dagens planer blev ändrade!

dagens plan var ågesta och terrängen.
dagens händelse var au pair sökelse och sol i trädgården.

vi satt och fixade fannys au pair mojer och så men efter en sekund så kom på vi att nej stopp vi kan inte klara av att åka till stallet idag. så nej. vi blev hemma och fixade klart au pair sidorna och hittade lite familjer. sen gick vi ut och solade och badade i vattenslangen! :D

och nu sen typ halv 5 har vi suttit och försökt klara av tråkiga saker som att lägga in alla bilder på facebook. så himla ovärt tråkigt! men de är bra när man har gjort klart det och har gjort folk glada :D men innan dess...nej tack! och ändå har jag inte lyckats lägga upp terrängbilderna än.. jag hatar mig själv och segheten. men de är på G. kollar samtidigt på allsång på skansen. fanny och jag ska gå när timo är där <3 för han är kärlek för mig!

iaf. 12 ska vi gå och bada i mörtviksbadet! kom dit och bada med oss! det är nattbad med jäni och fäni :D för ni vet att ni vill. :D



när ni ser den här blir ni sugna på att se hur hon ser ut naken och badande! KOM!

jääni

äntligen hemma och inne.

nu är jag hemma från rättvik efter ca 2 veckor och det känns...BRA!
man blir helt luffig av att vara ute i skogen så länge utan civilisation. Men som sagt äntligen hemma och nu sitter jag vid datan oxå. har inte gjort det särskilt mycket sen jag kom hem och kände inte att jag var så taggad på bloggen än. men nu jävlar.
igår skulle jag ha badat med mini och fanny, men insåg att nej stopp! jag har INGA kläder! och blev alltså hemma ist för att TVÄTTA! blä bajs snippa. men senare blev det iaf uppgradering i brahet och jag åkte till skogås och mötte fanny. hon jag och mini skulle fira minis birthday och vi skulle handla lite först bara.

eftersom att en av minis favoritmatar är tacopaj så fick det helt enkelt bli det! så vi bakade först en kladdkaka och gjorde sen en tacopaj. ytterst seriöst av oss måste jag säga. en liten utstickare ur vårat annars pastasalladiga liv.

mini fick Twilight filmen av oss och vi såg den med henne! men innan det så gick vi ner och fotade vid vattnet, blev en hel del tuffa bilder och snart ska ni få smakprov på det! twilight var såklart lika bra som alltid. edward<3

  

efter filmen följde vi mini hem i den läskiga natten!

idag dåda! jag och fanny vaknade nio av klockan, och kom gäspande överens om att snoza ett tag...
en timme.
men nu iaf är vi vakna och äter frulle!

vi ska till ågesta och bada och leva livet. och kanske kika lite på ombyggelsen. måste!

iaf! dom som väntar på bilder från min kamera, er väntan är över! jag har fixat. så ikväll på min facebook! där kommer ni ha dom. och tja, många blev grovt misslyckade men vi har oxå några stjärnskott! mest på carro ;)

see you guys later!

jääni

the king of pop..RIP



Han var en talang!



Stek i solen

Ja. Som överskriften säger så steker jag i solen och har det relativt bra. Kan såklart ha det roligare. Med tanke på att det inte händer så mycket. Har sedan jag kom hit cyklat 30 minuter varje dag. Det känns bra! :-D idag ska vi ner på rättvik ett tag efter maten som är snart. Jag har klippt gräset äntligen :-D med den roliga åkgräsklipparen. Nu ska jag äta! Fanny kommer imorron :-D <3

last minut

japp alla. nu är det sista minuterna innan resan.

resfeber? CHECK
allt packat? CHECK (knappast! har säkert glömt hela väskan)
taggad? NEJ!

aja, det har en förmåga att oftast lösa sig iaf. så. vafan de gör det säkert den här gången oxå. ska kolla klartt min bloggkoll nu. har legat efter med 500 inlägg ganska länge nu men är inne på 100 nu tror jag :) så ja kämpa kämpa för att ine om 10 dagar när jag kommer hem ha en miljard.

ring, smsa och skriv till mig. annars kommer jag ha så tråkigt!

jääni

rättviksresa snart

mamma kommer och hämtar mig om cirka 3,5 timmar och innan dess ska jag ha städat mitt rum, gjort mig iordning, handlat till resan, packat och duschat! hehe. jag får hurta lite. för mitt rum ser förjävligt ut. sen åker vi upp till rättviksjäveln. förhoppningsvis kommer fanny upp på tisdag eller onsdag om jag har fattat det hela rätt! *håller tusen tummar och tår*

något annat jag oxå håller tummarna för är det pappa berättade för mig igår! att vi ska mest troligt köpa det där huset och flytta! :D fan va najs, no more dalenkid! no no!

måste slänga in en otroligt charmig jävel!



lille gummibjörn!

aja. jag måste börja röra mig snart kände jag! men just nu behövde jag björn gustavsson. för han är underbar. han gör min dag! jag och johan kollar lite benjamin och så. ni ska få ett smakprov på det alldeles snart. sen måste jag ge mig iväg! mycket att göra innan jag åker ut i skogen! fan,...

tar med mig datan så jag kan kolla på film. ja!



jääni

allra käraste syster

världens finaste barnprogram. som jag älskade när jag var liten!






dom är underbara!
och sååklart är det astrid lindgren som har kommit på den. såklart?

super smash bros!

jag och johan spelar super smash bros! de är fett kul! aja. jag tänkte bara skriva att mitt förra inlägg dog. så ett lite längre kommer ikväll!

ja tack till underbara låtar?

skänker en liten tanke till peppe när jag hör den <3




dead by april - losing you

disaster

håret får aldrig mer bli synat av omvärlden. fy fy fy.

jag ville toppa så de skulle växa bättre men jag bad inte om att få kortare än kortast eller? nej juste. klipp er ALDRIG i skogås!

vi har ätit good pastasallad. smarre smarre :D vi är bäst på att göra den.

nu ska vi göra ett till quiz på fejjan, ENJOY it later!



jääni i tårar efter hårklipp

ändring i vardagen

goodmorning goodmorning!

satt uppe till ca halvtolv igår och gjorde min djurkunskapsuppsats! hejja mig? JA!

satt nu och kollade på min "individuella kursplan" och som det verkar just nu så har jag 5 VG och 4 G. alla ämnen får vi inte betyg i nu. men ett ig. de är Celljäveln som inte är klar. men de ska fixas. annars har jag varit duktig fan. känner mig RIKTIGT nöjd. VG i matte engelska och svenska A. :D förväntar mig även VG i djurkunskap när hon läst och betygsatt uppsatsen så då blir de 6 VG och 3 G :D yeees!



idag ska jag åka och klippa mig med fanny! vi ville ha lite förändring kände vi :D fanny kanske kanske gör massa förändring. men jag ska "bara" klippa mig :) de blir kul! nus ka jag byta om och sån gå :)

see you later med en bild på håret om de inte blev fulare än döden!

jääni

splittrad tjej

just nu vet jag inte riktigt vad jag vill. klart det skulle vara skönt att krypa ner i sängen och sätta igång en film. de vore asnajs. men jag känner det som om mitt lov bara går och går och jag har knaptt gjort NÅT. det kan nog bero mycket på vädret. men jag får värsta skuldkänsorna typ. mesig. men så är det.
så samtidigt som min kropp drar mig mot sängen så smsar jag med fanny och försöker få mig att leka med henne och hitta på nåt som inet kostar hela livet och som man kan göra i det här...fina... vädret.

vi kommer dock inte på nåt så de lutar mer och mer åt film. men jag vill göra nåt! fan.

igår då! fan va kul vi hade asså. åååååh! trots att hälften bangade ur så hade vi sååå jäävla kul dom missade fan hela sina liv! vi grillade mat som blev sjukt god. drack lite smirnoff ochs kt som fanny hade kvar. sen drack vi läsk. sen grillade vi tusen marsmallows i ljusen på bordet. gick skitbra :D åt jordgubbar, marängswiss och massa sånt gott :D skrattade sönder åt allt och ja. vi hade helt enkelt FÖR kul.

sen gick mini och johanna vid typ 9 så jag och fanny la oss i soffan och kollade på kalle och chokladfabriken. den är sköön! men gissa vad!? för första gången i hela mitt liv typ så SOMNADE jag :O fanny brukar alltid somna och jag får fixa och så. men nu somnade jag Xd haha.

sov gjorde vi som vanligt i hennes säng sen.

vaknade vid 9 idag och ¨åt frulle och kollade på halva king kong. den verkar bra. jag vill se resten! eftersom att isabell har fyllt år så gick jag och familjen på hard rock café. de är smarre mat där och jag åt kycklingsandwich. nu är jag hemma då. och har tråkigt. aja. de får bli en film nu. synd...synd..



slänger in ett litet filmklipp ur filmen "another cinderella story" inte lika bra som första. men jag gillar musiken i den. ja. här har ni lite av den!

jääni

grillnight

japp. sitter hemma hos fanny just nu.

vi har ganska nyss varit och handlat massa till ikväll när vi ska ha grillkväll. men nu verkar det inte osm om folk vill komma längre..eller ja. folk har väl sina anledningar. lite segt bara att vi sitter här nu med massa mat och typ en pers som kommer. men jaja.

igår när jag red så såg man ju att peppe inte mådde så bra. eller snarare så mådde han VERKLIGEN inte bra. och nu på morgonen fick jag veta att han har dött. lilla peppe liksom. det går typ inte att förstå riktigt än. men jag har verkligen lärt mig så himla mycket med honom genom åren. fina fina peps. men man får tänka positivt. han hade antagligen gjort sitt på ågesta för både dom små och stora. klockren ponny <3 en tanke åt alla som stog honom närmre!

vi ska snart börja fixa tzatsiki och lite så. mini är trogen. hon är säker på att hon kommer. och hon är nog den enda som alltid har varit helt säker från början. men jag hoppas att alla ändrar sig och kommer :D



såhär vackra kan vi vara.. jaja. vi har kul ensamma oxå! med mini :D



kolla fannys youtubegrej! fannyfiction!

jääni

i taket lyser stjärnorna

igår var det ridning! jag hade dandy.. de gick.. inte bra. i slutet, när vi travade av. gick det bättre. men inte bra. aja. de gick som det gick.

innan det var vi och handlade presenter. sarah fick baby kläder :D och anna fick en blomma.

nu ska jag se i taket lyser stjärnorna! :D den är bra.

jääni

en shopoholics bekännelse


den filmen har jag suttit och kollat på nu på morronen. asså jag åste säga att den är som en typisk amerikansk film. så gillar man sånt (vilket jag typ gör) så är den ganska bra faktiskt. har inte sett sluet för jag måse börja röra mig om jag ska hinna till globen och lämna isabells present som vi ångrade oss på i globen innan jag åker till farsta med palsen.

jag ska ha min nya kjol på mig idag tror jag :D om jag hittar nåt som passar till iaf! och om det är tillräckligt varmt. men de ska de väl vara :) vaknade typ halv tio idag. jag är duktig. mitt lilla projekt om att sova bra verkar funka! gick och la mig halv tolv gick upp halv tio. inte för sent på morgonen för att hela dagen ska vara borta men ändå ganksa nice.


nu måste jag båsa håret och platta det och sen får vi se vad jag gör av det. funderar faktiskt påflätor! de va läänge sen jag hade seriösa flätor. har typ bara det när jag rider annars. men vafan. slå på stort. flätor och kjol. blir barnungetjejen idag dårå!


juste. stallet ikväll oxå. ska kanske köpa nåt till anna idag för att hon har vart så snäll helaterminen. jag har aft många fina gulliga ästar. så ja. hon är värd det.

på tal om hästar och så.. ja är typ en s inte taggad på att rida idag? varför är jag inte det? jag skulle gissa att det är för att jag typ inte kan komma ihåg sist det gick ra på ågesta..de va läänge sen. då blir jag otaggad. för jag kommer bara ihåg typ coiette..hillman hoppning. asså nej de blir fel då. de blir bara jobbigt. men aja hoppas på en gullpåni så jag får tycka det går bra sista gången annars blir det sorgesamt!


aja, hårtorken här kommer jag!


jääni


sommarvädret är på väg iaf!

idag har vi fått lite sommarvärme för första gången sen jag fick sommarlov iaf! ååh. det var så himla värdigt. jag saatt på mammas lilla minibalkong på 7nde våningen med benen uppe på räcket och bara N-J-Ö-T i bara bh och shorts! frös lite när de blåste. är ju rätt högt upp så de blåste en del. men vafan. de va värt det! behöver varje liten gnutta sol man kan få nu känner jag!

iaf! jag vaknade typ halv elva imorse och kände att det var ok. ja. de var ok. jag brukar få värsta ångesten av att sova så länge. men nej inte idag. så jag satte igång ett 90210 avsnitt och chillade. de var typ underbaraste avsnittet? <3
och tja. jag lääängtar tills nästa kommer! sen gjorde jag smarrefrulle och la mig i sängen igen och kollade på systrar i jeans 2 :) den är ganska bra faktiskt. inte de bästa jag har sett men vafan :)

sen gick jag upp. då va klockan halv 1 typ (a) och spelade sagan om ringen på Xbox med lilla brur. jag äger så jävla hårt på det asså! lite väl insatt kanske när man slår en ful jävel så han åker in i elden och utbrister "JA! LIGG DÄR OCH BRINN DIN HÄXA!!" xD  aja, det var ytterst uppmuntrande måste jag säga!

när jag sitter där och är som mest inne i spelet så inser jag att det faktiskt för första gången på en vecka om inte mer är SOL ute. så jag örnar in på mitt rum och hämtar solglajjerna och sätter mig på balkongen och steker i kanske en halvtimme. syns inte så mycket än men vafan...de kommer ok?

isabell fyllde år igår så jag och mamma åkte till globen idag och handlade present till henne. jag vet inte om hon läser bloggen men jag skriver för säkerhets skull inget om vad det var ;)  jag köpte iaf en turkos kjol. som jag ska ha imorron om de inte är fett fult väder :O jag ska troligen följa med mini och fia till farsta och köpa present till sarah då. jag köper kanske nåt till anna. hon har varit så himla snäll så hon förtjänar det verkligen! ja. vi får se hur det blir med det. får smsa fia eller mini imorron när jag vaknar. sen ska jag ju rida sista gången för terminen imorron oxå.. triiist för jag har inga hästar inplanerade i sommar :O

en liten dagens låt ska jag kasta in oxå. imorse råkade jag höra en låt på mtv. och jag kan ärligt talat säga att jag är fast!



Adiam Dymott - pizza

faktiskt riktigt skön låt! aja, nu blir det till att gå och lägga sig snart. elin har sagt att hon fixar till headern :D världens snällaste tjej! puss på henne! CRED för allt fint hon gjort/gör/kommer göra på min blogg.

jääni

zac god damn efron



hej söta jävla människa. kunde inte hålla mig. have to have...

långt inlägg! varning..!

jaha ja :)

nu blir det ett långt inlägg eftersom att jag inte har skrivit sen i...måndags tror jag (a) eller liknande iaf.
sen jag slutade skolan har jag typ inte chillat nånting :O men de är skönt. jag hatar att ha tråkigt!

i söndags är det enda jag itne har skrivit om middagen på ågesta :) de va faktiskt riktigt trevligt måste jag säga. vi åt lax,kyckling och potatis. lekte med ungarna, fast dom lekte mest med fanny (får jag säga pjuh?) för dom var ganska jötte jobbiga. tobbe spottade på fanny liksom? whats up med det? :O aja, krille blev typ aaas sur på honom. fast jag kan ju itne påstå att han skärpte sig. aja.. vi hade trevligt och sen sov jaghos fanny :)

i måndags så var jag och fanny med lina och matilda.. fannys syrra och systerdotter för er som inte vet. vi og det ganska lungt. lekte massa med finaste matilda :D som för den delen är världens skönaste unge! och sen kollade vi lite på harry pottsork för att sedan bege oss till stallet.
fanny skulle rida och hon red vera. hon var nöjd och det så väldigt bra ut måste jag säga :D

jag sov hemma och städade och tog det ganska lungt på tisdagen. flyttade till mamma och såg på film men lille brur. onsdag.. jag vaknade 45 minuter efter klockan och var MEGA TRÖTT. eeh varför?
iaf så skulle jag och fanny på minis skolavslutning. eftersom att jag inte hade några kläder hos mamma fick det bli VÄRLDENS mest spontana klädsel.. och sen ge sig av. jag mötte fanny och vi kollade på mini när hon dansade 2 gånger och de va sjukt bra! mini blev faktiskt "årets dansare" i sin klass sen oxå! duktiga mini!

imorron blir det till att plugga. japp ni läste rätt. plugga på sommarlovet. och ja. jag har lite uppgifter som ska in. typ djurkunskap uppsatsen och cellen. aja. de löser sig. sen får vi se om fia och mini ska till stallet och så. då kanske jag oxå åker.

fanny är ju i värmland nu (eeh var ligger det liksom? xp) jag kommer säkert dö innan hon kommer tillbaka. haha jag har fan inga andra vänner. haha jo de har jag ju. men ingen som fanny. hon kan an läsa mig som en öppen bok. helt sjukt. jag kan typ andas ut ett ord och hon förstår hela meningen som kommer komma efter och vet EXAKT vem jag pratar om. jag älskar det! vem pallar förklara alt man säger hela tiden? not me.

aja. hon kommer troligen hem på fredag iaf. och gör hon det, och vi kan få tag i lite folk så blir det grilltime hamma hos henne på lördag. de blir kul. jag längtar :D hoppas att hennes mor och far lyder vårat råd och håller sig på lite avstånd (a) de vore snelt av dom.

oj oj. låååång inlägg om typ ingenting. aja. blir bättre på att bli lite djup senare. idag orkar jag inte. ska typ,, kanske se 90210 innan jag sover. annars over jag nog på en gång. får se hur de blir. hatar min förskylning. fakk it.

Get ya head in the game - Zac efron

för att mini dansade till den idag :D



jääni

ELIN ÄR BÄST!

ingen protest nejnejnej!

för ser ni hur FIN min blogg är! :D jääättekul att hon har kirrat den. nu ska vi bara se om hon vill fixa en sista sak så är jag helt nöjd! :D

cupcakeelin.blogg.se! kolla in! :D

kommer ett längre inlägg om dagarna snart. för jaghar sugit på att blogga, im so sorry!

snortjejen

ååååh. fakk!

jag är förskyld. efter mitt och fanny tidiga dopp igår. eller fotdopp iaf. bilder finns på fanny edenborgs facebook. kolla in. rikigt grymma faktiskt.

så nu går jag på 4 meduciner. Esberitox mot förskylning, sinova mot nästäppa (täppta bihålor och mer.) nässprej mot nästäppa och ipren mot allt.

imorron kommer helg update och bilder från fotogrejen igår. elin är klar med min blogg moj. ska be henne fixa EN liten sak och sen hoppas jag den blir redo :D

jääni i snor

nacka forum

jag har aldrig insett hur najs nacka forum är?!

jag har liksom hängt i mitt lilla farsta och tyckt att "det är väl bra?" men jämfört med t.ex nacka forum så är farsta sääämst! iaf. jag var där idag med mamma och vi handlade en klänning och en bok till mig. och lite kläder till lillebror min. men han ville inte följa med. han litar fan på mig asså. jag ringde och frågade honom om skjortan jag hade hittat verkade ok. allt jag frågade fick jag svartet "bara du tycker den är fin" haha. han är rädd att mamma ska välja. och mamma kan inte! inte lika bra som jag iaf.

så en skjorta, björnborg skärp och badbyxor valde jag. det blir säkert fint.

sen köpte vi varsin sandys macka och åkte till pappa och åt den. så mamma har ganska nyss åkt. nu har jag suttit och pratat med fanny lite. vi ska snart till ågesta och partaja lite :P haha. ska tydligen vara middaggrej för dom som har jobbat. och de är tydligen på sånna grejer folk är lite..packade :D så de ska bli kul att se! ahahaha.
jag mini johanna och fanny helt enkelt.

blir nya klänningen och leggings.
ska snart duscha och fixa. sen bär det snart av. började typ 6. så ja! bilder kommer säkerligen!

juste! jag har lite bilder från igår. fanny skickade idag. jag fotade ju med hennes kamera igår på KM terrängen.

 
 
japp! de va lite smakprov. jag är rätt nöjd faktiskt. vill se dom andra oxå! ska ta hela mappen av fanny sen.

om ni vill ta bilder på er så får ni skriva under att jag fotade! :) så blir jag glad. dom finns nog på fannys facebook!

jääni

nördigt barn..

här kommer en bekännelse..

jag har inte varit vaken såhär länge och fortfarande varit så pass pigg som jag är nu på VÄLDIGT länge. och det är verkligen inte ens sent. jag orkar inte mig själv. men men. de är bra. jag ska öva på att vara uppe senare utan att sova till typ natten nästa dygn!

för gamla tiders skull. och för att fördriva min tid lite. här kommer lite gamla bilder. på allt möjligt. jag tänker inte förklara vilka eller vad det är. vet man så vet man. XD



   

haha. rååkade kanske yp dö av trötthet helt plötsligt. ^^ blev dock taggad på gamla bilder. så räkna med gamla bilder bildbomb inom kort!

jääni

km terrängen

idag var de km terrängen!
alla var verkligen jättedukltiga! GRATTIS Caro K och Dilba som vann av ponnyerna! Och jenny Fält och Mac som vann av hästarna!
jag satt med issa och fannys mamma hela tiden borta vid ponnystocken. fett bra plats då vi såg NÄSTAN hela banan därifrån. jag fotade så gott jag kunde på alla ponnysar. så ni som vill ha bilder. tracka fanny . de va hennes kamera!
jag ska få lite bilder av henne imorron så då slänger jag upp några här. har några som jag tror att jag är riktigt nöjd med. ska även försöka snatta lite från i måndags när jag fotade när hennes grupp red. är nog några intressanta där oxå. bilder blir antagligen imorron då som det ser ut!

igår då!
igår började dagen här hemma i mitt hem. och jag och fanny fixade iordning oss för att gå på jonkos studentutspring och mottagning! vi fixade oss och örnade in till kungsholmen. vi hittade inte jonko förrän vi pressade oss längst fram och in och kramkalasade med henne. hon grinade och vi gav henne nalle och lite så. sen åkte vi hem till henne och reste partytältet. haha vi tre. och vi lyckades. måste säga att jag är lite förvånad. men de fungerade som fan! :D

fanny ringer sarah för att fråga nåt och får reda på att man måste till stallet och hjälpa till uppe på banan om man vill rida dagen efter! och där sitter vi och myser i finkläder och helt plötsligt måste vi örna till stallet och bygga på banan. de va surt som fan...vi är ledsna jonko!

iaf. de löste sig. vi risade riset och så. de blev fint. sen åkte vi hem och bytte om till myskläder och gick på nästa mottagning! ja ni läste rätt. myskläder var vad vi vhade på oss.jag hade mina gråa KSSS byxor och rosa stockholm tröja. inte ok! jossan sandens mottagning iaf. och vi mötte bex my elina amanda och martin i dörren som just skulle gå när vi kom. så när vi kom så var vi hungrigaste tjejerna i världen. så vi åt typ folket ur huset. eller kanske inte men man skulle kunna tro det. mat, tårta och cider. kittlar dödsskönt i kistan!

sen gick vi hem till fanny. haha skönt sånna gånger att bo granne typ. så sov si som stockar. eller jag iaf. hahaha. jag lyckas alltid somna först. så ligger fanny typ och pratar med mig fast jag sover XD haha. de gör jag tydligen ofta. duktig tjej!

nu ska jag iaf gå och sova. imorron ks jag (FÖRHOPPNINGSVIS) sola. heja solen heja heja! jag och fanny. efter att fanny har RÖSTAT. hej vuxna stora tjejen! 
 
lite bilder och dagens låt ska ni få!



Timo Räisänen - Fear no darkness promised child

bilder från jonkos student!

  


jääni

sommarlovets första regniga dag

asså varför måste det regna när de är sommar?
jag har sommarlov nu och det regnar! kan de bli mer opassande?

sommar är ju sol, bad glass och fina bra saker!!

jag och fanny chillade igår. först kollade vi på da vinci koden. den är så sjukt bra i slutet asså! liiite aningens seg i början. sen åt vi vindruvor och annanas i badet medans vi såg första halvan av batman 2 med fina heath ledger. han är GRYM i den filmen.



iaf! idag ska jag och fanny på jonkos studentskit. först på utspringet och sen hem till mottagningen. de blir kul! ska ha på mig klänningen som jag och fanny köpte i veckan. :) de blir säkert fint. sen ska jag väl hem och ta det lungt. sen får man väl se vad helgen har att erbjuda! förhoppningsvis km imorron. om inte de blir för blött i fakking marken. om de är fintpå söndan. som de ska vara. så tänker jag SOLA SOLA SOLA.
jag är för blek för både mitt eget och andras bästa. jag menar. vim vill bli blind? inte jag iaf.

nu vill fanny blogga!

jääni

SOMMARLOV!

nu har jag sommarlov! :D sug på den ni alla små rövhattar!

hade nyss prov. fick g, trodde jag skulle få ig. men nej då inte jag inte! snart kommer pappa och hämtar mig och tove för jag har massa saker i mitt skåp som ska hem :). kör oss hem till mig och sen kommer fanny hem till mig vi ska se da vinci koden. för fanny har inte sett den än. dumma unge. sen sover hon hos mig. tove åker hem på en gång tror jag :))

imorron ska jag och fanny på jonkos utspring :D sne ska vi åka hennes hästtransport och leka studentbarn (men jag är den enda som måste leka XD) sen hem till jonko och fira henne. sen hem till jossan sanden och fira hennes student! de blir massa student imorron helt enkelt. 

idag har varit en underbar dag. Leffe berättade att fanny får stanna. hon får stanna i ett helt år till. min fina underbara ponny! och så länge hon inte blir värre i ögonen får hon verkligen stanna. ett helt fint år till med henne. min älskade fina ponny!

så nu kan det bli ett bra sommarlov! åååååååh JAG BEHÖVER DET HÄR SOMMARLOVET OCH NU HAR JAG DET!!!

SOMMARLOV!

<333333333333333333333333333333

fina fina ponnyn!!!

ÅHÅHÅHHÅÅHHÅÅHHÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!

DOM SKA SPARA FANNY!

ett helt år till ska dom spara henne!!! JAJAJAJAJAJAJAJJAJA!!!
fina älskade ponny. leffe berättade det för mig idag! ååååh. vad glad jag blev. då hinner hon och jag både rida dressyr och hoppa och kanske rida ut. ochmysa hur mycket som helst. ett helt år till <3<3<3


mys i staden och farsta

jag och fanny var i först på spinalis i typ karlberg. och gjorde ett test på henne. hon sa alfabetet på olika sätt, sa färger på ett papper när de stog grön med blå färg typ, och återberättade en text. de va faktikst lite kul att se!
sen åkte vi till farsta och handlade likadan klänning! de har typ aldrig hänt förut. jo vi har likadana mjukis/halvbyxor. men trodde aldrig vi skulle köpa lika klänningar:O så de va lite kul. jag köpte oxå en bok!

såg världens finaste kampfisk. ville ha den. men fick hålla mig. för johan har tusen guppys och dom kan inte bo tillsammans. dumma. så fanny och jag skildes åt. pappa hämtade upp mig och vi åkte till adidasbutiken i hammarby sjöstad. där köpte jag två par shorts och korta strumpor.

nu är jag hemma och har ätit en sallad. snackat med sebbe idag. äntligen
vi ska nog träffas snart. de blir kul. de var så länge sen. jag saknar min lille sebs.

nu ska jag gå och läsa min nyinköpta bok.

dagens låt! (ja, jag har sugit på det)
den är vald för att de är mycket sebbe över den. han inviteade den i mitt liv.



breaking benjamin - breath

NEEW MOON


snubblar fram.

GISSA VEM SOM FICK SITT FÖRSTA MVG NÅNSIN IDAG?!?!

JENNY JENNY JENNY

58/64 på mitt hästkunskapsprov! hejja mig hejja mig hejja mig!

jag hade svarten nu på morgonen (fanny var halt.. :/ ) . han hade VERKLIGEN inte en bra dag. jag tyckte fört att han var mycket trevlig i skritten, och jag kände att ja, de blir kul. mungiporna upp! men nej. så fort vi skulle trava trodde jag vi skulle göra en kullerbytta. han BARA snubblade sönder. det gick inte! så vi skrittade mest hela lektionen. sen galopperade vi lite i varje varv men men. de va kul att rida honom en sista gång iaf. (hann till och med grina lite när vi stod där helt stilla och väntade på att dom andra skulle rida klart.)
sen gick vi in med dom. jag borstade smörjde och var klar. då frågade karla och frida om jag skulle med ner och kolla när dom red men jag bangade ur.

jag satte mig på en ryktlåda inne hos fanny ist. jag satt och bara kliade henne i pannan och på halsen medans hon åt. hon är så fin. så jag och fanny satt där och bara var. hon åt och jag kliade henne. lyckades grina lite där oxå. såklart. min älskde häst.

snart ska vi ha fucking lektion. engelska. se klart filmen vi kollar på. sen växt och djurliv. ska snacka om vad vi ska göra imorron eftermiddag i/på lövhagen. anwa är snel. sen svenska. får se om den blir dissad. för den verkar ovärd. men men. får se.

jag är så himla trött hela tiden nu för tiden. jag vet inte varför. men men. de blir väl bra. nu har elin börjat fixa min blogg :D yes yes yes! hoppas den blir klar så snart som möjligt. jag vet att jag har vart seg och skicka bilder. men nu har jag gjort de och då blir jag så himla otålig!

idag ska jag fia och kanske fanny till nån hestaffär för att hitta fina saker till fias heest :)
(kommer sakna..)

nu ska vi på lektion snart. men jag skriver senare.



jääni

3 minuter!

ska gå om tre minuter så de blir ett KORT jävla inlägg! men jag kände mig så sugig efter att inte uppdaterat alls igår!

idag blire skolan sen stallet! ska komma ihåg att lämna mina små lappar lill maggan! så nu har jag skriv it det på handen. nu ska jag som sagt till skolan och göra omprov, två stycken. hehe duktig tjej som faktiskt har pluggat lite. men de blir nog bra. jag kommer klara det tror jag nog. 

sen ska jag som sagt till stallet. fett najs :) de är fint i stallet nu. när hästarna är så trötta och glada efter betet på natten. fina älsklingar <3

igår jobbade jag, och min mobil fuckar så ja, jag har en ful jävel! skicka ett sms med era nummer så jag har det! kunde inte kompiera över det. har alltid min fina mobil med mig ibland funkar den och ibland inte.
men nu måste jag börja röra mig. har skickat bilder till elin så hon kan börja göra min bloggdesign och såp. de är kul! HEJA ELIN!

jääni

RSS 2.0