Nytt försök då.

Ja då ska jag försöka igen med lite typ "träning/diet". Jag var och styrketränade igår och idag ska jag simma :)
Man glömmer att det ju faktiskt är fett skönt efteråt så vafan! Men det blir bra för då har jag styrketränat igår simmat idag, ridit imorron, haft coreträning på fredag och ridit på fredag. Det blir nog bra det här. Och diet. Ja vad är bra för kroppen? Inte är det att äta godis och sånt skit iaf. Så mera sluta med sånt än att typ sluta äta mat. För det funkar ändå inte?! :P
På tal om sånt här snack så ska jag faktiskt sätta mig ner och göra min idrottsläxa. "Vad gör du för att må bra?" haha. Allt för att cherio ska bli lycklig!
Puss <3
Jääni

Alla har vi våra dåliga dagar...


Sova är skönt, Lasse är fin och jag blir matt.

Sova är skönt. Vi börjar kvart i 1 idag. Vilket betyder att det faktiskt är fritt fram att sova. Hur som helst så vaknade jag av mig själv vid 8. Hmm slöseri på sovmorron för fan. Men det är ganska skönt att kunna vakna av sig själv.
Så nu sitter jag och lyssnar på Lasse - Jag får liksom ingen ordning. Har precis duschat och kommit på hur skönt det är.
Igår köpte jag lite saker i farsta. Betalade tillbbaka en skuld och la undan pengar i min nya Sparbössa. Set står "Holidays Found" på den och det är just vad det är. Så nu ligger 300 kronor där och väntar på att få åka till Cypern. Och min månadspeng på 500 väntar på att få joina dom (iaf typ 300 till). Så jag hoppas för tusan att vi kommer till älskade Cypern nu. För nu jävlar ska jag spara asså. Jag vill ha en sommar där allt kan hända och jag vill ha råd att göra allt jag vill!
Jag köpte även 2 par skor igår. Ett par vita tygskor (som om jag behövde dom?) som jag förälskade mig i och dom kostade ju bara 75 spänn typ på rean och fanns bara et par och de va min storlek. Ja men ni hör ju jag var tvungen! Och ett par UGGS som jag har velat köpa ett tag nu. Fanns endast ett par kvar i strl 41. Hehe. som ni kan räkna ut är dom ganska mycket för stora. Men det skiter jag i. Dom var likaså billiga som satan så jag körde ändå!
Och jag blir matt som en jäävla matta asså. Jag skulle kunna skjuta dig för jag är så ARG. Tur att jag har mina fina tjejer ute på bondeskolan. Ni vet att jag älskar er. :)
Vickan var så gullig, jag tror det var förra veckan som hon sa ungefär såhär " Asså Jenny!, Man kan ha en hur dålig dag som helst men du får en fan ALLTID att skratta hur arg och sur man än är asså. DU är så jävla rolig!!"
Det värmde mycket i hjärtat ska ni veta. För jag gör inga kul saker med flit liksom. Så det var väldigt gulligt sagt av mina fina lilla vickan :D <3
Charmigaste jävla bilden på mig och lilla vickanvire!
Men nu ska jag klä på mig och försöka plugga lite ekologi. Hela anledningen till att jag fortfarande är hemma. Men jag skriver senare. Antagligen i skolan.
Jääni

Horseknowledge!

Nu har vi haft vårat prov i hästkunskap som jag har ojat mig över i kanske 24 timmar nu för alla som har velat höra. Det gick väl helt ok faktiskt. Inte!

Trodde att Strage var snäll. Men så var icke fallet. Dumma unge. nu ska jag och frida sova i vickans säng :D

FRIDA!

Satan i gatan att den bara finns på engelska, har verkligen letat men hittar inte på svenska!

I guess i suck on this

Hmm verkar som om jag suger på att hinna/orka/klara att göra sånt här. Jag älskar det ju men fan asså. Jag vet inte vad det är. Men jag försöker nu iaf. Jag ska typ plugga idag. Fanny skulle ringa upp. Men förhoppningarna är inte för höga på att det ska bli något av det. Så ist lyssnar jag på musik, städar mitt rum och ska plugga hästkunskap och samhälle. Jag börjar kanske bli en duktig tjej. Eller kanske inte. Vad är en duktig tjej ens? Inte en Jenny iaf.

Jag ska iaf försöka bli en duktig tjej. I veckan ska jag simma och styrketräna med mamma, och sen ska jag försöka göra lite hemmaövningar på kvällen. Får se hur länge det håller. Knappast på stalltjänsten vecka 5. Men aja. Inga negativa tankar nu.
Juste, jag skulle ju visa Frida bild på Jackson i sin mussetröja! :)
Jag Tror att du börjar fatta grejen. Han älskade Musse och hade sånna där tröjor. Så när jag hittade en var det kanske inte helt otippat att jag köpte den på en gång?
Puss på finaste Jackson.
Jääni

Halva inne

Nu har halva dagen gått. Men otippat nog så känns det som om jag ska dö av trötthet. Nej, det känns som om vi har suttit här i skolan i 15 timmar och bara kämpat sönder. Nu ska vi kolla cypern ist. Det är WAY najsare än något annat! :D

Cypern i sommar. pussen.

Jääni

Prison

Nu är man tillbaka i föngelset då. Med andra ord skolan. Berga NBG. Som jag faktiskt trivs med och älskar. Jag menar igår hade vi teori med Cherio och linedance med Bettan! Jag har helt enkelt INGEN anledning att inte älska min skola!
Men alla jävla rester som jag har är inte kul. Det är dags att börja beta av dom nu...nu!

Hundarna som vi har haft nu i typ en månad åker troligtvis hem på onsdag! Ganska skönt faktiskt. Det är inte så kul som det låter att gå upp typ 6 varje dag i en månad.. faktiskt!


Jag laddar upp en bild som fan alltid får mig att skratta!

Sitter i skolan nu vid den gröna datorn och funtar på att göra klartmin engelskagrunka. Men hur boring är inte det. Aja. I'll Give it a try!

Pussen

Jäni

long time ago my love
Ja nu var det satan i gatan länge en jag var här. Men den nya headern drog mig hit. Igen.

Så ja, Det är idag en månad och en dag sen mitt hjärta flög. Min fina tjej. Jag har busat sen dess. Jag har tagit en sak. Men ingen får veta. Inte än. Kanske senare. Kanske aldrig. Det gör fortfarande ont. Jag vill fortfarande gråta. Men det är på ett annat sätt fungerande att censurera tankarna.

Nu ska jag försöka klara av att blogga igen. För jag gillar ju egentligen det. Jag älskar det. Egentligen.

 


RSS 2.0