hurra hurra för matilda idag :D

lilla matilda är 1 år idag! helt sjukt vad stor hon har blivit, det går inte att förstå. men idag fyller lilla parveln iaf ett helt år! så kul!
så! vi vaknade av att lina (fannys syrra, matildas mama) ringde och då väckte fannys papi oss och sa att vi ville bada med henne, anders och matilda. för matilda älskar och bada, och det är hennes dag idag. så vi skulle helt enkelt "ADA"

vi åkte till sydpoolen och badade med matilda. hon älskade det. och det gjorde vi oxå. matilda ville mest äta vattnet men vi lekte med henne oxå. efter badet var vi inne lite i södertälje och åt godingmat. kyckling och tzatsiki.

imorron är det matildas party och vi ska till henne och ge henne våra presenter som vi har slagit in nu nyss. de va naajs och dom är fiina :D

igår åt vi smarrig middag med joel och angelina som kom igår för att hälsa på och komam på matildas part imorron. kul att träffa dom igen, va nog på fannys student sist :) trevligt vare iaf.

blev ett kort och moje inlägg, men ni ska få en kärleksfull låt som både jag och fanny har nynnat på hela morgonen i princip.



Give in to me - Michael jackson
...såklart!


nu ska vi se klart på monsters inc som vi håller på att kolla på. den är sååå jävla klockren å fy vad vi älskar den! :D

jääni

borta bäst men hemma bra

här är jag nu igen. hemma hos fanny, så gott som helt hemma skulle man kunna säga då jag spenderar nästan all min tid här iaf?! haha. det är sanningen.

iaf! vi hade det så sjuukt najs när vi var i mariestad och götet! åååh vad jag älskade det.

först var vi i en stad som hette mariestad och hyrde en liten stuga på en camping. vi solade, spelade minigolf (jag förlorade, otippat), spelade plump (jag ÄGDE, ännu mer otippat) fanny plumpade alla gånger utom fyra, och jag klarade det alla gånger utom fyra! :D haha fyra plumpar av 24 möjliga, jag kallar det äga!

iaf, där bodde vi en kväll bara, sen bar det av till göteborg. efter ett par stopp på vägen på diverse cykelaffärer som fannys far ville kika i!

vi hade iaf fett najs hotellrum i mölndal. och vi sov som stenar efter att ha ätit en massa god plankstek :)

det var dagen att älska! LISEBERG! fast först åt vi makalöst god hotellfrukost :D yy vad jag älskar det! de va smarre.

men sen bar det av till liseberg med den fina lilla spårvagnen från mölndal till götet. och vi åkte balder, raketen, bergbanan, kålerado och flumride! balder två gåner resten en gång. och ändå var vi där i ca 6 timmar! helt jävla sjukt mycket folk, men fy vad kul vi hade!

 


asså ser ni hur kul det var? JAG ÄLSKADE DET!

sen gick vi ut och åt god god mat med fannys päron. sen blev det bio!

HUR kul film som helst. den hette "the proposal" och var sjukt jävla kul. haha. vi garvade rakt igenom hela filmen och kom hem ca 12 på natten. vilket betyder att vi var ute i 13 timmar. jag säger en sak. mina fötter hade ärkeont i flera dagar. idag är det dock borta!

vi var på anställningsintervju med fanny oxå. men de får hon skriva om! det enda jag tänker skriva om det är att hon som ägde stället trodde jag var fannys storasyster, det var de bästa ui hela världen typ XD haha fy vad kul det var! :D

sen hemfärd och vi var nästan framme när det blev ärkebilkö. nedrigt jag säger då de. iaf. sen kom vi hem och sov som stenar tills 11 idag :D

vi har köpt tusen filmer och nu sitter vi och kollar på den andra för idag.

jag har även inhandlat en michael jacksonbok. en självbiografi med namnet moonwalk. hittills har jag läst halva boken och den är grym. han är kung...

jääni

det är dags! (lejonkungen replik)

idag händer det!
idag åker vi!

och gissa vad? som vanligt..
har jag resfeber!

(slängde in en bild från skansen, haha! har inte haft bild på länge så jag bara tog en!)

synd synd. det försvinner när man sätter sig i bilen sen.det gör det alltid. Så med en spännande bok, (levade begravd av peter james) en nyladdad telefon med ca 30 nya låtar så är jag helt enkelt redo :) det blir inte så långt idag, eller långt och långt men mariestad. där ska vi övernatta första dagen. sen bär det av till götet!
vänta er bildbomb när jag kommer hem!

bloggar antagligen kortisar från telefonen, men förvänta er inget!

jääni

Ny header!

ny header nu då! :D
massa kul har vi haft medans vi gjorde den, testa på nya grejer med nya penslar och mupp! bilden är helt utdragen och klippt men ändå blev den cool! :D jag är faktiskt MYCKET nöjd! för den är enkel och ändå cool. jag trivs asbra med den! funderar på att göra fler hos fanny en annan dag, för nu är det hennes tur! men då kan man ha lite på lager och känna att "nej, idag ska jag byta header!"
de blir kul

jääni

Music thank you!

Melody club

baby
the only ones
palac station
destiny calling
i´m electric
killing a boy

Lady gaga

Paparazzi

Michael Jackson

Give in to me

stocklholmsluft i lungorna

äntligen hemma skulle man ju kunna säga!

och ja, nu är jag äntligen hemma hos papi, har tagit pengarna, plockat upp tvätten och tvättar nu vitt. sitter här medans jag väntar och tja, ska väl snart försöka äta nåt. har ont i nacken som vanligt efter att man har sovit i buss med huvet så mojje så att man får nackspärr, så har jag sovit! synd synd :D

har en låt oxå som ska upp!
tänker på men viss människa och mig när jag hör den, undra om hon kopplar!



Melody club - The only ones

"we don't need nobody to tell us how to be, we are the only ones,
they call us crazy but they ain't seen nothing yet!"

åter till viktigheter!
fanny ska försöka komma förbi och hämta upp mig med övningskörning som övertalelse till sin papi :) det vore snäll. har en väska och en kudde att ha med mig :)

jääni

ready for take off!

nu är jag klar med allt packande inför hemresa imorron så när som på balsamet jag köpte i veckan och mitt minneskort till kameran. känns skönt att åka hem och sen iväg igen. snabbis hem till pappa och hämta pengar och tvätta kläder, samt sitta läänge vid datan (alltså medans jag tvättar) och fixa allt jag inte gjort på tusen år nu då. 

vi har idag varit i sågmyra, som vårat barkaby outlet, och jag handlade knappt något! jag känner mig duktig. sparar pengar till götet och cykling sen! så jag handlade bara nya foppa tofflor och sen fannys födelsedagspresent. rosa söta foppa :D föör fakking stora men men :D synd.

sen när vi kom hem hade vi lite 5-kamp. jag och mamma mot johan och thomas. det blev mycket jämt, oavgjort faktiskt. men jag är mycket nöjd med min insats för laget! 

nu har jag bara det sista att packa sen ska jag sova. för imorron ska jag upp kvart i 7. bajs...

hörs imorron när jag kommer hem!

jääni

morgonpigg? hell no!

hur morgonpigg kan man vara? jag vaknade av mig själv vid 8, jag var trött fortfarande men kunde fan inte somna om! det GICK inte! så jag gick upp, och nu har jag duschat håret och ätit frulle. vi ska till sågmyra outlet idag. det är typ en klädes outlet men fett liten tydligen, aja. bättre än att sitta inne här och drunkna i pissregnet...

jag drömde om tove, hennes syrra och mimmi inatt. det var faktiskt en riktigt kul dröm haha! 

igår kväll när jag skulle sova så började jag tänka på liseberg, och kunde inte somna för jag var så uppspelt över liseberg! hahaha, vilken liten unge jag är asså. så jag låg och tänkte på alla karuseller vi skulle åka och vilka jag inte vågade åka och bla bla bla, tills jag insåg att jag var klarvaken och att det inte hjälpte att jag låg där och tänkte på sånna saker! så jag försökte sluta med det ist och då somnade jag efter ett tag. 

nu ska jag snart gå och fixa håret för vi lär vara på gång. sen när vi kommer hem måste jag packa.:D

jääni

ny, fräcsh och trött tjej

Jag har ganska nyss duschat för första gången på för många dagar då våran brunn här ute i vildmarken var full! så man fick varken gå på toa eller duscha inne. skogen here we come! men nu är det kirrat så jag örnade in i duschen och gjorde något åt mitt fula hår! har aldrig känt mig så äcklig tror jag! bläk!

idag har vi varit och bowlat. eftersom att min lillebror är dryg så började han nästan grina när han förlorade, så då fick han ha staket (han är 12, hallå dags att lära sig att inte grina när man suger?) och därför vann han med 8 poäng. bajs. aja, glad var jag ändå!

något nytt som jag precis har hittat passion för är YATSY! :D 
jag SUGER verkligen på det spelet! men det är ok, för ibland för jag verkligen riktiga stjärnskott och VINNER. antingen så kommer jag sist eller s vinner jag! haha. något roligt att göra här ute i skogen!

annat som man kan göra i skogen är att plocka blåbär och göra smulpaj, så de gjorde vi idag och alla utom jag åt den, jag var stenmätt och kunde inte klara det! jag fick inte ner en endaste tugga! nåväl, sista biten väntar på mig imorron MOHAHAHA!

jag är så galet taggad på göteborg nu asså! det är heeelt sjukt. asså !

1. Jag ÄLSKAR hotellfukost!
2. Vi ska på LISEBERG
3. Bara komma bort från mina föräldrar och hänga med Fanny och hennes mam o pap!

Ja, helt enkelt kommer de bli grymt. 

meeen, nu ska jag sova tror jag! NEJ
jag kom på en sak! jag såg Froglingar idag :D det regnar som en djävul ute och jag skulle låsa i härbret. så jag gick i thomas stora stövlar och hans regnjacka, och trampar nästan på en GRODA! glad blir jag och kollar in den lite närmre. när jag har låst kommer jag på att det borde finnas fler groder ute vid vägen, så jag går dit och studerar några fler! söta är dom allt dom små froglingarna. nåval!

nu ska jag sova! det är lite bildtorka i bloggen känner jag, aja, blir mer när jag kommer hem såklart! 

jääni

alla heter glenn i göteborg! utom jenny och fanny!

göteborg göteborg göteborg!

äntligen blir det mer bestämt om det! hittills åker vi på söndag och blir borta till torsdag. och därimellan ska vi bland annat bo på camping och gå på LISEBERG :D det ska bli jättemysigt. dock lite dyrt men de blev bättre som det andra alternativet och ja, de ska bli så himla kul, jag kommer ha drygt 3300 med mig och resan kostar 1500 ungefär XD haha. men jag trodde det skulle bi meroch lyckades få tag i mer engar än jag behövde helt enkelt. 

iaf!!

idag har jag solat. så jag ser ut som en liten kräfta nu, men imorron eller så är jag brun brun brun!

idag när jag skulle gå till hagen gjorde jag en hemsk upptäckt.. fölisen va inte i hagen? inte heller hans madre eller kompis med mamma? jag har ingen aning om var dom är och får inte tag i människan som äger dom? känns jättetråkigt då han och jag har börjat träna på storhästsaker. han är duktig påni men nu kan jag inte leka med han. för han är borta med vnden... Tråkigt..

iaf. snart åker jag hem till stockholm. 8.00 på lördag går bussen från rättvik och 11.50 är jag framme i stockholm. förhoppningsvis utan en fet jävla väska med smutstvätt. förhoppningsvis ska jag lyckas packa bra utan att behöva tvätta hos pappa. men måste ändå förbi honom då han har lagt fram resepengar till mig på bordet hemma. suck..

nu ska jag gå och läsa ut min bok som jag köpte idag, läslus är vad man blir förvandlad till här. så går det när man har ganska tråkigt hela dagarna. men men jag njuter av ett regnigt sommarlov. T-R-I-S-T

ha det bra nu fram tills att jag kommer hem (om jag inte lyckas snatta datan hehe)

jääni

fika hos kent och anneli snart :)

bara för att jag har sagt att jag knappt ska kunna sitta vid datan har jag fått 2 möjligheter på ca 3 dagar nu! det är ju alltid uppskattat, som den lila datanörd jag är :P

sitter hemma hos kent och anneli i riset och har pecis kollat in deras packlista inför Colombia, dom ska adoptera en liten Maria därifrån. Det är jättespännande. jag ser verkligen fram emot att få höra mer och att träffa den lilla parveln! har sett bilder på henne och hon är såklart jättesöt :) dom kommer passa så bra som föräldrar och dom har väntat så länge. nu äntligen börjar det närma sig. i september bär det av ner till colombia.
S-p-ä-n-n-a-n-d-e!

fanny och jag har börjat planera göteborgstripen! äntligen? OHJA!
nu hoppas vi bara att jag får mina föräldrar att betala så mycket som möjligt av den för jag orkar inet bli en pank jävul sen. men jag är fett taggad och hoppas att allt ska lösa sig! LISEBERG kommer bli awsome! :D

ska kolla FB BDB och blogglovin´ sen ska vi nog fika! ska kanske hem från rättvik på fredag! wish me luck!

jääni

anropar civilisationen

ett litet anrop till civilisationen hemma i stockholm.  jag har just spelat Rummy med madre och thomas. det kind of sög med tanke på att jag suger på det XD haha! men vafan, jag förlorade och gjorde så att thomas vann. synd synd. 

sover ute i härbret inatt! så jävla najs. det enda jobbiga är att man måste kissa i skogen, haha fanny får myggbett på rumpan och jag kissar hårt! så jag slipper moskitosarna! johan sover hos kent och anneli, eller hittills gör han det. vi får se hur det blir med den saken. han har aldrig sovit borta så vi får väl se ( ja han är 12 år gammal)

imorron ska vi till mora, gå i affärer och ha de kul. får bara låna datan i en snabbis så nu ska jag sluta :)

SMSA MIG :)

Rättvik

Jahapp, idag åker jag då!

Rättvik väntar med hästar och pissväder. Det är helt enkelt hästarna som lockar, och kanske lite att sova själv ute i härbret. det är mysigt. Ring, smsa och skriv i min FB och så! jag vill ha nnåt att göra ok! Det är inget bestämmt när jag kommer hem men ska nog inte stanna mer än en vecka, försöker locka upp fanny oxå om några dagar, vi vill rida together :)

Men när jag kommer hem finns det folk jag måste träffa! typ amanda wilson! du och jag måste ses. snart försvinner du långt långt bort och jag kommer sakna dig. så vi måste pallra oss iväg och göra något!

ses om en vecka lite drygt!

jääni

Min B-Day

Min födelsedag idag då!

Började riktigt slow, men eftersom jag redan har skrivit vad jag har fått och så så skriver jag inte om det :)

MEN! Dagens stora förvåning var riktigt kul! 
Mamma säger åt mig att det ska komma folk med beställd lunch till oss och att vi ska öppna dörren när det ringer på. Så jag går in och duschar, kommer ut och står och klär på mig. Mamma ropar att dom kanske kommer snart och jag slänger på mig världens kortaste klänning och springer i all hast ut till dörren med plånboken i högsta hugg! MEn när det ringer på dörren och jag öppnar så blir jag glatt överraskad av att det är ingen matfirma som är ny och vi inte har prövat, (som mamma säger) utan Fanny och hennes mamma!
Jag blev riktigt förvånad och galet glad över detta faktum! Så där stog dom med paket och pannkakstårta i alla armar dom hade och gav mig :D Jag har ju faktiskt önskat mig pannkakstårta och den var såklart mycket smarrig! full med nyplockade smultron från familjen edenborgs trädgård!

Jag öppnade min present och det var en affisch på mig och fanny! sjukt cool och bild på den kommer senare! när den sitter på väggen och är vacker!

mätta i magen efter massa pannkakstårta och glass så spelade vi minigolf, efter att jag lyckats förstöra dörren till garaget (a) men det blir förhoppningsvis fixat snart, så länge ingen försöker öppna den. för den som försöker...dör.

jag kom bara näst sist när vi spelade minigolf, jag menar...baklänges är det ju tvåa, och ettan förlorade tvåan vann! med hjälp av lite fusk måste jag säga att jag är ganska nöjd med min 18 håls runda! 

vi fikade och smarrade lite i Orhem. 

Sen var mamma tvungen att åka till jobbet (hon hade beredskap), så går det när man är sjuk och jobbar med gamlingar (sjuksyrra)
så vi fick åka hem och titta film. Såg jurassic park III och she´s the man. Som jag förövrigt fick av mina kära grannar! (Fannyfiction.blogg.se) så kan ni läsa vad kul dom är! Smakprov, båda tycker Jake Gyllenhaal är snigg!

vi åt Kinamat/pizza (jag åt kinamat och johan och fanny åt pizza) och smarre var det. sen gick vi ut lite, kom in och satte oss här. nu ska vi gå och sova som små söta törnrosor och imorron skulle vi ha badat men de ska tydligen bli balleväder (nej tack till rättvik där det ska vara YNKA 11 grader som värst..) Och rättvik senare på eftermiddagen.

Dagens apsolut MEST använda uttryck är ENKELT!

- Det är MIN dag idag! 

Den repliken har funkat utmärkt för att få fuska på minigolf, äta den mat man vill, se den film man vill och massa andra trevliga förmåner! puss på födelsedagar!

Aja, allt som allt har det varit en bra födelsedag :)

jääni

Dagen D

jahapp ni alla vet väl att det är en stor dag idag antar jag! jag kom till världen för sisådär 17 år, 11 timmar och 50 minuter om jag inte har räknat helt fel! :D och hittills har jag fått photoshop, hörlurar, twilight t-shirt och twilight armband/nyckelring. (bilder på dessa kommer). Och saker som jag redan sagt som jag fick av pappa :)

Jag, mamma och Johan (kanske fanny) ska iväg till flaten och bada och sola :D vore toppenskönt tycker jag att få bättra på brännan lite, (den obefintliga brännan), ich bada mycket! jag har inte badat tillräckligt i år! :O

Hittills har Mamma, Johan, Marina, Gudfar Lars, Pappa, Mini och Fanny grattat mig :) Fanny med fet stil för hon var faktiskt först! fina fanny...

det ska bli kul att få igång photoshop imorron när jag får hjälp av thomas, då ska jag fixa alla gårdagens bilder!


 


fina tycker jag!

nu ska jag och johan spela sagan om ringen på XBOX360 :D

jääni

underbara grannar

hej hej bloggi.

jag måste bara börja med att jag har helt underbara grannar! Daniel och Anders och deras dotter och son. Vi var där nyss och åt glass och snackade på balkongen. hur trevliga dom helst är dom. och när vi skulle gå hittade jag himelriket på jorden! deras filmskåp!

Jag lånade hem zac efrons film hairspray och den tittar jag på nu. Den är lite fjantig med vafan. de är en av världens snyggaste människor så ja, man äkskar honom. och när jag har sett klart den så ska jag gå dit och byta! jag har massor att se nu :D (filmkväll fanny)

idag har jag fanny och mini foat och solat i hagen. de var riktigt mysigt och jag älskar våra fina ponnyer och hästar på ågesta! vi hade fått två nya ponnusar, en hette visst buddah? fulaste namnet ever. och den andra är en liten claes (ja den gamla ågestaclaes) sjukt söt!

lägger in lite bilder från idag (och ja, jag var inne i hagen, men lovar och svär att jag inte tagit i någon häst som inte kom fram till mig) så alltså har inga hästar blivit störda!

 

Tango och Knut


efter stallet åkte vi en snabbis till farsta för att köpa kedja till mitt halsband. Jag hittade både det ena och det andra (bilder imorron)

nu ska jag se klart på filmen och sen sova för jag har ju födelsedag imorron och jag är som ett barn på julafton när jag fyller år XD haha.

jääni

Fräsch händelse, verkligen..!

HAHA!
Typ världens roligaste händelse hände nyss med oss!
(fannyfiction.blogg.se) jag pallar inte skriva om den så de får fanny göra! MEN NI MÅSTE LÄSA DET! jag dog av garv, låt mig bara säga att NÅGON kräktes som FAN! och att fanny senare upptäckte spya på sitt ben! ni vet att ni verkligen vill läsa.
en till ledtråd, jag kommer inte ha sovsällskap inatt, någon skäms!

idag har vi varit riktiga villaägare, men det är ok!
vi har:
* tvättat bilen
* målat villan
* klippt gräsmattan
* åkt till ikea
* fikat på verandan
* badat i vattenslangen


Men det är alltid trevligt att leka att man är villaägare.

inte att förglömma har vi även spelat sims, fött tvillingar och blivit vampyrer, vem säger att vi har tråkiga vardag? va?! va?!
nu ska vi se släkten är värst och somna till den. fanny har fått mig att alltid lyckas somna till film, något jag annars inte kan klara! men jaja. hon läser edward och jag somnar till tvljud. jag tror att det beror mycket på att hon är den som måste vakna opch stänga av!

för att jag själv ska komma ihåg!
(mens igår!)

så nu har jag tagit alvedon mot lite menstruationvärk! :P

imorron blire nog bio med bror och på fredag grönan med han! najsbajs! han är nog lite sällskapssjuk låter det som eller vad tycker ni? :P

jääni

Photoshop

Håller på att redigera alla bilder från igår. Ni fick den oredigerade versionen :) stackars.

det är mer bilder än man trodde och det är ganska drygt och tråkigt. men fanny målarmästar sig med sin fader och jag skulle igentligen sitta ute och läsa men kom på att jag lika gärna kan göra det här. för det är tråkigare och vi ska ändå sola så fort hon är klar.
imorron ska johan och jag gå på harry potter. de blir kul :) jag och min lille brur.

jag ska återgå till redigeringen! ni får ett smakprov!



Dagens update

Idag har jag städat mitt rum! mycket bra gjort för att vara jag. Jag är inte helt klar med måste inte vara klar föränn fredag så de är nog ingen fara ens för mig :) Kollade massa Paris Hilton My New BFF oxå! N-Ö-R-D som fan!

Sen hämtade pappa mig och skjutsade mig till fanny. Vi gick till mörtvik och fotade massa :) De blev inte lika bra som vi brukar lyckas med :o hmm. nej vet inte riktigt vad som gick fel. men det vart några bra!
dom ska ni få se om en liten stund!

Om bara några dagar åker jag till rättvik. men! eftersom att jag och fanny är smarta kids så har vi en fett bra plan! Hon följer med mig upp (jag slipper vara ensam och ledsen och vi kan rida together ist för att jag ör ensam) och vi rider i ca 4 dagar. Sen åker vi hem. åker till göteborg och går på liseberg, solar och badar i några dagar. väl hemma därifrån kan jag åka till rättvik och rida mera! :D helt sjukt najs plan!

iaf! här kommer bilder från dagens fotosession!

 

  

Jaa! De va lite skit från dagen! nu skriker fqanny från sängen attjag ska skynda!

Ett småkryps liv, HÄR KOMMER JAG!

jääni

Jenny tipsar!

En ny grej!
Tänkte att jag skulle göra det bara när det är riktiga grymma grejer! som den saken jag ska tipsa om nu!


Dove Deodorant som luktar Cucumber och Green tea!


Heeelt underbar doft! Jag är kär. Helt besatt. Jag deodorantar mig innan jag går och lägger mig bara för att jag älskar lukten (a) helt klart värt sitt lite högre pris... hmm tror den kostar uppåt 30-40 kr! Men det är mycket värt det!

jääni

nattlig update

kollade på lite Paris hilton my new bff. haha tjejen är lite patetisk men det är ok. jag tycker det är ganska kul!

imorron ska jag försöka hinna med en liten ny grej jag har på gång här i bloggen. inte värsta grejen, och det ska inte ske ofta bara när det är stjärnskott! mer om det imorgon.

fotosession med fanny imorron ute på valdemarsudde som det verkar. hoppas vädret är på vår sida bara...

nu ska jag sova, mycket kort inlägg men vafan! det är ok!

jääni

teknik fulla skallen!

Ja nu blev det ändring igen! jag och pappa skulle ju ha gått på titanicutställningen! men nej de va flyttat från där vi trrodde det var till ett annat place så vi gick på tekniska ist! Jag måste bara berätta att jag älskar min pappa ok? han och jag gick runt bland alla dom där motorerna, bilarna, rymdgrejerna och han förklarade massa saker för mig. hur motorerna funkar och vad man gjorde när och hur. visade en bil som tydligen farfar hade när han var liten. så det var jättetrevligt :) min fina pappa...
sen åkte vi och handlade på OBS.

när vi kommer hem frågar pappa om jag vill äta på jensens och hell yeah att jag vill! så upp för att hämta johan och sen iväg in till stan far vi! men väl vid jensen så har dom typ felbeställt och har bara köttbullar? whats up med det? så nej tack vi åt inte där idag! istället åt vi kina buffé och det var megamycket gott! jag älskar kinamat!

efter det åkte vi upp till vårat special glasställe :) äter glass och myser vid utsikten.

jag vill inte åka hem riktigt än där och ba "vi vill göra nåt mer?" så vi åker till sickla och gör lite kvälls shopping :D jag fick min present av papi för att jag snart fyller år.

* 300 kr
* En till oversize tröja från Gina 149 kr
* Liten axelremsväska från åhléns 179 kr
* T-shirt från Monki 150 kr




mycket trevlig dag måste jag säga :)

nu försöker vi planera in ett besök på grönan och en grillnight innan min rättviksresa på söndag. familjen planerar att stanna i 2 veckor, jag i en. beroende på hur kul jag har med hästarna och så :)

nu ska jag kolla lite tv med bror och sen bada :)

jääni

ändrade planer, som vanligt nu för tiden..

som rubriken säger, ändrade planer!

jag skulle ju ha köpt fiskar/fiskväxter och fixat lite idag. men eftersom att pappa frågade om jag ville gå på titanicutställningen på sjöhistoriska så gör jag nog det ist :) (om inte fanny blir arg då jag och hon pratat om att se den) men hon har inte hört av sig så antingen jobbar eller sover hon.

kanske fixar jag fiskfan ikväll, kanske. för pappa snackade om att han och johan ska till globen. och då kanske jag följer med och kollar deras fiskaffär!


nu ska jag gå och fixa klart mig. Har nya Monkitröjan på mig idag! jag vet, jag suger! jag ska lägga upp bilderna, jag ska..

jääni

goder afton bloggen

jag tänkte säga att jag var tröttare än en sten, men konstigt nog är det INTE sant. jag sov i princip 4 timmar inatt och en idag på dagen (råkade somna i soffan när pappa kollade på F1en) men känner mig inte trött?! vissa av er vet säkert hur jag blir när jag blir trött, jag blir typ sjuk. så ja. varför är jag itne det nu..? big mysterium!

iaf! jag kom å en sak som jag inte berättade i bloggen förut!
när jag och fanny var i farsta så såg vi Danne från linas kvällsbok! haha. de va lite kul och vi blev mycket paffa! men efter att diskret ha stirrat på honom så insåg vi att det måste ha varit han! när han åkte ner för rulltrappan (mot hemköp) stog jag och kollade rakt ner på han och det va han!
;)



idag har jag chillat :) typ hela dagen. de va skönt faktiskt. tiden har bara flytit på. fick skjuts hem från fanny. skriver imorron ett längre inlägg om allt bus som vi gjorde med twinsen :D hade jättekul! alltid lika kul att vara med dom. vi suger på att hålla kontakten med dom bara. kämpa kämpa!

imorron ska jag fxa akvariet hemma hos mamma. inte typ byta vatten och så, nej. jag ska köpa nya saker till det. typ växter, stock, sten hus? aa! det ska helt enkelt bli ändring där inne. för de är så jävla tråkigt så de är inte sant. och jag pallar itne med det när det är tråkigt. då vill man inte hålla rent och fixa och dona. så nu jävlar!

jag är inte trött nu heller. men för att inte vakna sent imorron så borde jag sova nu. men vi hörs imorron

jääni

bilder + dagen!

här kommer lite bilder på hundarna när vi hade dom sist! :)

 


 
OK!
Dagen har varit otroligt chill :) vilket kändes som om det behövdes. Ingen av oss var särskilt pigga igår kväll. Så vi sov ut, vaknade typ kvart i 11. väckte en sovande fanny som hade vart uppe 1,5 timmar efter att jag hade somnat (snabbt som en sten) och läste edward!
sen åkte vi till farsta och stallet!
i stallet räddade vi en fågel. som kanske dog iaf ! Läs i fannys blogg! (fannyfiction.blogg.se)

nu är twinsen här och vi ska chilla och kolla på film och så :)

taconight

nu är jag hemma hos fanny och vi har just sett "not another teen movie" som gick på tv. asså den är ganska fjantig men ändå lite, old time, så därför älskar man att kolla på den och garva åt dens dålighet. helt enkelt. Göra narr av dom dåliga! vi åt även glasse till den lille filmen!

innan dess åt vi världens smarrigaste tacos som vi gjort tillsammans och kollade på typ halva levande slottet. en sån där totoro film :D den verkar hittills faktiskt riktigt bra! vi ska snart gå ner och kolla klart på den :^) <---- ( DET VART EN NÄSA!)

imorgon blir det ågesta och kolla lite mer på bortbyggelsen! vi är taggade. och lite farsta för fanny ska köpa fiskväxt och jag tänkte kolla lite på typ gina och H&M för det är reatime right now :)
iaf, jag är taggad som en snippa på att se hur det går för ågesta, och ba sitta och kolla på hestarna, ta lite på dom. kolla på dom. prata med dom. ah. de är mysigt på vårat fina fina ågesta :)

har inte uppdaterat nya bloggen idag. synd. verkligen synd. men är hos fanny och vi är trötta som stenar och pallar aldrig mera vakna. haha. nej men ska sova länge imorron och gick upp före solen imorse :)


slänger in bildis på mig och fani. från finntorp 07 XD haha. men den är najs, de är länge sen och alltså är det HELT ok att vara ful och dålig och slippa dra! ååh. tråkigt att det är sämst med hästar i min sommar i år? jag har inte ridit alls i sommar? inte sen stallet stängde. suger. men i rättvik vecka 30 blir det andra bullar. då ska jag rida nordsvenk! :D lille fine påniplutten ska jag träffa då oxå! lägger in en bild på han oxå (a)



han är göööll :)



filmen till ära!

jääni

haha



lite youtubefrossa, men FY vad kul!





DÄR BLADLÖSSEN BOR *sjuunga*

COOLT



ja ok, jag erkänner, Nanne Grönvall var min idol när jag var typ 13? inte helt ok, men ja jag älskade all hennes musik. XD just den här låten är faktiskt SKÖN.

"ja, blondiner dom är bimbos, ja så är det rätt och slätt. Vilken tur att jag själv föddes som brunett!"

Jag och maja som gick i min klass i denna nannetid var helt besatta, fy jag skäms nästan lite när jag tänker på det, men nej asså det är inte ok. haha. men vi hade kul och vi gick på signering till och med tror jag :) haha. gulliga små barn var vad vi var! träffade maja för inte så länge sen för den delen, de va skoj!

pappas jobb

sitter på pappas jobb på nån jobbarkompis data, hon har semester så jag våldgästar hennes lille datis :) har nyss ätit lite medhavd frulle, köpte macka på ica och åkte hit. sööööt jävel som satt i kassan (a)
men idag vet jag fan inte vad jag ska göra. sitter i oversizetröjan från gårdagens inköp och shorts och FRYSER i juli.. -.- aningens drygt bara!
pappa och jag ska härifrån vid lunch och sen vette fan. jag ska nog dra till mamma och hämta lite filmer till mitt och fannys filmmarathon imorron :D meet joe black till exempel <3 kärleken flödar till den filmen! sen får vi väll se lite vad mer jag hittar! ska se till att fota allt jag har köpt ocxå som jag har lovat. ska nog försöka komma iväg en sväng till farsa och hitta en sån där liten fin axelremsväska oxå. för jag går alltid runt med allt i fickorna och de är jobbigt!
för har jag inga fickor trycker jag in allt i BHn XD

så en sån liten väska kan behövas! :D hoppas som en liten gnu att jag får pengar när jag fyller år oxå som jag gör om en vecka och en dag! snart snart snart!

med michael jackson i örat nu ska jag och pappa åka och skjutsa johan till en kompis. dryyga killen som inte kan gå. de tar typ EN sekund att gå. trött jag blir. aja. synd om honom.



fanny, vi måste gå på tobbe trollkarl nästa vecka. kom bara på hur cool han är (a)

juste! hade nästan glömt. sover hos fanny tills på söndag för det är ensamt hemma hos henne och hon inte vill/vågar sova själv. de blir najse! fia. seriöst nu. du vill komma på filmmarathon imorron. BRA då är det bestämmt :) *nickar*
så jag ska hem och packa lite kläder oxå. Fanny ska ringa när dom åker från kolmården så hämtar dom upp mig i skogås. då måste jag vara där med en väska i högsta hugg!

aja. nu ska vi nog snart gå och jag ska försöka hinna uppdatera seriösa bloggen innan vi går. måste komma på nåt bra att skriva i den bara. ni ska snart få den. ska försöka skriva typ 10 inlägg innan bara, är på de 4 tror jag :D så den inte ser riktigt så ful och dålig ut!



OBS. om någon förstår sig på blogspot.com och kan göra en design+header till mig så skrik! vore underbart! OBS.

stockholm stad!



(bilden är inte från idag, men vi lyckades inte fota nånting :O )


staden idag i det "vackra" vädret. ohja. vackert var namnet!

iaf SYND sa vi och trotsade naturens krafter och gav oss in med tuben till stan. jag skulle köpa skor  och fanny klädnad till döpelsen i helgen. Vi gick i typ 782 affärer och hittade först inte ett skit. jag hann till och med säga den gamla vanliga repliken "när man har massa pengar hittar man fan ingenting!" men efter ett par vändor ut och in i provhytter på både Gina, H&M, weekday och monki så fick vi med oss en hel del grejer!
jag gör en lista!

* Två par skor! ett par prickiga från monki, 90 kr! KAP och ett par leopardmönstrade från din sko 129 kr.
* En t-shirt från monki 50 kr
* Långärmad randig oversize tröja från Gina 149 kr (KÄRLEK)
* Linne Carlings ASCOOL 149
* Bikinitrosa Cubus 99 kr
* Sjal från Cubus 49 kr
* Tofsar Cubus 19 kr
och såklart SANDYS macka!

efter detta är jag ganska mycket pengar fattigare men ack så mycket gladare! shopping lättar alltid på både sinnet och plånboken! efter det glada stadsäventyret åkte vi hem till mig och bytte lite klader och efter det hem till fanny. fick med oss en smarrig ben&jerry såklart.  nu ska vi se film (material girls) och äta glassin. Sen ska vi nog sova snart. för imorron blir det upp i ottan.

bilder på mina inköp lägger jag upp imorron. ni ska få bli impade! :D

Jääni

gamepeople



Jag och lillebror äger ut hela världen på det här spelet. bara så alla vet XD haha!
jag tacklar sönder alla och han gör mål! det funkar fint för oss! :D

sommarväder..ohja.

jag känner att det inte direkt är sommar ute?

är det bara hemma hos mig som det regnar sönder och har gjort det i snart 16 timmar? jag hatar när det regnar såhär mycket när jag och fanny och kanske fia ska till stan? hallå? var är mitt sommarväder som gör mig brun och vacker? jag orkar inte mera regn! neeeej.
iaf, de blir säkert staden iaf, så fort fanny slutar vara en snippa och svarar på mina sms? hon är ett mojje. jag vet inte om hon jobbar eller sover. hon borde ju inte jobba med att måla ett hus i den här regnforsen? eller? :O jag kan inget om hus!?

första prioritet i staden är klänning till fanny och sommarskor till mig. det är dom saker som mest behövs. men sen tänker jag mig att jag ska köpa lite fina saker oxå. klänning? linnen? t-shirts? shorts?

nu ska jag ringa fanny.

hon har världens största nyhet! :D och jag älskar henne fölr att hon är duktig och gör det! men hon ska få berätta den själv. inte avslöja fanis secrets! :D ÅÅÅÅÅH vad kul för henne! jag kommer sakna dig..

iaf, nu ska fanny snart åka hemifrpn och komma hit till mig, så ska vi fixa oss och sen åka till stan, nu måste jag höra av mig till fia!

jääni

toppen och botten med dagen!

TOPPEN: Meet Joe Black- En helt underbar film med VÄRLDENS vackraste "sexscen". och världens vackraste brad pitt!





BOTTEN: är en sugande ben & jerry.japp ni läste rätt, jag har ätit den första ben & jerry glassen som jag verkligen tyckte var äcklig! den gick inte att äta. den smakade typ? tomatsoppa! fy fan.





de smakar iaf B-A-J-S


meet joe black

godmorgon världen! 

vaknade vid halv tio och satte mig och kollade på filmen meet joe black! den verkar riktigt bra. tänkte först se jurässic park 3 men den va video och jag orkade inte koppla om hela dvdskiten! nej så de fick bli en film med snygge brad pitt! mumma! 
nu har jag äntligen kollat min bloggkoll så att den är på 0! jag trodde aldrig jag skulle lyckas! den låg på över 500 när jag kom från rättvik och sen för 4 dagar sen låg den på 560 tror jag! fy fan! men nu efter allt är den klar! 
0 0 0 0 0 0 0 0

nån gammal ful bild på mig från thomas data :)

sitter och lyssnar på mj, såklart. som vanligt nu för tiden! fuck.

det blir staden eller farsta med fanny idag, personligen röstar jag LUNGT på stan, stockholm är fint på sommaren! och det är ju äntligen fint väder! blir jensens med apppa johan och mig ikväll! smarrrrreeeee!

ska se klart filmen! och lite senare ska jag blogga i seriösa bloggen! de blir tredje inlägget :D 

sen den seriösa bloggen blev skaffad blir sdom här inläggen oseriösare och oseriösare! hahah XD

jääni

stockholm i mitt <3

ååååh vad jag hatar mig själv för att jag inte åkte och kollade på Magnus Uggla på allsången! DET är vad jag kallar gåshud! han är kung på allsången! iaf, jag fick se det på rutan. synd att jag missade det i verkligheten. skulle ju ha gått med fanny. men den lille jäveln dissade mig för ett hus. inte ok.
så ist för det åkte jag till mamma och ska spendera natten här. det är ju trevligt :) 

åt en glass med pappa johan och hans kompis danne förut. de va gott men jag va inte riktigt sådär glassugen som man kan bli ni vet. så de va en miss. 

annars har dagen varit grymt händelselös. jag skrev ett lååångt inlägg i min bloggspot om ansvar. jag vet att ni längtar efter att få läsa det när jag släpper ut den bloggen! :P var bara lugna. det kommer.

nu ska jag visa mamma MJs sista rehersal (stavning?)

jääni

jag kan jag törs jag vill jag vågar

Robert Pattinson
c/o Curtis Brown Group Ltd.
Haymarket House
5th Floor, 28-29
Haymarket
London
SW1Y 4SP
England

ice age 3

Som rubriken säger! Igår såg jag Ice Age 3 i 3D och den är sjuuukt SKÖN! den är typ bättre än både 1 och 2? iaf bättre än 2an den gillar jag minst av dom! det var jag och min brorsa johan som gick :) och ja våra sexiga brillor är verkligen så JÄVLA heta!  vi fick behålla dom, så de kommer bild!

dagens låt är självklar!



Walk the dinosaur - Queen latifah

hundarana åkte hem igår oxå. de va trist, skönt och stor plats i min säng!  såklart tråkigt att sova utan lilla aprilen. men ändå så skönt att slippa gå upp i gryningen för att dom är kissenödiga :P så lite blandade känslor skulle jag kalla det. Fanny sov med oss natten till igår så då gick hon med mig och doggysarna :)
jag hoppas att philip tycker att jag har skött dom bra!

idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. ska fråga pappa om han vill göra nåt med mig. han joibbar ju men efter det kanske? vi ska åka till grönan på torsdag jag och fanny! vi ska träffa tobbe trollkarl!! :D vi vill fota oss med honom fanny! de tänkte inte jag på att man kanske får! :D KUL JU!

aja, jag lyssnar på MJ man kunde lyssna på nåt via MSN startsidan, så de kommer alla hans låtar typ i rad. just nu spelas Dirty Diana, den är så jävla bra! kärlek på den. kärlek på mannen.



Dirty Diana - Michael Jackson

han begravs idag 17.00 svensk tid. 8.00 lokal tid. fast han blir inte begravd, jordsätts inte, eller  vad man säger. men de kommer hållas nån slags minnesmoj efteråt och några artister ska sjunga hans låtar tror jag, medans han i sin kista står på scenen.

juste! jag har gjort en till, lite seriösare blogg. meningen med den är att jag ska skriva lite seriösare, inte bara det jag gjort under dagen utan det ska stanna i denna bloggen. istället ska jag ta upp saker lite djupare i den nya bloggen. men den får hållas hemlig ett tag till faktiskt! jag kommer ge er den senare! lovar!

aja, jag ska försöka hitta på nåt. hörs senare
jääni

trött? det är bara förnamnet!

eftersom att jag väcktes 4 imorse av mitt morgonpigga sovsällskap så är jag overhört pigg nu, verkligen. ohja. efter att ha varit vaken i nu...*knak*... snart 14,5 timmar. fyyyyy. lång dag.
 

(April sover, förra gången hon var här)


den har dock varit ganska händelsefattig :)

gick ut med hundisarna vid 4 i ca 5 minuter. bara lätta på trycket. sen låg jag i sängen och lyssnade på kärringens gnäll. men nej, jag tänkte inte mata henne då. så hon fick vänta. men jag kunde inte somna om. synd för mig. aja. och April sov med mig hela natten, hon är varm som jag vet inte vad så jag sov ganska dåligt hela natten oxå. vid 6 gick jag ut med dom igen i ca 30 minuter. när jag kom in så kollade jag på dexters labatorium i en timme. men efter det var jag alldeles för uttråkad för att inte väcka johan och pappa. så jag skickade in hundarna till dom.

jag och fanny hördes av där vid tio och bestämde oss för att träffas hos henne och låta matilda pussa lite på dogsen och bada i mörtvik. både april och pandora badade! trodde jag aldrig. april är ju taggad på allt men tantis! big surprise.

jag och appa tog en prommis med dom sen. och ja. vi hade ett pappa,unge prat. det kändes bra. pratade om att jag fyller år om exakt två veckor idag och vad jag önskade mig och så. och att han va stolt över mig (a) haha.
jag brukar dock aldrig få nåt av honom när jag fyller eller vid jul. det är mamma som står för allt sånt och han betalar henne sen. därför blev jag så förvånad när han frågade. Missförstå mig inte nu bara! min pappa är nästan alltid först att gratta mig när jag fyller år och på namnsdag och så. han satt uppe till tio öäver 2 på natten ett år och ville vara först att gratta mig (för jag fyller år 02.10 18 juli). så nog bryr han sig allt. men han är inte så bra på att köpa presenter och så.

så nu måte jag göra en önskelista! det blir INTE svårt. jag har massor av saker att önska mig! kommer upp en lista lite senare. :) när jag har gjort den (a)

nu ska jag äta glass :D

jääni

förlåt för nojan!

asså, jag har väldnes största michel jackson noja? ledsen! men de blir mycket om/med honom nu ett tag :) har på 2 dagar köpt 5 tidningar om honom. inte ok jenny. inte ok. här har ni favoritlåten med text!



They don't really care about us - Michael Jackson

Asså, nu då har jag läst ganska mycket om honom, och jag menar han har gjort så jävla mycket bra musik? hur jävla cool är han inte? han dansar så underbart bra, han sjunger underbart bra! asså shit. jag hatar att man ska komma på något sådant när folk dör! för man har ju alltid gillat honom sådär. men att jag först nu inser hur GRYM han var är inte ok. så ja! lyssna och njut. som jag gör.

R.I.P Michael Joseph Jackson

kungen



Dom har över hundra timmars material från konsertrepetitioner! sägs att de ska bli antingen film eller dokumentär. jag längtar..

törnrosa för fan!



törnrosa är precis vad jag var idag! sov till elva, otroligt länge om man frågar mig. jag hatar att sova så länge för då blir man bara trött och ledsen för att hela dagen har gått typ! så nej tack till att sova för länge! därför brukar jag försöka komma upp innan tio, även fast det är lov. och det hjälper ju lite på sommaren att man typ alltid vaknar svettig. för då kan man INTE somna om. hatar att sova när de är för varmt. BLÄ.

men! jag bräkar inte på värmen tack vare den är det sommar nu och jag och fanny ska ioväg och bada på ågesta! det kan knappast bli bättre. jag känner knappt att det ska bli jobbigt att gå upp på terrängen?! hello whats wrong whit me? det är alltid jobbigt typ. men nu känns det typ bra :D

just nu sitter jag som en liten nörd och kollar på hannah montana. som ni redan vet så gillar jag ju faktiskt det! ;) iaf, hon nämner faktiskt robert pattinson i ett avsnitt, lite kul faktiskt. aja, jag dlr snart av värmeslag. borde ringa fanny och fråga när vi ska börja åka.

jääni

WILS!



INTE OK WILS! :D

vi ska gå på skansen, ja de ska du och jag! *sjunga*

jahapp! skansen idag då!
det är som alltid riktigt trevligt att gå på skansen. de är nåt speciellt med det alltså. och när man har med sig en bebi är de allti alltid kul! matilda är en liten charmtrollig unge :) så vi gick runt där och kollade på alla våra traditionella djur! och tja de är ju alltid en glad överraskning när man ser alla dom 3 svåraste djuren att se. LO, JÄRV, VARG.
matilda var en lycklig unge och jag och fanny var ännu lyckligare ungar såklart. för vi både målade fejsen och köpte helium ballonger på vägen ut. riktigt festligt att vara barnsligt. så jag tänker inte ta det som nåt dåligt i mitt liv att jag gör det jag känner för och vågar vara barnslig.
med tanke på att jag får höra det ibland!
juste! jag matilda hade båda våra första pannkaksutflykter i våra liv. så jag kastar såklart upp bilder på oss båda ätandes pannkaka! (obs. lite bilder i miniatyrer, KLICKA på dom:D)

    



sen efter det kommer jag hem och är trött som en mojje. då ska vi iväg till några friends som har birthdayparty! men dom är värda massor så de va såklart kul och jag hade trevligt :) som vanligt i deras sällskap! DOCK. här kommer det jobbiga. jag hade kvar min ansiktsmålning på partajet! haha. PINSAMT. men helt ok. vafan! synd alla fick se mig så ful och mojjig :D
Dalle vare som fyllde år. han är en sköning. we like. och linus hans unge och hans flickvän vare som jag snackade mest med. de va första gången jag träffade henne, fia. och hon verkade astrevlig! helt klart :D vi satt där och snackade och hon berättade lite kul grejer som linus hade gjort. haha charmigt värre måste jag säga! minst sagt ;)

så GRATTIS till Dalle :)

 


en bild på dalle och en på linus som en apa! :D

aja! de va allt hittills för mig! och ja. de blir HELA TVÅ dagens låt för de va så länge sen!

första för att vi ska se ugglan nästa allsång nästa vecka, ja fanny. HAN ÄR KUNG!




och den andra för att jag helt enkelt ÄLSKAR låten XD



markoolio och Magnus uggla, KINGS OF THE WORLD!

jääni

seeegt för fan!

jag hatar facebook! kan de bara lagga lite mer snälla? NEJ juste det laggar redan mer än det kan typ?

men, jag håller på med min näst sista uppläggning. det gick bara sjukt jävla segt men det går iaf. HEJJA FB!

aja, nu ska jag sitta och kolla på "om en pojke" med fanny tills jag somnar (a)

RSS 2.0