Nu faller jag i dig.

Hejsan svejsan..

Nu langar jag en blogg. Haha, igen, jag suger på att keepa the good work uppe ;) men vafan, skit samma. Jag är ingen Kissie. Jag behöver inte ha bästa uppdateringen.

Nu idag är det 9 dagar kvar här i Östadkulle. 9 korta dagar innan jag bor i Stockholm igen. Det knns helt sjukt att jag snart varit hemifrån i 1 år. Det där året som jag längtade så mycket till. När studenten kom, nedräkningen till 10 juni. OCh sedan satte det igång, jag grät och grät när mamma skulle lämna mig. Ridläger hela sommaren, en av mina bästa somrar. Så vidrigt kul.
Höst vinter och vår här i Alingsås. Nu kommer snart sommaren igen. Massa nya vänner har jag skaffat mig, som man aldrig glömmer. Och det är ju bra. Men det blir så mycket svårare att lämna allt här. Dom drar en så mycket hitåt.

Jag saknar min familj, som jag inte sett sen i julas. Helt sinnessjukt. hur har jag ens överlevt hela våren? Var ju hemma i mitten på hösten, och i julas, sen har vi bara haft massa att göra. Och nu ska vi hem föralltid.

Det känns bra att det finns lite jobb som väntar på mig hemma. ett riktigt kul jobb är mycket mycket på G. Det väntar jag med spänning på! Helt klart! ÅÅÅH vad jag hoppas på det! :D

Jaja, :P

pöööösssHaha, hitta en ful gammal bild.

RSS 2.0