Plugget före allt nu.

Har pluggat flera massa timmar nu. Hästkunskap och marklära. Viktigt nu när allt ska in innan torsdag. Har två arbeten och ett prov kvar. Imorgon blir det hårt jäkla plugg på två uppgifter.

Idag har jag och Karla vart grymma. Vi skrev hela arbetsmiljö och säkerhet arbetet och det är en bedrift! Att vi inte satt oss och gjort det tidigare. Det sa vi tusen gånger. Minst.
Varför sparar man alltid till sista sekunden jämt? Så jäkla dumt.

Jag har även facerapeat Karla. Och tillsammans med Karla har jag facerapeat en till. Inga fler kommentarer.

Nu kollade jag lite Idol. Hejjar på alla i den här gruppen typ. Det suger ju. Dom gör väl så. Med flit. Dom jävlarna! ;)
Nu däremot är det The Mentalist! :D Säsongsavslutning. Jag vill nog inte se hela. Kommer bara bli ledsen. Så jag kommer gå och lägga mig istället. Är så trött på dagarna så det är lika bra att bara gå och sova tidigt.

Jääni

Haha, har man kul lektion så har man...Hur ful får man bli hur ful får man bli hur ful får man bliiiii?nom nom nomsnööööggggaa killar... och sandra..

Projekt och Företagande

Det är mindre kul. Mycket mindre kul.

Karla sitter och spelar på min phoneee, och jag sitter vid min data och leker. Staffan är kulig, som en Pettson.

Efter skolan ska jag hem och plugga, förhoppningsvis blir det arbetsmiljö och säkerhet, om Karla får fram frågorna, så vi kan börja ;) Nu har vi skjutit fram det så länge så vi bestämde oss för att slå ihop våra grupper för att då kunna klara det!! :D

Nu ska vi fota med datis. kul ju.. höhöhö

hata hata hata

Jag tänkte först skriva att jag hatar skolan. Men det är inte sant. Jag hatar faktiskt bara läxor och prov och så. Om man bara hade kunnat vara i skolan och träffa alla klasskompisar och bara chilla runt lite. Det hade varit najs.

Istället måste jag sitta och försöka klura ihop ett hemprov i Ellära utan häftet med svaren. Kul. Det blir skitsugigt. Men synd. Synd.

Jag saknar en viss ÖKbrud. Som är fin. Och saknad som ni förstod. Snart snart snart Hanne!Är man snygg så är man! SAKNAR DIG DUE!

Nu ska jag skriva klart mitt träningsprogram. Så att jag kan lämna in den jäveln också. JA hej skolan, ta död på mig gör det bara.

Jääni

depåtjej

Ja det är vad jag var igår det. En depåtjej.
För pappa och jag var nämligen och körde KAK-race på Gelleråsen karlskoga. Jag hade höga förhoppningar om att en viss man skulle dyka upp. Men han fortsätter att göra mig ledsen... Jag börjar känna mig som en mytoman. Som om jag luras. Men det gör jag inte. Han är bara lite olydig på att infinna sig när jag är där.

Så ja, jag hade det så himla bra. Jag gick runt och hängde med alla som inte körde, det var 3-timmarslopp. Och tre i varje team. Så två förare körde ju inte medans en körde. Och då stod jag och hängde med dom och drack vatten och till och med kaffe drack jag. Äckligt, never more. Eller jo, later.

Pappa missade lite i starten och låg då tvåa första varvet. Men när han gick in å andra varvet så låg han etta. och där höll han sig sen tillsammans med sitt team hela racet och gick i mål mer än ett varv före dom andra :) trots lite sinkning av han Lennart. :)

Jag var stolt och så.Såhär såg det ut förra gången jag var med. 17 juni om jag inte minns fel. Då vann dom också :)

Jag kompisade mig istället lite med till exempel, (om man får lov att skryta lite) denne kompis.

http://www.tv4play.se/aktualitet/nyhetsmorgon?videoId=1.1732650

Ja, och nu har jag skrivit klart nästan hela min Träningsprogramsmoj. Varsågod Cherio...!
Jag behöver få mina andra restuppgifter. Innan oktober ska dom in. KÄMPA..

Häääjdå!
Jääni

Religionen och judendomen och snart åka hem och såååå

Nu sitter våran fina lilla klass och har lektion med Jobroooo! Religion. Som skulle varit en Svenska. Men vi blev skonade. Så nu pratar vi om att man inte får koka killingen i dess mammas mjölk. Viktigt faktiskt. Två gånger i bibeln står det. Man får verkligen inte göra det.

Porren är en pusselkung. Jag har gjort svårare och svårare men icke. Hon kan klara allt.

Snart ska vi åka hem, eftersom att vi blev skonade. Skönt.

IMORGONIMORGONIMORGONIMORGONIMORGON!!


Piggelintjejen

Känner mig inte överdrivet pigg och glad idag. Pappa ska iväg och klippa sig snart och jag känner verkligen för att göra något åt mitt stackars hår. Jag är egentligen ganska nöjd med det nu. Det enda jag vill göra är att färga det... Och det kan jag ju faktiskt göra själv. Jag har färgat mitt hår själv i massa år nu. Och det blir ju okej. Hade det blivit sååå fult hade jag ju slutat slösa pengar på att göra det hemma :)

Har suttit på pappas jobb idag och pluggat. Skrev Hästkunskapsuppgiften, och hade med migg papper som jag hittade för att kunna göra Cellen. Men tror ni inte att det är fel jääävla frågepapper då? Jo.....

Så den uppgiften får jag göra ikväll om jag har den dr hemma där jag (trodde jag) hittade den!

Istället ska jag nu sätta mig och ta reda lite på saker om vårat projektarbete! :)

Smell you later lövers!

Idé för den kvällströtte

Jag är en sånhär otroligt kvällstrött människa. Jag skulle utan problem kunna gå och lägga mig nu. Och till råga på allt så när jag kom hem igår från stalltjänsten ofräsch och trött som en sate och endast sjuklig, så var jag tvungen att duscha. Jag hade inte överlevt mig själv annars, och jag frös som en sate. Så jag satt vid datan och bara dog tills klockan var typ halv tio. Då gick jag in i duschen och medans jag väntade på balsamet så höll jag på att somna!

Så jag slog två flugor i en smäll och borstade tänderna medans jag väntade!

+

ASSMART!

Det börjar dra ihop sig för att sova. Har massa tid att sova in från stalltjänsten fortfarande! :)

Jag är en blåval, jag kan ta dig härifrån

Och jag har fixat så att min playlist nu är (om möjligt) ännu mer kickassgrym!?

något för mig

Så nu kan nu alla ta er 4 timmar och lyssna på hela min lista. Eller bara på det ni gillar.Vad ska det bli av mig?

Hang with meCool brud

Grymma!Nu officielt min favoritfilm på Youtube.

någon som är galen

Jag fick just höra att en galen unge har slagit Iphonerekord. Haha, och att det var han som hade ringt mig igår och inte Gun. Jag saknar stället så galet. Så jag skrev idag till Gun på facebook. Och livet går vidare där nere. Hur konstigt det än känns. Dom lever och göra saker. Tiden står inte still när vi inte är där. Vi missar saker. Det är tråkigt. Det går tydligen jättebra för Nicke och Dancer med den mjuka näsan. Jättekul att höra!
Men det som värmer mest i hjärtat är att höra att Nicke och Bilbo med sitt lag kom trea i Baltic och vann över Sveriges topplag.

Alltså den hästen och den killen tillsammans är vinnarmaterial det är allt jag säger.


Nicholai och Bilbo

Dom är inte lite duktiga heller.

Idag ska jag plugga. Träningsprogram. KUWL..

Puss

Jääni

vi träffades liksom på chans

Okej, nu är jag då hemma igen från skolan en vecka. Stalltjänst med gulliga pånis och fina vänner. En stor besvikelse. Pappa är i Cypern.. För nära en alldeles för fin vän. Utan mig. Något otroligt vad det suger. Jag kan inte tänka på det utan att bli helt arg i magtrakten.

Så jag får istället tänka på att en annan fin vän skrev till mig idag!

jennyförfan. nu måste vi ses snart.

Kändes bra, jag saknar henne något galet. Så min humor i den tjejen. Vi är så lika fast så olika. Hon är grym. snartsnartsnartsnartsnartsnart...

Är så trött. Efter denna vecka finns det inget som kan göra så att jag inte sover gott inatt. Med tanke på att jag har pappas stora dubbelsäng för mig själv inatt också så är oddsen goda. Och ska köpa gofrukost på morgonen imorgon. Allt lutar åt att det blir ett långt bad efter en så galet ofräsch vecka och sen krypa ner i sängen med en film.

Lilla maoui som mockade med mig några dagar. Gullepluttan :)

Har hittat massa ny musik och gjort en kickass grym lista på spotify. Den måste ni ju såklart lyssna på så jag lägger såklart upp den till er här lövers!

besta

Den är mitt "right now" eftersom att jag vädigt snabbt lyssnar sönder bra musik. Tråkigt men sant. Men jag knarkar känslan av en riktigt bra låt. Även det bästa i dom lite sämre låtarna kan jag höra om och om och om igen.

Så lyssna lite på den vaaaa! Som jag gör.

Nu blir det nog bad och en bok.
När det blir kväll så finns det så många att sakna.

Godnatt..!

Jääni

Long time no see

Idag är en helt enkelt mindre bra dag. Ni vet när inte så mycket blir som man först tänkt sig. Och man tänker för mycket och allt bara inte blir bra alls. Det är dagens läge. Jag skulle kunna skriva massa depp. Utan några som helst problem alls överhuvudtaget. Men jag tänker inte göra det. Jag vill inte vara sån. Deppmode tjej. Nej. Sån är jag inte.

Så istället tänker jag berätta att jag ska ha stalltjänst med två underbart fina vänner i en vecka nu. Och att jag saknar en underbart fin vän. som bor långt bort i stan. Nej ännu längre bort. Nästan på andra sidan jorden. Massa tusen mil och massa tusen pengar. Men jag vet iaf att hon har det bra. Och hon kommer faktiskt hem om ungefär 3 månader. Det går fort.

Och tills dess har jag minst ett fint litet besök att göra i en annan av Sveriges städer. Alingsås. Som jag älskar. Alla fina människor och djur som finns att älska där. Mitt hjärta värker vad jag tycker om dom. Fina är vad dom är.

Se bara? Aldrig har mitt öga sett något finare... Vackraste Bilbo.

Ligger på mitt golv med datan och lyssnar på Melody Club. Electric. Bäst faktiskt. Och smsar med fint folk. Precis som det ska vara. Om man bortser från allt jag faktiskt borde göra. Som packa och plugga. Men icke. Jaja. Ni ska få två bilder till att avnjuta. En på mig och Karla. Icke så smickrande måste jag få nämna också. Och en på moi.

n

Thats all you got for tonight people!
me love you.


RSS 2.0