<3



Sitter och kollar på Allra käraste syster på SF-kanalen. Det är det finaste jag vet. Ingen skola idag för att tågen är cp. Imorron dock. Sista skoldagen innan lov. Ledig på fredag. :D

remake av finaste

Det har gjorts en väldigt fin remake av en väldigt fin låt.
För Haiti, och allt illa som händer där nu.

ja, jag grinar, sönder och samman, fina fina michael


Trött, ont i ryggen och fan och hans moster!

Nu är det skola igen. Otippat, nej inte särskilt. Skolan är ju rätt fin egentligen. Våran lilla mökskola. Men samhälle B i två lektioner och en data som inte hittar internet fast man har släpat den hela vägen hemifrån det är inte helt uppskattat ska ni veta. Nu ska vi gå till lilla Leif (först skrev jag Lejf!!!! XD) Han sjöng "Hey Girls I Wanna Make Love To You" till oss nyss, det var ganska sweet ju!! ;)

Lejf är gullig vi ska gå till han, jag frågade just Cherio om han ville bli min facebookvän haha!

BAAAJ!

Händelserik himlans dag

Igår var en händelserik dag. För att göra en lång historia kort så har vi nu stalltjänst. :)

Vi flyttade in i käre Obama och fick två duktiga ettor och 3 fina passhästar. Jag har Farfar, Zebb och Fantom. Sen när vi var klara i stallet sprang vi och åt vidrig mat med "patten" XD

Toves pojkevän och dens "snygge" kompis kom och vi åkte till VH. Krockade med bilen med en tant och köpte godis :D Snygge kompisen spottade i hästmaten och blev kärleken i karla. Melle kommer kanske i helgen! karla får det svårt att underhålla två loverboys. men jag tror att hon klarar det. hon har ju två varma täcken i sin säng. Där får alla plats.



Sen på kvällen så var jag karlas PT. Personal trainer! :D hon har faktiskt träningsvärk och jag var duktig och lät henne kämpa! nu idag ska hon, jag frida och tove gyma igen. jag ska bli allas PT. YES!

Nu ska vi gå till maten. Det blir kul. Sen äntligen sova i obama! jag älskar min säng. och att sova. hejdå..

Jääni

RSS 2.0