Måndag tisdag

Igår var det första skoldagen för mig på några dagar. Var ju sjuk en del i förra veckan. Känner nu att jag hade missat en del men det blir bra. Jag har nästan helt bestämt mig för att sluta på mikrobiologin. Man måste inte gå den och jag känner att jag kommer att kunna fokusera mer på dom andra ämnena med ett mindre i tanken. Då jag knappt förstår mig på själva ämnet så känns det ganska onödigt. Så nej, nu ger jag upp. Ska prata med Sara imorron eller så pratar jag med nån. Vem man nu ska prata med :P
Fick min Bergajacka idag oxå! MYCKET fin måste jag säga att den är <3 kommer totally bo i den resten av vintern. Den kommer nog oxå vara mycket älskad i nästa vecka när det är stalltjänst! Min första stalltjänst när vi kommer att vara dom som ska veta och göra allt bra. Jag kan inte? Jag vet inte rutinerna? Vi har som tur är Vicky. :)
Jag är taggad. Jag har skrivit packlista. Jag är redo! STALLTJÄNST XD
Nu ska jag hjälpa Johan med matten :)
Jenny Högström

Grattis på namnsdagen!

Michael Joseph Jackson.

Ridningen igår och stallet idag.

Jag handlade lite i Farsta igår. Jeansleggings på gina en t-shirt med en tiger på på Indiska, hör och häpna :)

Sen lyckades jag övertala Fanny att följa med till stallet när jag skulle rida, markarbete. SÅ kul tänkte jag. Men nej, jag skulle ha Hillman och det var askul. Vi rejsade sönder och ja han var megaduktig. Några hur kul som helst prinsmoment!! asså OMG va kul det var!

Idag red fanny för jossan så jag var med och kollade.

Nu ska jag och Mini gå upp till stora datan och lägga in bilder på fejjan :D

PUSSEGULL!


Farsta

Ok, nu är eftermioddagen planerad!

Ska möta Fanny i farsta vid 12 och shoppa med henne. Sen ska Matilda och Lina komma och då åker Fanny hem och dissar mig på ridningen. Så jag kommer säkert få vara själv i stallet i typ 2 timmar XD jaja. jag överlever nog. Vet inte riktigt vad jag ska handla men jag ska typ mest kolla runt lite. Måste ju iaf se först så pengarna är inne på kortet. annars har jag exakt 50 kronor ute XD haha.


( bild från förrförra sommaren typ XD läänge sen (: )

Men jag funderar på lite toppar och linnen typ. Det är vad jag mest vill ha. Sen ska jag såklart testa Uggs oxå. För att se om det är värt att köpa sånna :)

Nej! nu måste jag springa iväg och fixa mig och fota en dagens outfit och lägga in här. Sen ska jag åka!

Jenny Högström

 


LÖNLÖNLÖN!

Jag får min lön idag, och hade ju räknat ut vad jag TRODDE att jag skulle få och kom fram till ca 3000. Fick mitt lönebesked igår dock och kan ni gissa hur mycket jag fick?! 3500!! :D fan va glad jag blev! :D det är drygt och jobbigt och fy fan att jobba, men det är SÅ värt det när man får pengarna sen!



Så idag ska jag och Fanny förhoppningsvis shoppa lite i farsta idag innan stallet. Sen stallet och rida. Jag får ha med mig alvedon så klarar jag mig nog :)

Jenny Högström


Godnatt

Mitt elfte inlägg idag och det blir verkligen det sista. Jag antar att det börjar bli sjukt jävla tråkigt att vara hemma. Imorron går jag till skolan. Hoppas att jag mår bra.

Sitter och fixar min Farmville och Happy Aquarium :D

Ska kolla klart Hannah Montana nu och sen ska jag gå till pappa. Han får klia mig på ryggen och sen ska jag sova. :)

Sov gott :) <3

frisyren!

04-1.jpg ashley tisdale image by justannamia 



Jag insåg just att jag vill ha någon av deras hår!
så sjukt långt ifrån mitt hår det går att komma typ...


Zac på Disney channel!



Sitter och kollar på Zach och Codys ljuva hotelliv och då dyker min älskade pudding zac efron upp!

SMARRE!

Jenny Högström

300

Mitt 300:de inlägg!

HEJJA MIG!

Vill ha vill ha vill ha!

 


Asså gosh!!!

Kan jag sluta vilja ha typ bara fjortiskläder?
Men erkänn att det verkar asnajs att ha varma gosiga uggs? Och en sån där jacka har jag länge velat ha. Jackan kostar typ 1.600 och skorna 600. DYRT DYRT DYRT.

Men nu när jag jobbar så är det mycket möjligt att jag kommer att ha råd med dessa i vinter/vår. För jackan skulle jag kunna köpa först till våren. Eftersom att jag kan ha Bergajackan hela vintern. Och om jag inte vill ha bergajackan i typ stan så har jag gamla vinterjackor att använda. Men dock inga vinterskor. Så jag ska fråga mamma vad hon kan donera till mina vinterskor så lägger jag bara ut resten själv!

Jag älskar att jag äntligen jobbar och har lite mer än 500 kronor i månaden som jag får av mamma :D

Jenny Högström


Bildbomb (som blev miniliten)


  

Bilder på Fanny och Jonko från i Söndags när vi var i stan och fikade och pratade och mös bara :)
Och en bild på Matilda i Farsta i tisdags när Fanny skulle rida. Söta unge!

Http://www.fannyfiction.blogg.se

Http://www.hoppryttarinnan.blogg.se


Måndag och Tisdag

Något nytt i bloggen! Hör och häpna!

Dagens Outfit!



 Måndag

Leggings H&M
Vitt Baslinne gt
Grönt Baslinne BikBok
Svart Stickad tröja gt
Skärp gt
Väska H&M
Vita Converse



Tisdag

Svarta Mjukisbyxor Adidas
Svart Baslinne gt
Vit/beige tröja Timberland
Skor Lacoste

Alltid kul att testa något nytt. Snart sitter jag väl och gör videonlägg där jag bara sitter och fixar håret och säger "häääj bloggen" och pratar om unga mammor och hur mycket jag hatar dom och hur kaxig och rik jag är. Eller så kommer jag...INTE att göra det. ;)

Jenny Högström


Jenny Tipsar!

Jag bara MÅSTE tipsa om en tjej som idag komenterade min blogg!

Hon hade skrivit en otroligt spontan och trevlig kommentar så jag gick in på hennes blogg för att bara svara och så. Det första jag ser är en bild på MJ. Alltid lika hjärtekrossande att se bilder på honom just nu. MEN, jag fortsätter neråt och hittar en OTROLIGT vacker text som hon har skrivit om honom. Helt sjukt vad den här tjejen kan beskriva känslor med ord! Jag blev stum!

Så in med er och läs hennes blogg!

http://www.showbyjulia.devote.se

Jenny Högström

mycket missat och smutsigt regn på min ruta.

Jag vil inte ha mer regn? Kan regnet bara ge sig?

Jag känner att vare sig jag är frisk eller sjuk imorgon så blir det inget annat val än att gå till skolan, mycket möjligt att jag inte rider (i skolan iaf) men att jag är där och får närvaro, är med mina underbara kompisar och kommer ifatt lite.

Jag har tydligen missat en hel jävla del nu på mina två små sjuka dagar. ´Jag ska försöka fixa det dock. Nu blir det facebook/bloggbomb med bilder :)

Jenny Högström

Jenny Tipsar!

Jag gick för några dagar sedan in på Elin Svennekes blogg och kollade lite, då såg jag att hon gjorde reklam för en Fotobok. Jag gick in på deras hemsida och klikade lite och bestämde mig för att göra som henne och skriva lite om den för att få en gratis! Hur enkelt som helst!

Thomas, mammas sambo beställer hem minst en fotobok om året med bilder från året som har gått. Jag har varit lite impad och själv velat göra en sån då jag tycker att det är grymt kul att fota och faktiskt har några "mästerverk" som jag skulle kunna tänka mig att ha i en sån bok!

Man kan ju själv välja vilka bilder och texter som ska vara med i boken och jag hade själv tänkt att jag nu när jag gör min ska lägga in bilder på nära och kära och en liten låttext/citat som jag tycker passar med dessa. Jag tycker att det var en kul idé så därför tycker jag nu att alla ni som läser detta ska ta tillfället i akt och göra som jag precis har gjort!

Skriv minst hundra ord på din blogg om fujis fotobok och få en helt gratis! ASKALAS :D

Mer information om det hittar ni;

Här: www.fujidirekt.se/fotobok
och
Här: www.fujifilm-fotobok.se

Så kör igång nu kompisar!!

Jenny Högström


Sjuk fortf

Ja, jag är då fortfarande sjuk? Hur kul är det...jo inte så kul. Men feber är inget jag går till skolan med, där går liksom gränsen. Så därför sitter jag nu i min siden morgonrock och kikar min bloggkoll och min facebook. Ska försöka slänga upp lite bilder från senaste veckan i både bloggen och på facebook :) Man ska ta vara på tiden då alvedonen verkar eller vad säger ni?

Insåg just att det inte är länge kvar tills jag ska gå på bio och grina ihjäl mig antagligen. Den 30 okt kommer michael jacksons This is it. Och den går bara i 2 veckor, så det blir att skynda sig. Fanny följer du mig? Annars blir jag väl ensam. Men det spelar ingen roll. Jag ska se den och sen nör den kommer ut ska jag köpa den. Snart kommer ju även New Moon ut!! Något som jag är väldigt taggad på! (Jag menar, HALLÅ EDWARD<3)


Imorgon (om jag är frisk) så är det ridning både i skolan och på Ågesta, båda är markarbete. Mindre kul. Får se hur jag gör. Mycke möjligt att jag rider på Ågesta och tittar på i skolan. Men vi får se. Jag vill ju rida. Men inte om jag fortfarande är sjuk. JA ja. Det är upp till morgondagen!

Nu ska jag se en film och dricka vatten, för då blir man frisk. Ha det så bra!

Jenny Högström


juste..

Glömde säga det, ANONYM, aningen slutar du kommentera, eller så står du för det du tycker och skriver namn och blogg :P

Patetiske fan.



Paintskills, not


Dirty Dancing

Jag är hemma idag med feber och ont i skallen, men jag kunde inte låta bli att sätta mig här och bara visa alla världens bästa film. Jag har själv just sett den. Usch det gör ont i hjärtat att tänka på att Patrick Swayze faktiskt är död. Fy, R.I.P



Iaf har man inte sett den så bör man sätta sig och göra det nu!



Fina fina filmen!
Ni ska få dom 3 bästa låtarna i filmen oxå.



Hungry Eyes, så sjuukt bra!



She'e like the wind, Inte bästa kvallan på låten kanske, men massa fina bilder på fina Swayze.

 



Ok, Den här videon får ni ha överseende med. :) lyssna däremot på den låten som Dirty Dancing är mest känd med, eller vad man ska säga! När folk hör den här är det Dirty dancing dom tänker på. The time of my life, allihop. Enjoy!

Jenny Högström

 


Inköpslista för nästa helg!

Nästa helg får man LÖN!
Då ska jag och Fanny ut och shoppa så nu hade jag tänkt att snabbt skriva en liten inköpslista!
* Jeansleggings- Är det bara jag som har hatat men nu insett hur najs dom är?
* Långa Gina baslinnen- Lite mer kul färger i min garderob tack!
* Strumpor- Tråkigt, men sant.
* Väska- TOTALY
* Michael Jackson- Thats it, jag vill ha allt!
* Tjock och mysig kofta- Hur mysigt är det inte?

Och alla vet ju att man aldrig kommer undan med bara det man bestämt innan att man ska köpa, jag kommer antagligen hem med minst 500 spänn onödiga saker och 500 spänn otippade saker. hahah!

Jenny Högström

tandabissingar

Gissa vem som nyss vaknat? 1 timme för sent? Jo jag.. Och gissa vem som ska till tandläkaren idag, jo jag.
Jag hinner inte ens till skolan för jag måste åka igen så fort jag kommer, så jag ska plugga hemma. Har just ätit frulle och lyssnat på Håkan H. Han kan känslor, jag säger då det...
Ska nog till Fanny efter att jag har vart hos tandis. Hon rider ponny, så vi åker väl tillsammans och sen så kollar jag när hon rider :)
Nu ska jag gå och städa mitt rum, kul va?
Jenny Högström

SEXIG NESA


KEJSARENS NYA STIL!

Vi ser världens roligaste jäävla film..



Det här är en av mina klara favoritfilmer! Den är ett MÅSTE att se om man inte har gjort det!

Lördag morgon och jag är pigg men trött..

Jag är vaken, jag är pigg, men min kropp är trött! Jag har en NY förkylning på gång. Hur ovärt är inte det? Jo , så sjukt jävla ovärt. Jag vaknade med ett svullet öra.. FAN liksom, nu är jag ju DÖV! Jag ska till stallet idag iaf. Mini rider ju och fanny ska dit så jag kör :)
Hade min fina lilla Haily igår. så jävla fin hon är :) jag älskar henne. Det gick så himla bra igår. Hon är fin, Allt var apsolut inte perfekt. Men hon är fortfarande det finaste jag vet.
Jag pratade även med Prinsen igår XD haha ganska fascinerande ju!
nu måste jag snart börja göra mig iordning. Har bara blött håret och haft i mitt serum i det, thats it liksom. Och ja jag fixar mig innan stallet ok...!
Bara för att det är stallet så betyder det inte att man vill se ut som bajs!
Jag gjorde ett ultimat jävla inlägg om michael jackson förut, ni tror inte jag lyckades fucka upp skiten så den varken sparades eller publicerades? JO! men det kommer ett nytt sånt. I promise!
Jenny Högström

Dagens låt



Kände att det behövdes en dagens låt idag. Så jag tar en av mina favoriter just nu med MJ. Plus att videon är kunglig. Försök med texten oxå! Det är en riktig tungvrickare om man inte kan den! :D Jag hade riktigt kul när jag tragglade den låten! (kika extra noga 04.56-04.59)

Imorron är det fredag och ridning igen, förhoppningsvis får jag haily och att hon INTE går innan. Det vore klockrent. Jag har en så sjuk ridsvacka nu. Behöver att det går bra :)
Sover hos pappa inatt fast att det är mammas dag. Ska kanske se nån film. Pappa kollar ju inte idol. Så det f¨r jag se ensam i Johans rum! :)

Jenny Högström


Jag tappar andan


äntligen nyklippt hår!

nu har jag äntligen varit och klippt mig :)
Jag toppade, klippte upp och tunnade ur som satan! SÅÅÅ jävla skönt att äntligen inte ha världens tjöckaste hår som behöver mer än 1 hel flaska schampo varje gång man tvättar det. så nu är det najs, KORT men najs, fast a. det blir ju kort när man klipper sig :D
Hejdå håret! :D (syns dock inte så bra på bilden på mig XD haha, synd!)
Nu ska jag kolla klart idol!
Jenny Högström

Tovis <3



För att jag älskar det lilla barnet till höger, trots att hon aningen är större nu men minst lika söt! OCH Trots att hon är arg som en sten! :D

Vi har nyss klämt på farfars ben (farfar är då en häst i trav och inte en riktig farfar, vore ganska äckligt att klämma på en såns ben XD) med åsa på hästkusnkapen. TRÅKIGT. men mysigt att smeka på farfar :D han är snutte.

Nu ska vi snart ha engelska, läxförhör, har jenny pluggat? nej inte ett dugg. Borde jenny ha pluggat.. ah kanske det! men nu är det bara att köra och hoppas att man klarar det. :) sen historia och "gropen" vi ska alltså gräva en grop ute i naturen och kolla på jorden. Har jag valt att gå jordinriktning? NEJ! varför ska vi gräva gropar och kolla på jorden då? JA de kan man ju undra!

Sen ska jag hem och plugga hästkunskap, på onsdag är det prov. måste i princip bli MVG. VILL ha mvg på det provet...! Sover så dåligt på nätterna. borde typ ta sömnpiller.. XD NOT!

Snart är det löntime! :D LÄNGTAR, då blire shopping fanny! och juste! om det finns tid så ska jag klippa mig idag! ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN! åååh vad det ska bli sköööööönt! annars ska jag göra det nån dag i veckan. :D

Nu ska jag och tove snart gå och hämta böker i skåpet. lååångt härifrån. joobbiigt. och det här inlägget blev flummigt... jag är trött ok?

Jenny Högström

Matteprov? Nej tack!

Jag hade nyss matteprov, något som jag då fan knappt förstod. Men nog fan fick jag G iaf :D 10.5 poäng! WOHO! Nu har Sarahs bebis kommit fick jag just reda på! GRATTIS SARAH :D sjukt sööt!

Nu ska vi snart ha hästkunskap och jag äter godis. :D GOTT!

Jag har fixat min farmville nu, älskar den :D Massa djur och fint! nu har vi bara en kvart till den här lektionen är slut och då har vi hästkunskap. bajsåsa kan dö. HEJDÅ

Ensamvargen

Idag har jag varit hemma HELA dagen, jag är seriös. Jag har inte ens varit utanför dörren idag. Och just nu vill jag bara göra en STOR förändring i min blogg. och jag vill göra den NU! inom kort kommer nya färger och ny header förhoppningsvis.


Igår var jag och jobbade och efter det såg jag och fanny the ugly truth. Mycket bra film. :) känner att jag vill komma igång med bloggen. ska nsart våga släppa lös min andra blogg. Ska sätta igång Hidalgo snart oxå. Såg nyss Sex and the city filmen. har även sett Crossroads och She's the man idag. samt städat :)
Jenny Högström

tidigt like hell

hej alla morgonpigga, antagligen ingen. Med tanke på denna tidiga timme hoppas jag att ingen utom jag är vaken. Jag ska till jobbet och känner mig extreemt utmattad!

Igår red jag inte alls Locco på skolan utan Pirat. Han var mycket svår att förstå sig på, seriöst typ helt omöjlig. och vi skulle ha sitsträning. Kände att DET inte heller gick som jag tänkt mig. Men men, jag är van att det går dåligt då det var länge sen sist det gick bra...
Sen hade det hänt värsta travgrejen och Tove var den enda som satt kvar i sin sulky :O Ganska läskigt skulle jag tro. Kan berätta ikväll vad som hände. Tove är iaf oskadd sånär som på ett typ "ryck" i ryggen så hon ska äta ipren så skulle det försvinna.
Sen åkte vi till Ågesta, jag hoooppades verkligen på Haily så för att få lite tur hängde jag min hjälm och la mina skor hos henne. Det kändes som om det fanns en chans eftersom att jag kunde få henne när Ägrim inte skulle gå med! Och oj oj oj vad glad jag blev när det faktiskt stog att jag skulle ha henne sen! Så den lektionen blev lyckad. Hon va väldigt trött och svettig när vi började för hon gick lektionen innan och var trött genom hela lektionen. Men hon är fortfarande min lilla pussponny :)
Nu ska jag snart gå. mitt tåg går 47 och jag tänkte gå ut lite tidigare. Man vet aldrig med tvärbanor...
Jenny Högström

skolaskolaskola

jag känner att min fantasi på rubriker när jag är i skolan börjar ta slut... Alltid samma sak, aja. Nu sitter vi iaf i datasalen och det är egentligen lunch. Men jag och tove väntar lite för det är sååå jävla smockafullt annars. Nej det orkar vi inte med. OCH! JUSTE!
Jag tänker publisera min andra blogg. Min seriösa blogg. Fast inte än. Ikväll :)
Jag ska rida nu i skolan på eftermiddagen om min fot klarar av skon. Och sen ska jag rida på Ågesta ikväll. Säkert Ägrim då och Locco på skolan.

Johan såg min blogg, kanske får en till besökare nu! NOT ;)

Har fixat min Ipod nu! Blir glad och går ständigt med en propp i örat för att lyssna på Michael, Goo Goo Dolls och all gammal nostalgimusik som jag har kvar i den!



Fanny sover hos mig nu i helgen och igår så att jag slipper dö. Vi har Sagan om ringen igån och ska se andra halvan ikväll eller imorgon :) Åh. Hon är bäst.

Jenny Högström

Ensam enslig rädslig

har precis sett på idol, och jag och tove analyserar, som vanligt liksom som vi gör till alla jävla program XD
innan dess har jag fixat min ipod.  nu är den påfylld, eller lite iaf :) haha. nu ska jag gå och sova,,,ensam i mammas dubbelsäng. inte så taggad faktiskt. helt ensam hemma hos mamma. men jaja. det löser sig. :D
lite skönsång efter idol...
Jenny Högström

Från Lucy Till K****

La luna ilumina la magia de la luz pura y con sus rayos de ésperanza y de consuelo en las sombras de la noche oscura. Este ángel ha llegado a ser una ilusión. Para mí es un regalo; una bendición del cielo.

Efter översättning:

Månen lyser upp magi av rent ljus och dess strålar av hopp och tröst i skuggan av den mörka natten. Denne ängel har blivit en illusion. För mig är det en gåva, en gudagåva.

HAHAHAHHAHAHAHA

Utö

Igår var 2HSam på utö och klättrade på stenarna vid vattnet. Otroligt vackert var det och jag njöt faktiskt mycket av både sällskap, utsikt och klättring. Det sämsta var att jag hade foppatoffla på vänsterfoten pga min lilla tåsing som inte kan klara det. Bruten/spricka i tå är inget att rekomendera när du ska till Utö.
Så jag lyckades helt enkelt stuka/vricka vänsterfoten XD haha.

Så nu ska den lindas och sen ska jag iväg till skolan :)

Det vart många många dvärgskämt igår med anwa och sanna, och vi har bestämmt att sanna ska bo ikvarnen. Kvarnen som jag och karla pratade så fint om. Haha. Med andra ord, gårdagen var OTROLIGT lyckad!

Jag känner mer och mer bonding med klassen för varje dag. Våran klass är kärleken! Jag kommer dö på studenten!

En fin musik ska ni få oxå. Bild från resan oxå!



Hela klassen (typ) plus Siri och Amanda.

Jenny Högström

 


ecstasy

"I was born to never die
To live in bliss, to never cry
To speak the truth and never lie
To share my love without a sigh
To stretch my arms without a tie
This is my dance, this is my high
It's not a secret, can you see
Why can't we all live in ecstasy?"

"Love is a funny thing to describe.
It's so easy to feel and yet so slippery to talk about.
It's like a bar of soap in the bathtub -
you have it in your hand until you hold to tight."

"If you enter this world knowing you are loved
 and you leave this world knowing the same,
then everything that happened in between can be dealt with"

Michael Jackson
King of Pop


-

jag har gjort det... jag har smsat samejas förra ägare.

mj i öronen

med mj i öronen och på tvrutan och fanny på väg hit känns allt bra :)
vi ska till farsta en snabbis och sen ska vi till stallet.
nu ska jag fixa mig. pussegullet!

Börjar tröttna på det här helvetet till sjukdom..

JA som rubriken säger. Jag tröttnar, och nu menar jag inte bara svininfluensan utan oxå min äckliga förkylning... whats up med att alla blir sjuka och att man inte vill missa massa skolarbete. JAg har verkligen inte råd att missa i skolan nu i början. För jag vet hur drygt det kommer att bli att sitta och ta igen det senare.. imorgon blir det iaf tillbaka till skolan. Jag måste städa mitt rum, hela lägenheten och lilla toan ikväll oxå.
Isabells äckliga snuskhår är över heeela lilla toan. Jag blir kräkfärdig!
Iaf, jag fick veta att jag trott att jag gått runt helt pank i hela mitt liv typ (en vecka) men nej det är inte sant. Jag har hela veckan gått runt ovetande om att jag har haft 500 spänn på mitt konto. Men! Det betyder att jag utan att grina kan klara mig tills min lön kommer den typ 25:te?
Måste in i duschen innan jag sover oxå. Eller så gör jag det imorgon innan skolan och är fräsh? hmm. det löser sig.
Nu ska jag äta!

Jenny Högström

Marleyhunden and me

Kom precis hem från en promenix med Falcor. Han är så sjukt gullig! Fast även om han är snäll och fin oxh så så ska man inte underskatta honom. Helt plötsligt kan ha dra iväg någonstans och då hänger man bara efter tro mig! inget att säga till om där inte! :) Vi mötte en hare men då lyckades jag iaf få honom att stå stilla. Han lyssnar faktiskt till *stanna*!

Har bara suttit inne hela dagen för att så fort som möjligt tillfriskna. Men det värsta är att jag tror att det kommer bli värre innan det blir bättre... inte så kul alls XD haha. imorgon borde jag jobba på ågesta. men jag vet inte... Jag är ju inte frisk. och vill inte missa saker i skolan. så som värst blir det en hel dag hemma imorgon oxå.
Tån är...ond...blå... och ja. svullen? Inte helt ok tån! kämpa och bli frisk. annars får jag problem snart för jag rider 3 gånger nästa vecka och det gjorde cpont att rida i fredags. kan bara ha mina kära foppatofflor XD
Nu ska jag sätta mig i soffan och bara ta det lungt i nån timme till. sen blir det till att sova. Känns som om bloggandet är tillbaka igen. SKÖNT. hade grym bloggtorka ett tag nu. men det behövs ibland tror jag :)

Jenny Högström

bruten tå och blåsa

Jäkla kort skoldag hade vi igår. Började 8.40 och slutade 10.00 :)
När vi satt i matan och åt frukost så slog jag i min tå i en stol. Gjorde helvetes ont och jag hade sjukt ont och haltade hela dagen. När jag kommer hem är tån blå och mamma säger att den är typ bruten!? Jag har aldrig brutit nåt innan så de är mitt första ;) haha, inga fler nu tack!
Jag åkte till farsta och mötte upp fanny och jonko direkt efter skolan. Fanny hade färgat håret typ exakt samma färg som jag och det var jättefint! verkligen :)
vi drog hem till mig och kollade på typ oxford murders med elaijah wood. :) (stavning på hans namn? XD)
den va lite konstig hem helt ok bra iaf :)
Sen åkte jonko hem och jag och fanny till stallet. Jag fick rida Ägrim (som vanligt) med bruten tå och inte särskilt bra humör! Så det gick mindre bra och han rusade runt och jag hade ont! jaja. svettig som en gris var han iaf. tur för honom...med tanke på mina feta blåsor på fingrarna...
sen åkte jag hem. sov dåligt som en sten för jag är typ förskyld. och idag vill ingen ha mig för alla tror att jag har typ svininfluensan. och inga pengar har jag heller, ingen månadspeng, inga lönpengar... INGET! vad ska jag göra då då? nada...
imorron kanske kanske jag ska jobba i stallet. vi får väl se... hur jag mår när jag vaknar...
nu ska jag fortsätta göra..ingenting?
Jenny Högström

Klass 2hsam är finaste gänget!

jag säger då det att vi i 2hsam är sköningar som inte tvekar en endaste sekund på att vi kanske skämmer ut oss. Vi tvivlar inte på att försöka och kör järnet! jag älskar oss!
idag var vi på skansen :D hade klassdag och det var ärkenajs! :)
Vi kollade på glasblåsning med en kille som verkade som om han aldrig hade sett människor förut. Vi stog hela klassen och kollade ner på han men han bara stirrade och log ihjäl sig. Alla var förvirrade och garvade åt honom så jag tog mig i kragen och gick ner till honom.
"Får man kolla på er eller?"
"nej vi har inte öppnat...var du den enda som vågade dig ner hit eller?"
" JA :D Jag är den modigaste!"
"men ni får komma tillbaka vid elva för då öppnar vi"
"Apsolut. Vi kommer vid 11"
Så vi gick tillbaka och kollade på han då sen. och ja de va kul? ;) typ...
Vi sjöng "en sockerbagare" sången för en bagarkille igenom ett fönster. Lite "rapunzel rapunzel släpp ner ditt långa hår" över våran skönsång där utanför hans fönster!
Jag matade en ekorre i handen :) och alla barnen förstörde genom att jaga och lura den. hatar dom. men den älskade mig iaf :) så de va kul :) jag hade en bra dag måste jag säga!
Kollade djur gjorde vi oxå. sen begav vi oss hemåt
Jag gick ut med Falkor åt Daniel och Anders också. Anders var själv med barnen så jag tog hunden :) Han är myspysig lille vovve. ska snacka med dom om att jag kanske kan ta han lite oftare. iaf.
Kent och Annelie är här och dom ska åka till Colombia och hämta adoptivbarnet imorron. Lilla Maria :) Hur söt som helst och det ska bli så kul att träffa henne och höra hur bra det kommer bli så jag önskar dom all lycka!
nu ska jag gå och läsa min bok och sen sova. jag håller på att bli förskyld. min höger halsmandel är gigantisk och jag ska rida imorron och sen jobba hela helgen. kommer inte bli kul. men men. det får lösa sig. nu blir det hopp i lopplådan och upp tidigt imorron men ingen gympa, inte med den här sjukan på g. vill inte ha nån svininfluensa! :O
Jenny Högström

-


Jenny, den seriösa tjejen!

Jag är den mest seriösa tjejen i hela världen, eller nåt.. :p iaf!
Jag har pluggat från 7 till 10. Det är iaf stoor förbättring från vad jag gjort under senaste 11 åren. Jag har avklarat Engelskauppgiften till imorron, Samhällskunskap A frågor, Samhällskunskap B förberedelser till imorron (skriva om ett land), Hästkunskapsfrågor inför prov och matte. Jag tror att det var allt :D men om jag ska orka med morgondagen så behöver jag TOTALY gå och lägga mig nu! snabbt in på farmville. sen sleepy!

RSS 2.0