todaysis (tänk jim carrey)

Idag har jag sovit ut, sen tog jag mig mångt om månget in till stan och mötte Fanny. Jag har köpt en asfrän jacka på Monki som man får se imorron om män går i min kära klass. och en tjocktröja på gina.

Jag sitter på pappas jobb nu efter att ha gått hit från tvärbanan. hittade nämligen inte mina nycklar när jag skulle iväg ?! så ja dom ska jag hem och leta nu! för pappa ska skjutsa mig. och ja juste, haha karla och frida, min FARMOR kommer hem till mig ikväll. så ja hoppas jag inte blir förgiftad eller råkar döda tanten innan imorron. för då hamnar jag nog i finkan.

jäjä! nu ska vi rulla vidare!

pyyyyyyss

Ny fåne och nya mål i livet!

Har nyss varit ute och joggat/gått med grannarnas hund. Innan frukost såklart! då bränner man mest kalorier ;) Så idag ska jag ut med honom igen vid 1 och sen ikväll någon gång ;) Jag har bestämmt mig på riktigt nu att det är beach 2010 som gäller. Slut på att vara onyttig hela tiden och vara dålig. Jag vet att jag kan. Så nu gäller det. Ut och röra på sig med lille hunden hela helgen och sen ska det fortsätta så. Taggad av vädret blir man. Ut vill man, fota göra kul saker! Jag ska hålla detta nu! :D
Lyssnar just nu på spotify! Jag älskar spotify! Det gör mig glad vare sig jag är ledsen eller inte :D Musik är absolut en av dom bästa sakerna jag vet. Jag blir helt pepp av det! :D
ÅÅÅH vilket pepp inlägg! Nu ska jag försöka hitta på något vettigt tills klockan ett.  Antagligen så kommer jag att städa mitt...vackra rum.
Ha en fin dag! Ni ska även få min spellista för att ni ska bli lika glada som jag! :D
Jäniiis
Puuuuuuuusss!

Ensammen

Sitter ensam hemma hos fanny. Hon gick för typ en halvtimme sen. och jag ska gå om ca 20 minuter. Då bär det av mot skolan. Det är fortfarande liite vårväder ute så jag hoppas att jag inte fryser för jag har ingen jacka (a) Ska gå och plocka ut en väska i fannys garderob snart. Tog ingen väska igår. Insåg aldrig hur dumt det var. Men var dock lite oplanerat att jag skulle sova är oxå!

Var i farsta igår och köpte en sprej till håret som värmeskyddar. Typ plattång föning och så :) Väldigt bra inköp tycker jag. Får se om det funkar. Har väldigt kort dag i skolan idag så vi får se om jag gör något eller om jag åker hem. Jag längtar massa tills min telefon kommer till mig. Är GAAAAAAAAAANSKA trött på den jag har nu...

Har en liten löshårsaffär på gång. Vi får se hur det går med det. Jag viill ha långt hår men mitt hår bara vägrar fixa sig och bli långt. så vi får väl se vad som händer.. har tänkt på löshår ett tag nu men är så rädd att det ska bli fuult.

Aja, ska se om jag hittar nån kul bild att slänga in här!



Hittade ett gulligt litet bigass! Det fick följa med in i lille bloggen!

Vankas fredagsmys hemma hos min mamma! hoppas det blir av!

Pyyyyyysss

TELEFÅNE

LG KU990i Viewty Light Pink (3G)

Min blivande tele. På tisdag ehlt enkelt. FAN VAD DET SÖÖG att den inte fanns nu. FULE DÅLIGE telen i en HEEEEEEEEEEEEEEEL vecka till. KUL.

Finaste Ponnyn <3



Luring min älskling <3

Gulligaste!



Hur gulligt säger han Michael Jackson?

Sweet liten unge assååå!

Ny mobil

Samsung S5600
Borde jag köpa denna. Är galet taggad på den här asssåååå!

Jag får liksom ingen ordning på mitt liv

Ja, jag är sämst på att komma ihåg/orka blogga. Jag gör det för min skull, såklart. Kan ju vara kul att ha gjort det då oxå när man går tillbaka och läser sen..

Så nu ska jag göra en liten sammanfattning av kul händelser sen sist jag skrev :D
Och medans, dunkar Michael Jackson ur mina högtalare. All kärlek till honom.

En rolig dag jag måste nämna är såklart PULKAÅKNING med skolan! :D

Jag, Tove och Frida åkte till flottsbro och åkte pulka med Cherio och Sanna!
Det var otroligt vad kul vi hade och detta finns såklart på både film och bild! :D Det roligaste var att åka från högst upp i backen och hoppa! :D
Jag och Frida åkte tillsammans på en svart sopsäck, den var otroligt snabb och duktig faktiskt så det klarade vi förvånansvärt bra. Men när vi tävlade mot Cherio och Sanna så loosade vi iaf ;)
Sen åkte vi med BilbblisMarta hem och ja, det var en upplevelse skulle man ju kunna säga! :D haha.
Lite Donkenmat och nakna rexkatter till fötter senare kom vi iaf hem och jag var fan blöt ända in på trosorna XD haha. Men vi hade stöört kul!

Sen har vi haft fekke hemma hos karla :D Det var inte så många som kom men vi hade kul ändåå! :D haha vi lekte massa jag har aldrig och ölleken och grejer :D sen sov vi inne hos Lukas som gillar grodor, och skämde ut oss dom fan för att vi råkade...hmm. smsa gotland. och ja. så ligger det till!

Nu tänkte jag slänga in en Spotify lista jag gjorde Snabben bara för er och mig! :D
Bara för er i min blogg
Så lyssna flitigt på dessa underbara låtar! För det gör jaag!

Sista veckan innan lovet har det varit typ omöjligt att ta sig till skolan. Det suger ju ganska hårt såklart. Man missar massa skit! Men det var såklart skönt oxå. :D Vi hade gympa på torsdagen ( MIN SISTA LEKTION INNAN LOOV) och så gjorde vi MAC träning. Typ utfall och massa grejer, så jag hade så galet ont i mina lår. Är ju så himla tung i kroppen. XD haha. Jag dog. Sen gick jag runt och var kärring tills idag!

På fredagen red jag Mr K. Gick väl mer eller mindre bajs. hade Jossan iaf. Det var skitbra! Men jaja. Ska rida iag igen. Oxå då för Jossan tror jag? Har önskat hästar men lär väl få Mr K. Så nu sitter jag och hoppas att Mr K inte ska gå med den lektionen :D då kanske jag får min älskling. Haily.

Ja ja (igen?) nu ska jag försöka komma iväg och städa mitt rum. Så pappa kan få bli glad.

Pöööösss

RSS 2.0