IKEA FAMILY

Idag trodde jag att jag inte hade något alls att göra, men ack så fel jag hade! :D Efter lunch åker jag och pappa till ikea för att handla saker till mitt rum!!! :D FY VAD KUL DET ÄR! Jag älskar när man handlar saker till sitt rum. Skittrist att vara på ikea när man ska hänga med typ pappa och köpa en lampa. men nu är det ju livet ohyeaaah!
Speciellt när man vet att pappa betalar :D KATJING! så mig ser ni inte om ni inte åker ut till ikea!
ha en bra dag my lovers!
Jag och Herman badar i en fontän för nårga somrar sen. :)
Jenny Högström

törnrosas motsats

ja ni kära läsare. vill ni gissa vem som inte kan sova för hon e nervös?
Jenny.

Rätt svar. Jag kan inte. Kan inte sova. är trött men kan inte förmå mig att lägga mig för att sova. jag bara vet hur dåligt jag har sovit dom senaste nätterna och vill helt enkelt inte.

Godnatt

Crybaby!



Lite längre video om ni vill se lite mer ingående--->



Jag gråter som en jävel! Men hur gulligt är det inte?!

Måste se den. Fy fan!

and here we go again

Idag har jag varit och fotat fanny nr hon ridit Figge :)

Det såg faktiskt väldigt fint ut!! Fotade gjorde jag oxå. Ganska nöjd med ett par av dom! :) Här får ni lite smakprov!


 

Läs även http://elitenhnsam.blogg.se
Det är min Klassblogg!! :D Där hela min klass skriver massa och det är KUL KUL KUL!

Du märker inte vad du gör...eller hur?


telesnack

pratar i telefon med lilla frida! vi planerar överraskningen!

JA

Åh, jag känner att skolan är lite over the top just nu. Saknar dig värre än någonsin. Behöver prata som vi. Du och jag.. Är ensam hemma hos pappa vilket betyder att man får sova i hans asmjuka dubbelsäng. Blir dock ensam hela kvällen då Fanny, som brukar dela den med mig när jag är själv ska träffa V ikväll. Men jag har sovit ensam förut och är bara...lite rädd. Som ni kanske vet klarar jag ju inte skräckfilmer och sånt. Det märks när jag ska sova själv XD

Jag har nyss sett Hannah montana och så. Käkade pommes frites. Ja frida, BARA, Det blev ingen korv. Så nu ska jag snart lägga mig i stora sängen med min bärbara och kolla på en fin film med en snygg kille. Vilken? Det har jag inte bestämt än!

Jag har sugigt så hårt på att blogga. Typ slängt ihop ett skitsugigt inlägg på lunchen i skolan. MEn ska försöka att skärpa mig. På med skärpet.

Imorron är det historiaprov. Romarriket. Läser min text några gånger och så senare så kan jag det säkert...inte. Aja. Fick iaf G på matteprovet idag. 2 Poäng över till och med. Katjing! Kul att BINI tyckte att vi skulle ha prov igen på fredag. På nästa kapitel. Berga är INTE en slapp skola. Hör ni mig?
Resten av lektionerna var grymt händelselösa, allt flöt på och vi lyssnade på ASLIs stämma. Lekte på Sannas lektion och ja, vad brukar man göra på johans lektioner? HAn tyckte t.ex att jag skulle supa med honom på en Biograf ;)
Fick höra något mycket gulligt av Speedy på Hästkunskapen. Hon är finaste. Men annars var allt som en vanlig dag på Berga Naturbruksgymnasium.

Nu ska få en fin bild från dagen oxå :)



Jenny Högström


S



Jag tänker på dig. På oss. Jag saknar dig verkligen.



skolan igen. jaaaa haatar

Ja då var man tillbaka igen! Skolan. Snart är det iaf loooovvv!!

Nu ska jag snart ha engelska... NEJ TACK!!

KARLA HÄLSAR :D:D
Jenny Högström

Sugig

Hej jag har sugigt på att blogga, det är den stora sanningen! Jag har inte bloggat ordentligt sen innan stalltjänsten.. Duktigt.

Idag har vi jobbat. 07-11.30 typ :) bra jobbat för att vara 3 st! Dock hjälpte Krille till lite och mockade lite boxar. Sen när jag och fanny kom hem så somnade vi till Totoro. XD hahaha! sen sov vi i typ 2 timmar?! om inte mer. Så vi vaknade kvart i fyra och ionsåg att dagen var slut! hmmm...

Nu ska vi typ ut och vandra i skogås i mörkret bara för att vi känner för det. :) Mysigt! Vi ska fråga mini om hon vill följa med.
Imorron är det skola igen. Men efter en liten vecka så är det ju ÄNTLIGEN lov!! då ska jag be mamma boka in mig och jobba lite :D det blir fint tycker jag! pengar = ja tack!

Jag och fanny ska boka in MJ snart oxåå!!! :D:D:D:D så jääääävla taggad!! :D ÅÅÅÅH!

Nej, nu ska jag ge mig...



Sigge med en slang i huvet och en tratt! han är gulle :) <3

MUSIC

Tik Tok - Kesha

hemma aa aaaa

jag måste helt enkelt säga att nu är jag hemma och det är skönt och jag älskar det. min säng min tv mina saker. sköönt! så nu tittar jag såklart på lejonkungen. den är megabäst. älskar den så mycket :)
nu ska jag gå och lägga upp bilder från stalltjänsten. :D

Våldtäcktsmannen

Har Precis kommit hem från VH där jag hade handlat lite smarre! chips och godis! BUSE!

Jag och lille fridis har hittat på massa gulliga små visor :D men nu ska jag göra annat. får ta tag i bloggen hemma. bara typ FYRA staltjänstpass kvar!!! :D

JENNY

Vi är inmysta i lilla stugan här på bergis

Nu sitter vi i datasalen efter att ha haft våran första stalltjänst och varit i ribby och väckt alla som är inom 10 mils radie!!

Snart är det INTE  party och nattstalltjänst :)

Jenny Högström

Stalltjänst

Sitter här och har alla grejer packade. Har ätit frukost och väntar nu bara på att Frida ska komma hit. Sen ska vi åka. JAg ska duscha håret och klä på mig bara. Sen bär det av till skolan för att bo där närmaste veckan och ha stalltjänst.
Jag är faktiskt ganska taggad måste jag säga! :) inte på själva gå upp tidigt och se ut som bajs i skolan sen :D men att bo på skolan och vara med alla pals!
Vi ska även fira lille Frida idag för hon har birthday!

Nus ka jag gå och duscha och lyssna på musik! :D

Jenny Högström

Ridning gånger 1000

Idag har det varit BARA hästar hela hela dagen. Först hade vi lite hinderteori och skit i skolan. Så ritade vi en egen bana. OCh fick bygga den i ridhuset. Sen fick vi hoppa VÅRAN bana :D Det var riktigt kul påhittat av lärarna! Jag hade helt enkelt och fint Pirat. Han var säker och bra då jag var riktigt jävla nervig! Men det löstes bra och ja vi överlevde ju helt enkelt :D
Sen på Ågesta hade jag Hillman, eller jag fick egentligen Haily (min bebbelibubba) men bytte med Fridis som hade Hillman, för att jag kände att jag ville följa upp förra gången. Och det fick jag! Han var mycket trevlig i slutet. MEn innan dess va de mycket bajs! ;)
Nu kollar jag idol! :D
Jenny Högström

Klassdag!

Vi ska på Armémuseet med klassen idag då! Jag har just fixat mig och ska snart gå iväg! Frida ska åka en tunnelbana från sig 20 i så jag försöker hitta till den tänkte jag! så jag ska gå typ nu :D
Hoppas jag inte är ensam om bergajacka! XD

RSS 2.0