snubblar fram.

GISSA VEM SOM FICK SITT FÖRSTA MVG NÅNSIN IDAG?!?!

JENNY JENNY JENNY

58/64 på mitt hästkunskapsprov! hejja mig hejja mig hejja mig!

jag hade svarten nu på morgonen (fanny var halt.. :/ ) . han hade VERKLIGEN inte en bra dag. jag tyckte fört att han var mycket trevlig i skritten, och jag kände att ja, de blir kul. mungiporna upp! men nej. så fort vi skulle trava trodde jag vi skulle göra en kullerbytta. han BARA snubblade sönder. det gick inte! så vi skrittade mest hela lektionen. sen galopperade vi lite i varje varv men men. de va kul att rida honom en sista gång iaf. (hann till och med grina lite när vi stod där helt stilla och väntade på att dom andra skulle rida klart.)
sen gick vi in med dom. jag borstade smörjde och var klar. då frågade karla och frida om jag skulle med ner och kolla när dom red men jag bangade ur.

jag satte mig på en ryktlåda inne hos fanny ist. jag satt och bara kliade henne i pannan och på halsen medans hon åt. hon är så fin. så jag och fanny satt där och bara var. hon åt och jag kliade henne. lyckades grina lite där oxå. såklart. min älskde häst.

snart ska vi ha fucking lektion. engelska. se klart filmen vi kollar på. sen växt och djurliv. ska snacka om vad vi ska göra imorron eftermiddag i/på lövhagen. anwa är snel. sen svenska. får se om den blir dissad. för den verkar ovärd. men men. får se.

jag är så himla trött hela tiden nu för tiden. jag vet inte varför. men men. de blir väl bra. nu har elin börjat fixa min blogg :D yes yes yes! hoppas den blir klar så snart som möjligt. jag vet att jag har vart seg och skicka bilder. men nu har jag gjort de och då blir jag så himla otålig!

idag ska jag fia och kanske fanny till nån hestaffär för att hitta fina saker till fias heest :)
(kommer sakna..)

nu ska vi på lektion snart. men jag skriver senare.



jääni

Kommentarer
Postat av: pippi

dumma hästar. allt man gör är å grinar åt de liksom. <3

2009-06-03 @ 22:11:13
URL: http://aangelicaeriksson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0