valens borg :)

idag i skolan vare kretsloppsprov. de gick finfint!
sen va vi klara och jag och tove åkte hem, de va najs!

nu sitter jag här hos fanny och vi har just fixat oss för outgoing.
vita tröjor linne och leggings, vi är riktiga partypinglor. slänger upp lite bild!



haha jag failade med bilderna!
SYND!
men vafan, enjoy. blir mer senare...imorron.

bajs!

skoolaaa

igår kväll var jag uppe typ tusen år längre än vad jag hade tänkt mig!
jag satt och kollade på massa film och läste bloggar och skit. sen va klockan helt plötsligt natt och jag borde verkligen sova. detta resulterade såklart i att jag va förjävla trött imorse! inte inte inte bra jenny. men iaf. jag peppade mig själv och tänkte på att det ju faktiskt skulle vara film på svenskan, HERKULES.
kommer till skolan och ba yes yes herkules :D men nej... då ska vi se fucking troja. bajsbajsfilm. hatar den jäveln juee.
eller jag har inte sett den innan men jag smnade. jag och tove satt ist och lekte lite längst bak. kommer typ inte ihåg ett skit av den och planerar inte att försöka komma ihåg.
så då va jag redan lite arg, men då skulle vi ha matte, inte kul. men de gick bra tove och jag blev klara med mattepapprena. hejja oss. sen hästkunskap. vi va lite sena men ändå 2a ut genom dörren efter en kvart. klara med 28 instuderingsfrågor. hejja oss igen.
i matsalen så satt vi vid salladen/frukten, så kommer chny och vi pratar lite med han om att han va arg igår. och han erkännde atthan var arg (hör och häpna alla) men iaf. så trampade han på en apelsin som låg på golvet XD vi ba "hahahahhahaha" han " fan en apelsin, jävlar" så tar han upp den och lägger tillbaka den i fruktkorgen. XD man ba ?! what! hahahaha såå jävla kul. chny. va shääär glad varje dag så ska vi bli dina vänner igen.
nu ska vi snart ha nationella pratengelska. bajs fy äckel.
jag vill inte vara med längre.
granis är snäll iof, och jag ska var med tove. de blir bra. sitter i skolans datasal. mitt tangentbords mellanslagsknapp känns svettig. blä. men den är typ bara sliten. usch för skolans datorar dom är cpsega och fula och blä. och jag känner att det här blev ett possitivt inlägg liksom.

pusshäy

TOVE


tove här är den VÄRDIGA filmen på älsklingsjoe!
slänger in en film med en av deras bästa låtar oxå, som såklart får mig att tänka på vårat lilla "skolgang"


klockren!




råkade visst lägga in en till (a) för dom här tre kan göra en sämstig låt så bra!
jag älskar dom!

och tovan för att hon har insett charmen med både dom och camp rock!

90210



Kollade på 90210 nyss, jag älskar det. pusseluss. och kunde inte inte lägga upp en bild på Silver, favoritkaraktären i serien! hennes hår är gudomligt, hej jag vill ha det?! och hennes inställning till saker är klockren. haha. älskar serien som sagt.
nu ska jag se twilight :D de va fett länge sen och min pappa står och grillar en kycklingfilé till lilla mig. de va snelt av han tycker jag. fanny är på kolmården och pussar på vargar och har de bra. men vi i skolan måste stå ut med CHNYs jävla vredesutbrott. fan va arg jag blev på honom!
de va redovisningar, och vi typ va tystare än vi någonsin i våra liv har varit för han sa att man skulle de. sen typ fnissade nån av oss. han ba " ni ska knappt ANDAS" vi ba men WOW. chilla chny!
sen berättade nån att det fanns skalbaggar som va typ 20 cm långa och frida sa "euuw" typ tystare än vanlig samtalston. ni tror inte chny kollar på mig och "men skärp er!! vad ni håller på!!" Jag- " MEN VAR DET ENS JAG ELLER?!?!" "nej då så" fan va tjurig han va asså! sen nös jag, asså jag försökte verkligen att inte låta. så jag nös typ inåt. ni tror inte att han langar typ största HATBLICKEN. asså jag orkar inte!? vad fan ska jag göra. nysa liksom?! de kan man ju inte ba NEJ jag ska inte nysa.
nu fick jag avreagera mig lite på det oxå. de va ju trevligt. nu ska jag kolla på vackra fina älskvärda edward <3

jude law = hothothot

asså madre! fick massage på mitt onda knä när jag pch pappa kollade på the holiday. ontontont är alt jag säger om den saken...
filmen däremot! fy fan va underbar den va och fy fan va snygg jude law är. asså mums filli babba på honom. hehe.
väldigt kort och meningslöst inlägg. hade tänkt orka skriva vad jag handlade i farsta. men de får bli imorron :)


kastar upp en puddingbild på mig och fanny från GAMLA dagar. köpte (varför tänkte jag skriva examen?!) student present till fani idag oxå :)

pusshäy

FRIDA ROSÉN

http://www.discshop.se/shop/ds_poster.php?lang=se&id=73100&ref=&subsite=posters

SERIÖST FRIDA!!!!
DEN HÄR MÅSTE MAN HA!

haha jag vet att du kommer dö kompis!

najsday on its way

de ska tydligen bli fint väder idag!
jag hoppas som fan. för då kan jag sitta och chilla massa på balkongen och typ lyssna på musik! men först blir det lite "viktiga saker" ska handla lite i farsta. kläder och hörlurar! förhoppningsvis nån slags klänning till sommaren och långt linne från älskade gina XD haha.

har lånat "the holiday" av fanny, (eller de är linas, men men) hoppas den är bra, jag har höga förväntningar på den. jude law och sånna fina kompisar så måste den ju bli bra.

Jag har lyckats lirka till mig att stanna hemma från rättvik..! (yes yes yes) så jävla rätt att fanny kom på att vi skulle jobba och jag kunde då övertala mamma att ingen vill jobba ist för en på valborgshelgen. så nu ska jag bo hos fanny hela den helgen och det är älskvärt! Pappa är dock inte heller hemma så vi kanske sover hos han nån natt. om han inte hatar oss. men de får han inte.

vi ska snart bege oss. får se om jag hoppar av nånstans på vägen eller om jag hänger på till telefånelagningen.
 
två bilder på världens finaste <3 (foto. Travsara)

pusshäy

solsolsolsol

jag och fanny var hurtiga bullar och gick upp ganska tidigt imorse.
(på var sitt håll dock) jag vaknade typ halv 8 av att mitt knä hade typ pms. och nu har jag haft fucking stödstrumpa hela dagen som bara har trilskats hela hela tiden! glida ner, korva sig och allt. jag har även kommit på flera skador på mig sen ägrimdöden. ont som en sate i nacken, vänster armbåge, vänster röv och vänster skuldra typ. men vafan. sånt får man leva med!

sen iaf! vi hurtiga bullar tog oss ut till östertälje och mariele för att fanny skulle rida lektion.
(mer om de i hennes blogg fannyfiction.blogg.se)
hennes häst va mupp men vafan! leka runt lite är fint. jag fotade och generalen och emmie va fina kottar. ofc! lycka till på dressyren imorron!

sen solade vi vid den okommande bussen, tror jag fick lite färg iaf! *hoppashoppashoppas*

som ni kanske (förhoppningsvis) märker så har bloggen fått en VERY big makeover! jag kände att jag ville de! så fanny och jag har suttit och kämpat som gnuer i säkert en timme sammanlagt, om inte mer!  den är dock inte helt fit for fight. behöver lite wilshjälp med kommande header. men annars är jag nöjding!

imorron blire farsta och sola som kottar.
snart idag.

pusshäy

knäckt ägg!

red ägrim idag på ågesta! det var jäääätte kul! :)
han hade stått sen i tisdags, halt tror jag? och tja, eftersom att han är en örnare redan innan så kan ni ju gissa hur han ÖRNADE runt på framridning och framhoppning. men jag tyckte de va kul faktiskt! ovant att vara mig. för jag är ju lite hopprädd!
men ni har inte hört det bästa än! jag trillade av! haha :D de va faktiskt (tydligen) riiktigt snyggt. jag såg de ju, såklart inte , själv. men kakan förklarade!
jag hoppade först ett studs på två hinder, sen en brytsväng där de skulle vara 4 galoppsprång på ungefär dådå. och han tar fyra och jag tror att han ska hoppa av, och de tror nog han oxå först, men nej han slänger in ett halvt galoppsprång till och jag hoppade ju redan i princip. men jag inser mitt misstag och slår armarna runt halsen på honom. det är ingen liten kuse vi snackar om så de blir ett ganska biffigt språng. och jag hänger efter honom och håller BARA i mig med armarna. riktig jävla superman tydligen, eller kenny starfighter som kakan sa. hahaha. och när han landar, då dusar de till så jag tappar greppet och dör XD haha. de va JÄTTEKUL. och de första jag sa när jag reste mig upp "jag tror jag hoppade lite före" och tja. sen satt jag upp igen och hoppade en egen liten bana för att annars skulle vi inte hinna.
men jag är RIKTIGT jävla nöjd, trots en liten avramling. de är väl till att bli karlas tur att ramla av, jag och frida har ramlat av två gånger var nu! jag på simon på taffsnäs och nu ägget. frida på it på hoppning och Dell dressyr. så nu är de karlas tur! kämpa kompis.
nu har jag precis läst min klick med edward i och tävlat om att få åka till italien i två dagar och vara med i Neew moon!
hoppashoppashoppas! vinner typ aldrig sånt där (peppar peppar) men de vore så så så så så sjuukt kul att vinna!
åååh tänk att träffa rob?!
nej jenny. de är inte ok att ens tänka på de. bajs. vi får väl se hur de blir. lär väl få veta vinnaren 3 maj eller nåt. för sistatävlingsdag var 1. då är jag ens inte hemma. puss. då ör jag i rättvik. bajs igen.
har lite ont i högerbenet och vänsterfoten. men vafan. jag lever.
imorron blir det en heldag med fanny. ska gå och dusha nu och sen 90210 och sova. de blir älskvärt.


längsta inlägget i mitt liv, eller nej jag skojade ;)

Pusshäy

ECLIPSE

ååååh!
läste just på en blogg om the twilight saga att eclipse (alltså trean i serien) kommer ut på bio dryg ett halvår efter tvåan!!?!?!?!!! snacka om glädje!
ett preliminärt datum just nu är 30 juni 2010 :D:D
åååååh! gud vad jag längtar till både tvåan och trean! och det verkar som om det även kommer en fyra på bio i början av 2011 :D:D och den 30nde den här månaden kommer filmen :D Ä N T L I G E N eller vad?
21 november hade dne premiär liksom!
åååh. älskar böckerna älskar filmerna älskar robert pattinson älskar edward cullen!

och såklart, allt har en källa!!
älskar stephenie meyer!

världens finaste ponny <3

ridning i skolan idag då då :) hade min fina fina ponny fanny <3
ååååh! hon va bäst, jag älskar henne så mycket..:)
de gick iaf väldigt bra för att vara vi två! börjar hitta ån slags form iaf. det känns bra! att då går framåt! vi gjorde lite ryggningar och så, och hon är ju bra utbildad som satan. så efter ett tag fattade hon vad jag ville och då gick de bra bra :) sen vare godiiig mat! pannkakor och efterrätt. efterrätten var dock inge god alls! :O tråkigt, nån mjölig cheesecake. bajs. på eftermiddan skulle vi sluta fyra men våran lärare som vi skulle ha 2 lektioner me var sjukling. så vi hade bara en lektion, och om vi hade läst på schoolsoft hade vi vetat att den INTE var obligatorisk.. MATT.
så vi satt ute i solen lite och väntade på bussen. de va sköönt!
lyckades så klart skämma ut oss lite för den ena och den andra. men jaja! vana är vi väl vid det vid det här laget?!
tove den lilla tutten kom inte alls. rumpa. imorron är det för den delen engelska nationella. mums. vad kul. vad bra de kommer gå. och om KG är sjuk kommer vi iaf sluta efter det :D de är ju skönt. och den är precis första lektionen oxå. guud vad de skulle vara najse!
så nu sitter jag här. funderar på att gå och duscha. sen sitta i solen på balkongen? för lite brun vill väl alla bli såhär när de snart är sommar?
tyvärr blire ingen cypern i sommar, förhoppningsvis nytt hus ist! känner att det kanske är lite mer värt. men heller inget finntorp som det ser ut. TRÅKIGT. hade varit fettt kul med finntorp. men vafan. nästa år kanske?
annars blir det förhoppningsvis jobb hos tantar och farbrorar på mammas jobb med fanny! de skulle tydligen vara mer betalt än ågesta, HOPPAS.
nej. nu ska ni slippa läsa mer! haha!

pusshäy

lite bilder :)

en liiten bildbomb här i bloggen dårå, kul !

    

1 tove som alien typ XD
2 toves och mina kretslopp, kväve, fosfor och lite skit.
3 mitt fina fönster, zac timo och edward
4 fiddes lejonkungjacka :D
5 toves leg

seg i huvet

låg nyss och läste linas kvällsbok, tvåan nu då ;)
dom böckerna är verkligen himla klockrena asså! älskar att läsa dom med jämna mellanrum.läste ut ettan igår, och böjade i söndags, jag är en liten läslus! ni älskar mig ändå ok?
jag gjorde matteprov idag, fick 16/22 alltså ett VG :) glad som en kotte för det! jag älskar mig själv för att nästan ha ig i nian och nu ha vg? whats up whit that liksom? var fick jag min hjärna ifrån? ;D jag ser det som nåt bra, så hej hopp liksom! sen när jag var klar med provet så fick jag leka tomte och dela ut massa godis till mina klasskamrater :D de va trevlans! haha agge, karamellkännaren! och mareng utan luktsinne :D
jag tror att tove tyckte jag var lite jobbig i skolan idag, men vafan?! jag va lite trött ok x) och hela växt och djurlivet satt vi och pratade med stefan (toves vän) i tele. vi gjorde nåt konstigt smurfsexljud XD och hade allmänt kul faktiskt! och när vi sitter där och smurfsexar så går kexie, tintin och hela världen förbi och stirrar, hejja oss :D
men vi är fina ändå!
sen efter skulan åkte jag och fanny och solade, eller fanny solade och jag kollade på henne ;) världens konstigaste bild på henne i solariet, och lite andra bilder på min mupptove kommer senare ikväll :)
sen åt vi en glass och åkte hem. puss på bästisfanny. vi gjorde fina planer för helgen oxå. de va trevligt. imorron blire ridning i skolan, jag längtar och hoppas på fanny :D hon är en fin påni... och jag vill rida henne *nickar*
skriver senare ikväll igen, och lägger upp bilder :)

pusshäy

ROBERT PATTINSON






han är fin, jag tänker inte skriva mer!

skolans tid är här

här sitter vi i skolan, kul vi har. mumma!
de va fiskpinnar till lunch, de va ok :) inte KALLA den här gången iaf... det va dom sist.
känner mig lite down sen jag läste min gamla blogg idag. asså... de va ju mcyket som var kul att läsa. men jag hade lite av en depperiod där.. med sebbe och så. och tja, de va lite jobbigt att inse att de just nu är ganska så exakt ett år sen. tiden har gått så fort och de är så synd. men de är inget att älta, gjort är gjort. behövde bara skriva de!

jag och tove va mindre duktiga på att plugga på håltimmen, så jag får ta åsas vrede senare, nör jag för fanny skull stannar på en EXTRA timme med asli. blääääk. men vi va iaf grymmiga på djurkunskapen, nästan alla instuderingsfrågor om brunst klara på 20 minuter typ? bra oss!

tovan är en gullegumma som har klippt lugg, de är fint! hon vägrar bara erkänna det den lilla snippiga kotten! men men, man vänjer sig ju :)
snart har vi chny, och man ska tydligen vara klar med en stor fet uppgift som han inte ens har gått igenom? har chny tappat hjärnan nyligen? asså han va kul och bra förut, men nu mer har han blivit helt cpad! jag och tove älskade hans rolighet förut men nu, nej tack chnysan! jävla bolleballe! (moget)

jaja, de blir prima skinka att gå och ha matteprov efter chnylektionen, och sen slutar jag igentligen. men icke kompis, då ska jag ju sitta och ha åsa en timme till!!!! för att fanny och jag ska sola, och jag har håltimme. ballesnippafuck för allt sånt!

aja, detblir en liten fin video på pattinson, för att liksom. muntra upp vardagen lite.




pusshäy

bajs


kalla mig nörd, jag tänker stå för de!

ok, nu får ni faktiskt kalla mig nörd! (och jag vet minst en som tycker de redan.)
men jag vill verkligen se hannah montana filmen!
jag älskar att kolla på hannah montana på tv när de går, och gör de så ofta jag kan.
jag vill ha conserten på dvd, jag är alltså ett litet fan.
men ongen vill se filmen med mig på bio när den kommer. :( buhu..

här är iaf trailern! (fanny ångra dig!)(men de lär bara göra det värre)



jag ska till stallet senare ikväll när fanny rider.
funderar på att sätta igång en film nu. de vore ju trevligt (a)

Pusshäy

fucked up dröm?

asså gud, jag drömde så jävla galet inatt! lyssna på det här!

jag och fanny skulle gå på krogen, och jag får ju inte det, så jag va lite orolig att dom skulle kolla leg. (vilket dom säkerligen skulle, och de visste jag!) så stog vi och hade åst in våra grejer i ett skåp för att kunna gå och betala. de va typ största nycklarna först så visste vi inte var vi skulle ha dom och de va typ största problemet, sne var dom bara borta. (XD)
vi gick iaf till kassan för att betala, jag la fram en hundring som jag hade lånat av fanny och ba, (tänka: jobbigt de är att låna så mycket pengar av fanny) så kollar ALLA konstigt på mig. och jag ?. t
ydligen hade jag betalat FETT lite. så jag la fram mer och mer pengar tills de va tp över 500. och jag ba men fanny de är fett ovärt om jag ändå inte ens kommer in? hon tyckte tydligen inte de gjorde nåt. och jag fick en biljett typ ? XD aa, då kommer jag på att jag inte har nån legitimation med mig. (som att de spelar roll när jag inte kan visa den, för då kommer jag inte in) och vi va tydligen megapackade helt plötsligt, för jag kunde typ inte gå XD så såg vi typ massa ågestabarn stå och bli ratade av vakten, typ folk som va för små. jag ba fanny jag kommer ALDRIG komma in.
så tydligen försökte vi inte ens sen. vi hämtade aldrig våra saker i skåpen utan gick. ut gick vi och sen va vi typ utomlands, för ingen pratade vårat språk och vi hittade ingenstans! och sen va vi jagade och de va konstigt. och så måste jag ha vaknat, eller bytt dröm för slutet är fett luddigt, kommer inte ihåg mycket.

helt cp dröm!

sitter iaf nu och gör chnyarbete, fick just veta att jag fått 2300 eller nåt av maggan från förra terminens jobb :D woho!
alltid najs med pengar till sommaren!

Pusshäy


wipeout är helt underbart

jag och bror satt nyss och kollade på wipeout! asså jag garvade så jag hostade ihjäl mig typ!
de är ett helt underbart kul program, verkligen min humor! inte själva människorna och de men kommentarerna från dom kompisarna är ju helt jävla sjuka! jag kan bara säga att jag älskar dom så mycket! XD
åt smarreglass medan jag kollade, va många gånger jag NÄSTAN satte i halsen asså! fan va kul som satan!

nu ska jag läsa lite linas kvällsbok, trött efter jobbet imorse. sen ska jag typ sova!
imorron ere skola igen, mindre kul vecka som kommer, men vafan! de klarar vi!




Pusshäy


zachary david alexander efron <3

asssså!
jag är ett stort fan av zac efrons snygghet! och de är inte ok att snubben blir snyggare varje jävla gång man ser han! så jag och fanny var då och kollade på 17 again igår, efter km finalen. GRATTIS alla som de gick bra för!
asså jag älskar filmen! så fort den kommer ut hamnar den hemma hos mig. :) och så fort zac kommer till stockholm nästa gång kommer jag till honom. de blir fint, förutbestämt fint öde.
idag jobbade vi, de va slitigt att gå upp, men de är de alltid halv 6. men sen va vi snabba och duktiga!

sitter hemma nu ska handla med pappa snart och sen städa hos mamma slitig dag!
men för alla som vill så här kommer en härlig video på fina efron!



älskar honom för att han helt oberoende sitter och äter och grejer, han är så fin <3

Pusshäy

gillar killen!



chester see- so goodbye

helt underbar låt, samma människa som "god damn youre beautiful" löving it!

talang = klockrent (tyvärr minus bladfamily)

ååååh! asså slutet av ridningen = <3<3<3 kom till stallet, skulle ha tango :D tänkte att nämen de är ju fett kul för de va fetttttttt länge sen :D
ska gå på toa typ 20 innan ridningen, tror ni inte att anna vk säger att hon har ytt till mr K?! jo då! åhnej tänker jag. och från at jag ska (försöka) sätta på han grimman så går allt åt helvete, vi får inte ens på grimman på han för han snurrar runt så mycket!! dumma påni :( men så kommer anna och räddar mig genom att berätta att jag får ha min tango :D
yes! och vilken tur de va! för guud va kul det var att rida honom igen :)
lilla kompisen. vi gjorde serpentiner och övergångar. skitkul vare :D verkligen min typ av övning.
sen åkte jag hem och kollade på talang!
fan va klockrena dom som dansade nakna var. asså dom skrev i rutan "för mycke naket i talang?" rösta på tv4, eller liknande!
men fan va kul dom va! vadå för mycket naket. de va EN liten grej, och han som stog där med en/ingen knäckebrödskaka XD haha så jävla klockrent!!
och han som hade vart gatuuppträdare världen över var oxå en favorit! klockrent med tobbe trollkarl och markoolio bakom scenen! dock synd på en så torr jävla jury. fy fan!
aja, imorron blir de förhoppningsvis 17 again :D

pusshäy

stallet snart

sitter och kollar på gilbert grape. den såg jag för tusen år sen XD men den verkar bra, kommer inte ihåg nåt!
lyssnar oxå, just nu, på favoritlåten just nu!
sjuukt bra, lägger upp den här snart. ska snart klä på mig och ge mig iväg till stallet. inget är som ågesta på våren <3 älskar det!
ska nog ta en glass i handen på väg ut! de blir smarre.
här kommer låten!

god damn youre beautiful-chester see

pusshäy

little ashes!

alla nästan har väl sett twilight eller twilighttrailern, men little ashes och how to be, kanske inte!
så jag langar upp trailers på dom här :D



how to be
(ganska dålig kvalité)


Pusshäy

tröötter

vaknade av att mamma kom in och tyckte att jag inte skulle sova bort hela min lediga dag?! men hallå MIN lediga dag, varför väckte hon mig vid NIO? aja, hon är iaf förlåten, jag blev lovad nya ridbyxor i helgen (a) haha. men nu ska ni inte tro att jag kan mutas till allt och att jag alltid mutas till allt! jag behövde nya ridbyxor!
jag va helt sjuk mör i kroppen när jag vaknade?! asså hej hopp har jag inga muskler eller? dom måste ha arbetat galet efter moddan i onsdags och fanny igår! och så ska jag rida idag igen, haha! och dom säger att adra dan är värst, jag har min ena andra dag idag XD och den andra andra imorron! och den tredje andra på lördag. men jag tjuter nte :D jag är glad ändå! för de blir jag av mina pållar :D
idag ska jag typ only chilla ;) sen blire ju stallet. men de känns slösigt! men fanny vill inte ha mig och alla går ju i skolan. stackars små barn!
jag vill beställa little ashes och twilight! båda dom filmerna går att beställa nu! jag villvillvill! ge mig Rob liksom (a) how to be kommer säkert ut snart oxå. asså jag älskar honom för att medverka i så många filmer just nu :D
aja, de blir väl lite update senare. lite om hur de gick med fannypåni igår och så :D

pusshäy

mådästy bläjs

jag klarade av skolan galant idag! inget ont nånstans!
de första som hände var i princip att jag och frida träffade ida i farsta strand :D de va kul! var så länge sen jag ens SÅG männsikan! så vi pratade lite om ströms och så. sen åkte vi och hon åt var sitt håll. men vi ska ju ses i helgen så de kändes ok :)
vi hade två små lektioner, en matte, som jag oh tove förövrigt var duktiga som få och kämpade på. och en med chny, jag säger inget mer, alltid lika oseriöst med honom. sen hade vi ju då ridning. jag var rät nervös innan... vafan, de är jag alltid. men de slutade med att jag skulle rida moddan. jag kände bara en sak...ÅHNEJ! för jag kan inte rida hurtiga hästar. asså nej. tog in henne gjorde iording henne, och kände sen nr vi skrittade ut att FUCK. de kommer gå så dåligt. hon låg verkligen i röven på hästen framför HELA tiden.
men sen när vi kom in i ridhuset och fick känna på dom lite på riktigt så kändes de bättre. dock långt ifrån bra! glöm inte det! vi gjorde lite galopp på volter och skänkelvikningar. hon örnade igenom dom till viss del. men jag blev faktiskt riktigt nöjd med några! om jag får vill jag ju fortfarande ha min lilla fannypåni imorron (a) men moddan va trevlig, henne siter jag gärna på fler gånger.
sen åkte jag och tove hem. vi väntade inte på karla och frida. jag kände att jag behövde komma hem, jag lagade ju mat och tog undan och hr just pluggat med bror. så jag kände att hem va en bra grej. så vi såg SÅKLART twi twi på tåget. och han sexytimeade med tove, är vi förvånade eller?

nu ska jag nog sätta på en film med zac eller rob, krypa ner i sängen, och snarra lite i mitt påskägg (a)
de blir fint. imorron äre sista dagen innan en lååång trevlig helg, ska träffa ida och peedu, rida, och tja, nåt mer :)
varning för långigt inlägg. ska försöka fixa en bild på moddan! men ni för bli glada utan hitills!

pusshäy

frulle, och gott om tid!

sitter och äter frulle. skulle igentligen ha vart på väg till tunnelbanan nu. men eftersom att jag löste mitt problem (hoppas jag!!!!) så slipper jag åka till mamma och hämta ridskor! jag är nästan hundra på att jag har mina andra ridskor på skolan. och jag hittade skåpnyckeln. så FÖRHOPPNINGSVIS löste det sig just :)
så idag då! de blir skola, matte med bini gympa med chny och sen ridning med carro(yesyesyes, inte gunulla!) sen hem till mamma och only relaxa!
när man har vart sjuk i 4 veckor typ är man iunte pepp ¨på att bli de igen och igen och igen.

pusshäy

sleepa tajt

nu har jag blivit killad på ryggen, i håret och fåt fotmassage. jag kommer sova som en stock.
nu ska jag bara plocka ner ett till täcke. pappa bäddade igår och då fick jag bara ett.
jag gillar att sova med två eftersom att jag har en prinsessäng, vilket betyder att den har feta gallret mot väggen.
och jag sover helst mot väggen. så jag brukar ha ett täcke där. och jag känner att de var dagens viktigaste information.
sov gott nu alla små snippor.

pusshäy

sallad och tv, smarre

sitter och kollar på disneychannel och äter godingsallad. fast kan knappt äta den för jag inte va så hungrig längre... ska snart gå till pappa så han får klia mig på ryggen (a) sen sova. och imorron blire förhoppningsvis skolan. för då får jag rida :D men inte fanny :'( ledsen i ögat blir jag nu... jag har ju knappt ridit nåra. och jag känner mig inte så taggad på nån faktiskt...bara fanny i princip. kanske kanske svarten. skulle vara kul att rida honom för carro. inte så kul att rida honom för gunulla liksom. annars har jag verkligen ingen aning... vixie verkade fin förut. men vafan vet jag?
alla bergas hästar verkar ha såmycket go i sig. och jag gillar sega små tomtar. (ge mig fanny!) men de löser sig.
längtar faktiskt till skolan. hör och fucking häpna. jaja, kanske nån liten update senare. troligen :)

pusshäy

RANDOM (försök att lägga in youtubeklipp)

hej hopp lalalallalala



JAG KLARADE DET! YES!
och om jag glömmer, så måste jag bara länka dit jag fick hjälp ifrån XD
http://www.designadinblogg.se/2007/october/lagga-in-filmklipp-pa-bloggen-youtube.html

Pusshäy

:D

verkar som om jag ska få hjälp med att lägga in youtuberuta!
men nu är de hannah montana! ett gammalt avsnitt som jag tro det eller ej INTE har sett :D
bye bye

renesmee´s song

nu hade jag velat kunna lägga upp en youtuberuta!

underbar låt, kan inte undvika att tänka mig min "egen" edward (frida vet vad jag menar, han jag ser/känner när jag läser.) sitta med renesmee och spela. dumma låt. den är fin fin fin.

http://www.youtube.com/watch?v=DoCrfCLcaeg

efterbliven söker hjälp!

kalla mig vad ni vill!
men jag fattar inte hur man lägger in ett youtubeklipp som ett klipp och inte bara en länk. för jag vet hur jobbigt de är att behöva kopiera länken, starta nytt fönster och skit. ingen pallar de. men hur fan gör man då? XD jag vet verkligen inte!
och jag kommer vilja lägga in massa klipp och jag vill att folk ska kunna kolla på dom. WILS vet du? nån som vet, en enkel liten förklaring som en kommentar, snälla?!
desperat behov!

pusshäy

guuurgeeeeell...

asså shiiit va dååligt jag mår!
migrän som en jäävel och mår illa och huvudvärk och mensvärk och döööd.
hejdå mitt liv!
fick iaf se bilderna på fannys kryssning nu!
de va kul :D
men nu ska jag se klart så som i himmelen!

tävlingar

nu är jag med i tävling om en affich på både twilight och 17 again.
båda kan bli signerade!
jag måste ju säga att jag HOPPAS som en jävel! vem vill inte ha en affish med antingen zac eller rob signerad hemma? :O

har feber. men har tagit alvedon nu och hoppas som fan att de ska hjälpa. vill ju faktiskt rida imorron.
vill rida min lilla fannypåni. om hon ens går med. jaja. de märks väl vad som händer.
jag pratade just med fanny :) hon hade haft det bra på sin kryssning! de va kul att höra. 
 
kanske skriver en gång till innan jag sover. vi får se.

pusshäy

rob...igen (a)



asså, måste bara säga!
den här mannen är HET!

to big update eller?

jag fick 500 spänn i mitt påskägg av farfar idag och fick en bra idé tyckte jag. kalla mig vad ni vill men som ett litet fan av både miley cyrus och jonas brothers, så ville jag för dom pengarna åka till farsta och köpa "best of both wolds concert". men tror ni den fanns nånstans eller? nej knappast. så nu sitter jag och kollar på youtube. kvalitén är bajs. men jag gillar fortfarande hennes låtar. dom har lite ny spirit liksom! alla har ju hört de gamla vanliga om kärlek. och ja klart hon har låtar om kärlek. men lite om sitt minst sagt annorlunda liv oxå. jag diggar henne!

pusshäy


picture time

jag hade ju faktiskt lovat lite bilder på fannyhesten och lite sånt!
så här kommer lite bilder från mitt lov!
     

klassiker!

asså är inte asterix och obelix helt underbara?
jag visade just det här (http://www.youtube.com/watch?v=RHZFi9CdUTo) klippet för min pappa och han tyckte de va jättekul och började babbla om att han och jag alltid kollade på det när jag var liten! och jag vet att vi gjorde det! nåt annat som slår en när man kollar på gamla barnprogram är hur ocensurerade dom är i klippet ovanför säger ahn att han har i tre tsk knark. jag menar ofta jag fattade i vilket fall? de är ju sånt man tycker är kul nu i princip. men nya barnprogram är ju helt formella och tråkiga? vem vill se dom? jag tycker fortf att de är jättekul att kolla på alla barnprogram jag kollade på när jag var liten. men nya är bara snippakotte!
jag säger då de!
ge oss mer av DETTA  http://www.youtube.com/watch?v=TjuRitO0W9w&feature=related

pattinson <3

http://www.youtube.com/watch?v=IG7ByWs2wXw&feature=related

för att rob är så fin när han skrattar? eh ja!
jag hatar att dom upprepar vissa så han ser fucked up ut.
men hallå de är rob?  still snyyygg!

stockholm i mitt <3 8)

ååååh, vad de är skänt att vara hemma!
hejdå kylan och all snö.
hej vårvärmen och fint väder!
jag drog såklart på mig fet förskylning i rättvik.
så kommer bli hemma sängliggandes imorron.
men skola på tisdag med alla pals och ridning!
imorron blire lite längre inlägg med updates på vad som hände.
i landet långt bort.
FANNY!
jag har great idé om inte du har annat!
räda mig från en rutten valborg mkay? XD
om du vill parta och fakka så blir jag ensa och ledsen i RÄTTVIK.
jag tycker du kan följa mig dit ist! :D
varken johan eller isabell ska dit.
 men MIG av alla människor ska dom dra med sig igen!
 efter ynka två veckor hemma typ.
rädda mig nu kompis!

pusshäy

rättvik 9-13 april

ok, idag åker jag till lilla rättvik.
de finns möjlighet att jag kanske kanske kanske skriver då.
vi har internet men de är muppigaste.
ska möta isabell på centralen 10. åker hemifrån 09.37.
sen går bussfan 10.40 och vi är framme typ runt 2? 
jaja, bajbaj och hare bra UTAN MIG

pusshäy

fiskar och wils (fanny du räknas som en fisk)

jag och fanny vaknade typ nio
men låg och bara chillade sönder i sängen i typ en halvtimme.
sen upp och kolla på världens sämsta filmjävel XD
som hund och katt
den va illa, se inte den!
sen bestämde vi oss för att vi ville gå.
så vi gav oss iväg till aquaria :D
de va dock mycket mindre och muppigare än förväntat!
men vissa fiskar va riktigt balla.
vi åt kyckling och sen åkte vi till globen.
vi skulle kolla på fiskar igen. på affären.
men ålen va osynlig så vi sket i han.
och kollade på möss och råttor ist!
asså fy vad söta dom va!
fanny skynda och köp dom nu!
sen åkte jag hem och nu precis nyss kom lille wils.
vi ska snart gå ut i de "finfula" vädret och fota med balla kameran.
de blir kuligt!
nu ska jag gå och kirra håert först bara. 
juste.! 
köpte småttingmat till småfirrarna oxå!
jaja! nu får wils luffa runt lite här. de kommer lite bilder från oss senare!

pusshäy

fanny och fanny :D

jag och fanny var på berga idag :)
fanny skulle rida moddan. 
men när vi kom dit så hade hon några och välja på.
och moddan va inte med så hon fick ta rosen :)
vi borstade och fixade och sen kom fanny på en jennyalisk idé.
hon tyckte jag skulle rida fanny :D
och de tyckte jag oxå. men jag ville inte fråga carro. 
men de gjorde fanny.
så i mjukisbyxor, gunullas skor, lånad hjälm och väst. 
red jag ut på mitt hjärta!
fina lilla pånifani :) <3
sen stog vi och betade medans resten red. 
för fanny hade en tappsko bak. 
men de va chill. för de va najs att bara p1a sig lite ute.
sen fotade och filmade jag fanny och rosen lite. 
men fannyhesten började tröttna lite så jag följde med mli och fuxmärta upp till stallet.
sen fixade vi iordning lite och åkte hem.
tacos och slutet på pearl harbor var vad som väntade.
de va najs som fan. sen såg vilite av sex and the city.
nu kollar fanny på nåt på tvåan XD om star wars i skogås.
nördigt tyckte jag så jag hittade en data.
vi ska se slutet på satc senare.
sen sova utan monster och spöken XD
wils kommer imorron :)
då ska vi sova utan monster igen!
haha, "här kommer jag och alla mina kompisar"
nu kom fanny och vill oxå skapa egen blogg. 
vi får väl se hur de blir med det. men ni lär ju märka de.
nu ska vi blogga i våran och lite så!
bilder på fannyhesten kommer senare. har ingen sladd hos madre :)

pusshäy

hidalgo :D

de va en galet bra film!
jag älskade den faktiskt :)
hade väl inte högsa förhoppningarna.
men de vände!
och den blir bara bättre ju mer av den man ser.
jag tykte den va lite seg i början. kom liksom inte in i den.
men sen älskade jag den.
och mustanger är så fina!
spec hästintresserade borde väl se filmen.
men antagligen gillar ointresserade en oxå!
jag älskade vänskpen mellan häst och människa..
de rör mig alltid i film och verklighet!
de är så de ska vara liksom... däför man håller på med hästar.
de ärliga i att en häst visar känslor för att dom VERKLIGEN känner så.



pusshäy

ensam och...(glad?)

sitter ensam hemma hos mamma då. 
allt är så tyst? XD 
de har aldrig varit såhär tyst här hemma tror jag.
men de är bara trevligt att vara själv. jag är inte rädd :D
hejja mig!
fanny skulle varit här men jag blev dissad.
jaja, jag kollar på hidalgo.
har inte sett den innan men den verkar bra.
hoppas inte hästen dör. 
de kommer den dock säkert göra!
haha. jag bloggar senare ikväll!

pusshäy

jobba som en gnu

vi jobbade ju som sagt idag.
de gik fint! vi va klara i tid och allt var bra.
sen åkte jag hem och å farsta strand macka!
gooooott!
johan och jag åkte til globen.
eller nej jag skojade vi gick till globen.
jag hittade det sista till mina små påskägg och ALLA mina pengar tog då slut.
 hoppas het enkelt jag får lite pengar av mamma idag.
jag ska ju faktiskt bo hemma helt själv i ett par nätter nu :)
de ska bli intressant och se hur jag klarar de XD
mamma och thomas är och kollar på ny bil.
jag äter frulle i sängen och kollar på MTV.
myyyyyyyyyyyyyyys med looov!
ska till fanny senare.

pusshäy

stockholm i <3

jag och fanny var inne i stan och bara mös runt idag.
fan va härligt det var!
asså de kändes som sommar.
vi gick i lite affärer och hade de mys.
fanny hittade en skitfin studentklänning!
älskar den. :)
sen bestämde vi oss för sandys.
smarrigt som fan!
så satte vi oss vid vattnet i gamla stan.
kan inte bli mycket bättre än att sitta där och chilla järnet.
sen åkte vi till sandsborg och fanny solade
jag bestämde mig för att vänta tills jag fått lite riktig sol.
jag bränner mig så megalätt!
sen handlade jag lite av sakerna till mina påskägg till familjen.
imorron blire jobb och sen globen och sista på påskäggen.
sen hem till mamma och packa som en jävel inför östbjörka
 och den äckelpäckliga jävla kylan igen.
men innan jag åker dit får jag iaf vara ensam hemma i 3 nätter :D
de är NAJS!
fanny joinar 2 nätter och wils en :)
så de blir lite planering imorron med mamma :)
aja, jag mini och fanny ska förhoppningsvis sova snart.
bara fanny som vill se filmen typ XD



pusshäy

michael cera <3

ledig idag! åååååh!
vårväder och påsklov!
de kan nog inte bli mycket bättre än så, kan de?
jo, för de är ridning ikväll! :D
hoppas på min lilla hailypåni :)
träffa wilson oxå!
va ett tag sen vi lekte mycket.
men på lovet ska hon sova hos mig
och vi ska fota massa och ha kul!
idag vaknade jag hos fanny.
tidigt som en jävel för hon va inte ledig.
igår pluggade vi som monster och gjorde hennes studentkort :)
hon ska få present av mig på studenten.
måste börja tänka på vad bara.
och jag orkar inte att de verkligen är 40 små dagar kvar!
vet ni hur fort de går?
jag går ut ettan. jag gick fan i ettettan för en seknud sen!
men nej de är typ 10 år sen liksom :O
tiden sviker mig! de går förförför fort...
aja, ska duscha nu. sen blire snart stallet med lille wils'!

pusshäy

RSS 2.0