spelas human nature! en av dom bättre på den här skivan då. älskar texten, melodin och dansen! 

four walls can´t hold me tonight.
if this town is just an apple.
then let me take a bite.


väntar på att höra ifrån tove som kanske ska komma och duscha hois mig :) hoppas hon gör det, annars kanske hon inte kommer till skolan :(

Jenny Högström

working 9 - 5

eller ok, inte direkt 9-5 men 9-1 ;) haha ska jobba som socio på mammas jobb. på demensen helt enkelt.  det ska bli...annorlunda, kul kan jag inte säga för gubbarna och tanterna där är konstiga. men mamma ska vara med hela dagen och rdda mig om dom blir arga (a) jaja, jag överlever nog.

igår red jag dandy och vi red ut. vi red en väldigt kul väg och i slutet blev vi rondellhästar haha, inte första gången då då. men ändå! :)

vi skulle ha åkt till fias häst för att fota den i eftermiddag men nu ville hon helt enkelt inte ha oss. så hon får skylla sig själv den lille jäveln ;)

nu ska jag duscha och äta frukost! 

Jenny Högström

håltimme...typ.

sitter i BIBBLAN (Cibala) och tja, fixade min farmville lite (a) hahah! hade misskott den lite för allt ris var KILLED! men nu har jag tagit bort det.

jag ska rida idag och hoppas på en liten gullig fjunis :) orkar inte sitta och hålla koll. en ewingstil vore najs! nu ska vi snart ha svenska sen slutar vi. och ska troligen hem till lille karla då.

nu ORKAR jag inte mer... synd...hejdå!

nybäddad säng!

har precis bäddat nytt i sängen och jag älskar att sova första natten i nya lakan :)
sitter med datan i knäet och har precis skördat och sått mitt farmville på FB. haha. inte ok men sant!

nu ska jag snart sova, om jag kommer till ro snart. är ju firtfarande inne i vanliga rutiner i have to say! sommarrutinerna sitter i. även fast vi idag hade våran första dag som 2HSam! hör och häpna, snart tar jag studeneten typ! de känns som om det kommer gå för fort och itne vara ok! XD men men, den dagen den sorgen!

har sugigt på att uppdatera både här och minite hemliga. den lite hemliga ska uppdateras imorron med ett ämne som heter duga! aja, ni ska jag göra ett försök at sova, annars läser jag ett kapitel i min bok.



moonwalk av Michael jackson

ska kolla mejlen oxå. sen sover jag! ska upp i ottan imorron 6!!!!! inte ok inte ok!

Jenny Högström

The wiz starring michael jackson

Fanny kommer snart hit, då ska vi se the notebook, någon som sett den? :)  sen ska vi till stallet, vi ska rida ut tillsammans! hur länge sen var det inte som det hände undrar jag bara?! :O men iaf, jag rider ist för fia och då ska vi rida :) KUL!

MEN!

jag ska precis sätta mig för att kolla på filmen The wiz som michael jackson faktiskt spelar en roll i :)
för er som vet lite om filmen så spelar han fågelskrämman och sjunger och dansar en hel del. en annan skådespelerska i filmen är Diana ross. inte helt otippat helt enkelt.

En sak ni (antagligen) inte visste!

Den gräsliga orange/vit randiga tröjan som han har i på sig i filmen sparade han och använde sig av senare i en av sina videor! det ni! :)

iaf, ni ska få ett litet klipp ur filmen!



Här ser man klart och tydligt den VACKRA tröjan, och han sjunger så ni fattar att det är han på riktigt ;) haha.

nu ska jag se movien! fanny kommer snart!

Jenny Högström

worky day!

jag har ju som sagt börjat jobba!

jag är faktiskt anställd. sug på den ni! och jag har skrivit avtal, tystnadspliktpapper och liknande. så ja jag är anställd på mammas jobb ;) haha. lite oklassigt kanske. men någonstans måste man börja!
så jag är typ kallskänka på mammas jobb, jag gör alltså frukost till gästerna, diskar, dukar, serverar och liknande :) och får ca 75 i timmen vardag och 110 helg. very najs med tanke på  att jag jobbar 7-8 timmar / dag. har jobbat 4 dagar den här veckan och trivs mycket bra med valter. en av kockarna :)

har även lärt mig dom flesta rutinerna och ahr bara gjort bort mig en gång genom att glömma att lägga in fram taget bröd. klantigt men sant!

Jag äter ingen lunch. för jag jobbar som mest när det är lunch och blir trött som en sten. börjar runt 7 och slutar runt 3. jag har mycket att göra och hinner kanppt gå på toa på dagarna. men det går bra. finns några riktiga surkarter till gäster men ja. dom flersta går att charma! :D



till exempel rally harry till vänster och jag är bra kompisar sen jag snackare midnattsolsrallyt med honom iimorse! pappa kör ju det så lite koll har jag. Harry vann detta lopp år 1956..samma år som min pappa FÖDDES.
ser ni vem puddingen till höger är?

japp, det är persbrandt! han kör tydligen harrys bilar och lite så. så jag har många fötter inne hos persbrandt nu, från oplika håll! snart ska han bli min bästa vän!

nus ka jag se klart på min film. fullproppat med saker att göra fram tills skolan på onsdag!

Jenny Högström

dirty dancing 2



åååh, ska kolla på den nu. den är kärlek. en av mina totala favoriter, plus att diego luna är världens snyggaste typ? :D

long long time ago!

inser att det var länge sen jag skrev! har varit mycket med två dagar jobb och sen fanny och wils och ridning, imorron efer jobbet blire låångt inlägg. nu blir det bara film på en låt som jag nästan dör av gråt varje gång jag hör.



tänker bara på minnesstunden för honom när jermanie (hans bror) sjöng den med gråten inte bara i halsen, utan överallt. väldigt fint...




väldigt väldigt bra text i låten. mycket att stötta sig på i jobbiga tider.

nu ska jag sova s jag orkar laga mat och diska till alla tanter och gubbar imorron!

Jenny Högström

JAG ÄR LEDSEN! XD

FÖRLÅT FÖRLÅT FÖRLÅT och tusen gånger förlåt! men jag skrattar på mig!






gudarna måste vara tokiga

jag sitter i soffan och kollar på film med pappa. den är otroligt B men det är ok. faktiskt ganska kul. Den heter Gudarna måste vara tokiga. handlar om en vild negerfamilj i öknen (inget illa menat. men jag kände att vad säger man då? en ociviliserad, mörkhyad familj? ni vet att jag inte är rasist.)  som har hittat en colflaska och blir osams och så ska en snubbe gå till världens ände och kasta ut den XD helt sjukt!



iaf, pappa cyklar (träningscykel) och jag har precis ätit en ica sallad. vi var och handlade mat så ja. då köpte jag en sallad. den va god. kyckling och bulgur.

tyvärr för er så kommer ett inlägg med 3 askul filmer på michael sen. haha hittade dom i när jag satt på pappas data tidigare. nu sitter jag på min :)

i <3 min data!

Jenny Högström

överlycka!

Jag såg just det bästa på länge! :D:D

Inte nog med att jag vet att twilightgänget är i vancouver och spelar in eclipse och att neew moon kommer om några månader!

MEN även DVDn som skulle släppas om michael jacksons sista konsert, "this is it" som skulle vara ca 50 st i London, kommer på bio den 30nde october! vet ni hur snart det är?! jag är lyckig. jag har verkligen hoppats på att det skulle ens bli av och helt plötsligt ser jag att den redan är klar, godkänd och har ett releasdatum? YES!

(http://nyheter.se.msn.com/noje/article.aspx?cp-documentid=149128725) - artikel



Bild: Från en av repetitionerna till konserten "This is it"

( lite mycket michael jackson nu kanske, ledsen, men det händer så mycket om och med honom nu.. )

Jenny Tipsar!

JA!
Jag tyckte att det var dags för att tipsa lite!

Dagens tips är något som jag använder mig mycket av! Dels för att jag tycker det är smart, bra och jag är otroligt lat!

Msn-startsidan ( http://se.msn.com/?ocid=iehp ) har en speciell Michael Jackson hyllning. Dom har en helt egen radiokanal för honom och ospelar bara hans låtar utan något som helst avbrott 24/7. Jag har haft den på hela dagen och dunkat hans musik. Skitbra tycker jag då jag inte orkar sätta igång nya låtar när det tar slut och nu är det otroligt bra blandning, aldrig samma låt hela tiden eftersom att han har gjort så mycket musik.

och man ser vilken låt som spelas, vilken som spelades alldeles innan och vilken som kommer efter. Mycket smart om du vill veta vilken låt som nyss var, eller vad den heter som du lyssnar på kanske? :)

Justg nu spelar den för mig, Ain´t no sunshine - Jackson 5

Så det är ett hett tips från min sida! dom har inte endast hans musik heller, utan det är ca 30 olika kanaler. Så de borde passa dom flesta musikstilar.

(blogg.se vägrar låta mig lägga in bild just nu, men jag lovar att det kommer bild om ett tag när den skärper sig! )

Jenny Högström

gårdagen

Igår kom fanny hem igen från sin lilla Göteborgsvisit!

Hon flyttar iaf inte till götet (egoistisk som jag är så är jag såklart glad att hon inte flyttade. Men eftersom att det inte funkat så bra så.. aja, läs på hennes blogg)

Så jag mötte henne i centralen 12.52 när hennes tåg kom in. Hade vart där ett tag för att hinna hitta henne, men de va ju inte så kompliserat kan jag inte påstå. Sen köpte vi kyckling curry macka på Pressbyrån och jag köpte en bok/tidning om Michael Jackson. Jag har gått och tänkt på att köpa den men aldrig riktigt kommit mig för att göra det. Men nu är den min. Jag insåg att det var värt det om man säger så. Man vet inte hur länge dom säljer sånt.


Nyhittad låt av The King of Pop
History - Michael Jackson

Sn gav vi oss iväg till stallet. Fanny skulle rida och det var första öppna dagen. Fanny skulle ha Biztro. Första gången han gick sen operationen och ja, de gick fint :) Jag hann bli nersmetad med bajs av Jocke den lille jäveln och bli trampad på foten av samma jävel , (tro nu inte att detta är en HÄST, nej, det är en vuxen människa som borde veta bättre! ) Mini red en ny liten en som heter Oliver :) han var så sjukt söt!



en mycket säxi bild på mig och fanny från 07, bara två år? XD FY!

Sen gav jag mig hem för att få reda på att jobb väntar mig fyra dagar framöver! Jag ska jobba på mammas jobb 4 dagar i den här veckan, får 70-75 kr /timmen och har räknat ut att detta blir ca 350-375 per dag! många pengar! :D woho!

så imorron ska jag gå dubbelt med en kille ochse vad jag ska göra, sen på torsdag ska jag gå dubbelt och göra och en ska kolla på mig så jag gör rätt. sen i helgen ska jga jobba helt själv! nervöst som fan för mamma har berättat att dom kommer kolla på mig extra mycket för att mamma är värsta chefen där :S NERVIGT

aja! pengar är pengar och för dom jag får ska jag klippa mig tror jag, om inte jag kan övertala mamma att betala det till mig (a) nu ska jag se klartpå Benjamin Button. Den är inte så bra hittills. nej.

Jenny Högström

HAVE TO HAVE

http://www.amazon.co.uk/Dancing-Dream-Michael-Jackson/dp/0385403682/ref=sr_1_12?ie=UTF8&s=books&qid=1249988466&sr=1-12

Nostalgi

Jag sitter och lyssnar på massa gamla låtar i thomas dator, och den som rör mig mest är faktiskt en jättegammal låt som nog inte så många av er har hört. men som verkligen betyder massa minnen för mig. 

" And the reason that she loved him.
 Was the reason i loved him to.
 He never wonderd what was right or wrong. 
 He just knew. "

Phil Collins och David Crosby - Hero



Den påminner mig fortfarande om dig..



hittade bara med bara Phil Collins. men det är i princip samma sak.

reunion med tovis!

Jag och tovisen hängde igårkväll, det var riktigt najs! tove är min lilla buskompis! :D jag sitter nu och kollar igenom dom få bilder vi tog igår. jag hade förväntat mig fler men vi kom på att vi hade massa att prata om! så jag såg till att fota lite men de blev inte kvällens viktigaste!

sen såg vi såklart den nya filmen brüno! den var ju typ det sjukaste i hela världen (dock har jag inte sett borat) men fy fan va sjuk den var! hahhaha. men vi älskade den. den var helt klart våran humor! hahah. jag dör i garv bara jag täker på den! därför ska ni få ett smakprov på hans sjukhet!



hahhaha. ja brünos charity song! han sjunger att han är en fredsduva! XD hahah. i <3 him!

Ni ska få några bilder från dagen oxå! :D

   


Som ni kanske ser på bilderna har tove en aldeles UNDERBAR hårfärg!! därför fotade jag den oxå. för att kunna visa den!



Är det inte sjukt snyggt? jag an bara säga att jag älskade det!! fint som fan tovisen!

ja, sen gav jag mig hemåt och fick veta att fanny ine fyttar till götet! Jag blev glad för min skull (egoist som jag är) men för hennes skull vet jag inte. men a. hon får berätta i sin blogg sen Fannyfiction.blogg.se.

nu ska jag fixa det sista för att sen möta den lilla mojen i centralen när hennes tåg anländer. (om jag hittar henne?! )

Jenny Högström

muppjävelcpinternet

mitt internet har varit ärkemuppigt dom senaste dagarna, därav dom korta eller inte alls inläggen. men nu sitter jag ju på thomas bärbara, vilket innebär att jag inte tänkte skriva längre än såhär och berätta att jag inte har skrivit.

jag och tovisen ska träffas idag! jag är en taggad tjej sk ni veta! vi ska på bio. men nu ska jag leka lite med johan, sen ska jag städa! 

Jenny Högström

sol och bad på schemat

Daniel våran granne smsade nyss och frågade om jag skulle med honom och anders och deras kids och bada, och eftersom att jag ändå skulle ha stuckit ut så visst liksom! kul att träffa dom :D 

i förrgår sa jag att "den här sommaren är typ den första som jag inte har bränt mig nån gång!" *peppar peppar* 
men tror ni inte att jag lyckas bränna mig igår eller? dock en ytte pytte bränna som har lagt sig under natten, men ändå! jag kommer typ få hudcancer och bli vit och skallig som MJ XD



har en liten låt på hjärnan, så jag tänker föra den vidare in i era små skallar! 

men vi ska ge oss iväg vid 10 så jag måste packa ihop lite kakor och vatten och badkläder innan dess :) men ha en bra dag i det för tillfället bra vädret my darlings! 

Jenny Högström

papitime

hade liten ensamtid i eftermiddag med papi of mine. Vi var i flaten och solade lite. jag läste och han chillade mest. men sen åkte jag hem och åt pizza med familjen.

de va gott, men blev ändå en jobbig middag eftersom at´t en viss person inte kan uppföra sig som vanligt folk. svårt att ta folk på allvar när dom med sträng röst försöker lära sina barn saker och sen gör samma sak mot barnen i fråga.
sen förösker jag berätta en grej för henne, då vänder hon sig om och säger "jenny, JAG ORKAR inte!"
nehepp. kul. tack. så nu fick man bli älskad av sin mama oxå.

aja, nu har ni hört nog. jag ska redigera lite bilder i min nya photoshop och försöka lägga upp lite på FB.

juste! jag vann för första gången på skraplott. 25 kronor.

Jenny Högström

Jenny Tipsar!



Tänkte tipsa lite såhär på torsdagen!

En riktigt härlig låt och musikvideo, en riktig tungvrickare om ni försöker hänga med i texten, jag kan första halvan, sen blir jag mer eller mindre lost i andra versen! men kör mina vänner, give it a try!

good luck!

tjyssar!

låttexter

sitter och försöker lära mig låttexter, för man hör inte alltid vad MJ säger, och det är inte kul att sjunga med när man låter som när man va liten och itne visste vad dom sa i typ mamma mia! så ja! nu övar jag via youtube!

mini har ganska nyss åkt hem. tråkigt men hon skulle bada med vänner. jag ska chilla lite idag, fixa minis blogg lite sen. aja, de va ett kort och ovärdigt, synd synd!

Jenny Högström

MINI!

ÄNTLIGEN har mini skaffat en blogg, eller jag har skaffat åt henne (a) HEHE!

MARIAFRAMGARD.BLOGG.SE!

:D supporta henne lite nu och läs så har vi kvar den så länge som möjligt med mini skrivandes! :D

(FANNY HJÄLP MIG)

jag råkade..

 

ni ser inte att jag råkade lägga in den här tuffa bilden hehe 8)

Jenny Högström

Hemma igen, efter kul kväll med mini!

Dagen började som sagt med flaten och bättra på den sugiga brännan, hehe. så går det när solen vägrar. nåväl!

Jag och mini började kvällen med sandys och jag tog hennes sandys virginity! woho! nu är hon vuxen! :D de va sjukt gott och vi älskade det. sen började vi röra oss till biografen för att bioa oss. efter att ha pratat massa skit hehe (a)

Sen blev det bio! vi såg sommaren med göran o och den var K-L-O-C-K-R-E-N!! Vi garvade och kissade nästan på oss, fast det var nog mest pga av att vi var kissnödiga när vi satte oss i biosalongen och sen drack 712tusen liten läsk XD haha då blir man lite smått kissenödig!  "men stoppa den i en påse?!"

iaf hem till mini styrde vi stegen för att hämta massa fina saker som hon ville ha med när hon ska bada imorron. på tunnelbanan förbi mig så går det på en ganska äcklig snubbe, sätter sig vid oss och ser förvirrad ut. HAn frågar mini nåt. jag pratar med fanny i tele.

Killen- "fgbfarstabgahjdstrandbhd"
Mini- mmmmmmmmm *se förvirrad ut*
K- *le*

Jag lägger på.

Jag- Vad sa du? (till killen)
Killen- Va det här skärmarbrink?
J- Ja?
K- Är nästa blåsut?
J- eeh..ja?
K- gracia amigo!!
J- si!
K- HABLAS ESPAÑOL?!!?
J- hehehehehe


efter en liten stund ska jag prata med mini, då avbryter han mig och typ skriker konstiga saker? XD

Killen reser sig upp och kramar mig, jag vänder huvudet lite bort och får helt plötsligt en jättesmaskig puss på kinden!! han vänder sig om och tänker gå men kommer på att mini inte vill bli försummad, så hon får sig oxå en smaskig en på kinden!

Killen- CIAO CIAO!!
Jag- tjao tjao!


haha det var en kul upplevelse, haha så gör man i hans spanienland, men inte i vårt sverige ;)

sen ehmma hos mini försökte vi fixa på datan, men nej nej den fuckade sönder. jag lånade lite böcker och ansiktsvatten av henne sen åkte vi igen.
nu är vi här och kollar lite på datan, jag bloggar och lyssnar på MJ. mini lyssnar på KRunis i min tele ;) hon är nyblivet fan efter gårdagens allsång!

aja, ni får en smarrig bild på mini från sist hon var hos mig eller om det är några gånger sen, iaf den är vacker!



ni ska även få en underbar låt av underbara MJ (a)



Jenny Högström

michael jackson i rutan och öronen!

ser ut som ett väldigt fult barn just nu i bara bikini och shorts och hår som har badat i tofs samt lila solbrillor på skallen. mumma i say! men synd. har MJ DVDn i tvn så jag har hans musik i hela lägenheten och ser han dansa kungligt härifrån thomas data i vardagsrummet! helt perfekt asså :)


inte för att det är flaten på bilden, utan Zakynthos. men jag tycker om den!

det blev lite ändrade planer idag med tanke på att jag skulle ha varit med emelie som jag skulle ha passat i helgen, men så blev de inte nu för nu hade dom ångrat sig angående madonna och nej dom hade inte råd hennes pappor. så jag ska inte passa henne men vi ska träffas i helgen iaf. :) 
så ist!
har jag just varit i flaten och solat och badat i ca 3 timmar. nu är jag nyss hemkommen pch väntar på att mini snart ska komma för vi ska på bio sen. Sommaren med göran. de ska bli askul! vi frågade wils men hon dissade oss så vi ska leka med henne i nästa vecka ist! så lätt kommer hon inte undan!

aja, jag ska så mer på MJ och sen ska jag snart duscha oxå :) 

Jenny Högström

huvudärk hej hej

ok, ska snart gå och lägga mig, är typ ärketrött efter att ha sovit piss i 2 nätter. men tänkte berätta lite om min dag innan jag slänger mig på sängen med "om jag kunde drömma" för tusende gången.

jag shoppade ju med lars idag, våran årliga shopping. eller vi gör det två gånger men den årliga sommarshoppingen då ;). jag har ju skrivit en liten lista innan så ni visste vad jag ville köpa. Det jag köpte var;

* Vita Converse från Stadium 699 kr
* Svartvit adidas ziptröja från stadium 699 kr
* Ett svart och ett vitt baslinne från Gina 99 kr styck
* Svarta Jeansleggings från Gina 199 kr
* Vit mirakel BH från H&M 129 kr
* Svarta Leggings tvåpack från H&M 79 kr
* Naturvit t-shirt med en zebra på från H&M 149 kr
* DVD Michael Jackson Live in Bucharest från Megastore 149 kr

    


är mycket nöjd med mina inköp och känner att jag har redan sett MJ DVDn två gånger (a) hehe. och det är inte inte sista gången. nu står den bredvid Twilightfilmen i bokhyllan, dom är dom enda som jag inte låter stå i filmskåpet, hehe extra hög prioritet på dom kanske. men dom är kärlek så är det!

Det var allt som jag kom på iaf! sen fick jag 200 kronor i handen som var över och vi käkade lunch på vårat vanliga kinamat ställe. alltid lika gott och trevligt där. Lars och jag pratade en del om mitt MJ intresse och han berättade att han var på hans enda konsert i sverige det året som det var. avis tjej hej hej! iaf, och han lovade att kolla upp lite böcker åt mig på internet som han visste fanns om M. kul! bästa gudfar!

Imorron ska jag leka med emelie, vi ska friendshipa lite så det blir lättare att ha hand om henne i helgen, jag är faktiskt lite nervös. men vafan de löser sig ju alltid. mamma har ju haft oss så ungar kan hon ju. och emelie är fett social och så så de löser sig. för er som inte vet så är hon ca 2 år. alltså liten unge!

Nu ska jag gå och tvätta ansiktet, ta bort sminket och göra kvällsfixet med håret.

jag hade tänkt att jag skulle inviga en ny sak i min blogg!
lite hårtips! eftersom att jag inte är så nöjd med mitt just nu urtvättade slitna hår! jag har testat massa fruktis shampoo balsam och skit men nej. de funkar inte. så jag har tagit till med hårdhanskarna. och tänkte att bloggen skulle få följa med min lilla utveckling! :) hoppas det uppskattas!

första tipset något jag har börjat med nu nyligen är;

Sova med fläta

Jag vaknar alltid med trassligt och asvidrigt hår och visste inte riktigt vad jag skulle ta mig till..tills jag läste att man ska fläta håret när man har löshår för att det inte ska trassla och tänkte att de borde funka på mitt hår oxå. sen dess har jag gjort det och det funkaar faktiskt. även om flätan är aningen missbildad när man vaknar.

Så jag ger mig iväg och ber mamma fläta för jag är urusel på att göra en fläta bak i mitt eget hår!

Jenny Högström

Sorry!

Förlåt mig!
Jag lovade ju bilder på mina nya fiskar!

Jag har försökt att fota dom själv, men det har inte gått bra hittills hehe.

men här har ni googles!!



zebrafisk! 5 st!



Musse Pigg Platy, fast min är orange med svart musse på röven!



och en sån här platy, ungefär!



Och två Grodor!


Det var allt det nya i mitt akvarium just nu! nu ska jag hoppa in i duschen!

Jenny Högström

SHOPPING

Dags att stida upp för en heldag av shopping! de är alltid lika trevligt att gå upp tidigt (känn ironin) men när det är shopping på shemat är det inte allt för svårt att kasta benen över kanten och resa sig! mitt hår ser för överjävligt ut. inte ök helt enkelt. men jag skulle ändå duscha så synd synd.

tänkte skriva en lista vad jag ska köpa och så och sen får vi se vad jag kommer hem med (a)

Budgeten är 2500 kr.

* Baslinnen Gina ca 2 st
* Converse skor
* Leggings
* Filmer/skivor/böcker om Michael Jackson
* Björn Borg trososr
* Loreal exklusiv repair spray


Det är alltså mina bestämda saker, resten är upp till förvåning (eller nåt? XD)

nu ska jag göra mig iordning, och fixa musiken som jag la in i bloggen igår!

Jenny Högström

lektid och bus

jag var nyss inne hos emelie mitt över som jag pratade om i tidigare inlägg. hon var busig och jag åt med dom sen lekte vi en stund. vi ska leka igen på onsdag och jag tror det blir passning i helgen. både hund och barn verkar det som. det blir kul. jag är taggad!

innan dess hämtade mamma mig hos pappa för att jag ville det! hehe. 
jag sminkade mig för första gången på FÖR länge :) och sen åkte vi till cikla för att köpa FESK! jag köpte två grodor, ett stim med zebrafiskar och två platys, :D de va askul! ska lägga upp bild om en sek!

ÅH! eftersom att jag inte kan med thomas dator (mac) som jag sitter på nu så blir bilderna senare! hehe :P

nu ska jag se blue water high! 

imorron blire SHOPPING!

Jenny Högström

kanske uppbokad helg :D

ÅÅÅH!

mamma ringde nyss och berättade att jag kanske ska vara barnvakt från lördag kväll till måndag morgon. de vore ju så himla kul! Emelie, som är daniel och andreas unge ska jag kanske ta hand om! dom ska på madonna i GBG. hon är sjukt söt och vi skulle kunna ha mycket kul! men det enda problemet är att jag inte har vart så mycket med henne. jag vet liksom inte hur man ska göra och så! det kan ju såklart bli problem. men jag ska vara med dom nån dag och testa!

och juste! wils om du läser, det kan bli problem med lek för oss. antingen att vi gör det på onsdag torsdag eller fredag isf! för imoron ska jag shoppa med lars ju! men jag smsar/ringer dig!

iaf! det var de jag skulle berätta. mamma kommer snart och hämtar miog. och jag ska packa och raka benen innan dess!

Jenny Högström

Music thank you!





Michael Jackson:

Earth song
The lost Children
Human nature
Heal the world
Gone too soon

Paris Hilton

Nothing in this world
My BFF

CP

jävla blogg.se hela mitt långa inlägg försvann. jag vill döda datorn just nu. så jag går och äter frulle. skriver nytt sen (kanske)

RSS 2.0