Sola sola sola sola bort min vita hy!

För på studenten vill jag inte vara kritvit. Allas klänningar kommer ju vara vita i olika nyanser och ja, jag vill inte vara den blekaste av alla. Det är annars något jag riskerar. Jag funderar ibland på om jag är typ halvalbino. Eller så är det bara min känsliga hud som spelar mig ett spratt. Den gillar att se mig blek.


Idag ska jag även supervårmegastäda mitt rum hos mamma. Där ska sedan min mormor (som är sjukt pedantisk) eller min moster som är dammallergisk sova när jag tar studenten (alltså inte just när jag tar studenten utan nätterna runt!)

Nu ska jag ut i solen igen, mina små högtalare står


HIMYM

Nu är det bara tio minuter tills How i met your mother börjar!

Det ska jag helt klart se! Och sen hoppas jag att Ponnyakuten har kommit upp. För det vill jag ju se! :)
Oj vilket otroligt ovärdigt inlägg det blir.. ska lägga ut fula och osedda bilder från min kamera lite snabbt nu och hoppas att det funkar!

MEN VAD ÄR GREJEN?! tro inte att det fortfarande inte

Vårstäda moppen

Är äntligen dags för en sak som säger mig att det är vår ute! VÅRSTÄDNING AV MOPEDEN!

Gamla headers och såååå.

Hittade massa gamla headers till bloggen när jag kikade igenom alla gamla bilder i bloggen! Så jag tänkte att jag lägger upp dom! för det är så kul att se!
Första;
Jag diggar inte bilderna!! Men det lilla citatet är ju väldigt klyftigt måste jag medge! "Allting går bara man är omöjlig!"
Andra;
Ja, vad ska jag säga, jag kommer ihåg exakt var bilden är tagen och när. Fin dag! Ännu ett sjukt genomtänkt citat, såklart hämtat från älskade Yrrol!
Tredje;
Den här gjorde en kompis från stallet till mig! Elin Svenneke. Väldigt fin faktiskt! Hon är duktig. Dock vet jag inte vad jag tänkte när jag valde den bilden som är två gånger.. hehe.
Fjärde;
Den här har jag faktiskt skapat helt sjäälv! ÅH, jag minns vad nöjd jag var med den och jag tycker fortfarande att den är så sjukt najs!
Femte;
Den här har jag också gjort själv! Lite hjälp av fanny hade jag nog allt! :) Den hade jag ju nu till nyss när finaste Amanda Wilson gjorde en ny till mig. Den jag har nu! :)

jag blir matt

Alltså, jag älskar att fota, jag fotade massor förut! Och nu har jag precis börjat hitta tillbaka till min kamera lite, och mer ska det bli under hela sommaren och kommande året! Menen sak som jag faktiskt har tröttnat på är när folk använder bilder utan att fråga eller för den delen skriva hos vem dom har hittat dom?
Dom bilder som  jag har tagit och tycker är fina, som jag är nöjd med, dom vill jag ju inte se på någon annans blogg (utom folk jag känner, eller den som är på bilden. Då är det såklart!!! helt okej att använda dom hur mycket som helst!)
Det kanske hörs att jag skriver om en speciell. HAHA. Risk för bittert inlägg. Men jag blir så less på det bara! Fota egna bilder eller skriv vem som fotat snälla liksom.. ;)

Blogg.se sög igår?

Bara jag som upplevde hur mycket blogg.se va dåligt igår? Mina inlägg kom inte upp. Dom låg och skräpade i utkast. Men nu kastade jag upp det av dom som inte var raderat av någon anledning.. (ett dygn för sent!)
Jag har just sett klart en otroligt fin film. Men jag måste nog se den både en och två gånger till för att få ut maximalt av den. Den innehåller massa vacker musik. Som verkligen är PRECIS vad jag behövde då jag är sån tjej som lyssnar på låtar medans dom är bra. Sedan tröttnar jag och byter!
Nu hade jag lite musiktorka. Behöver verkligen rensa i min lista så den blir bra.. Haha, så nu var det gjort! tog en sekund typ, och nu är listan hälften så lång, dubbelt så lång! HJÄLP vad bra låtar jag har nu..!
Så! eftersom att jag gillar att dela med mig av musik ska jag kasta upp min lista häääär!! :D
jamentjena
Slänger med en lite våraktig bild på mig och älskade lilla Pärlis.

4,5 timmar från paradise

Jag är alltså nyss hemkommen från mitt personliga paradis. Jag sitter och kollar igenom min totalt fulla kamera. Sedan Nicke fick tag i den och fotade allt framför sin egen näsa så är den ganska fullspäckad med fula bilder på delvis mig och (hehe..) många andra! :) Ni ska självfallet få smakprov redan nu och en otrolig bildbomb senare! :)


ÅÅH Men orka?! tro inte att det inte ens går att lägga upp bilder. Blogg.se.... SUCK!

Iaf! ni får kika fäjsbuk sen.

Iaf, jag har så mycket bilder. Jag älskar det. Det tråkiga, liksom nersidan med fotandet. Det är att varje gång jag fotar så inser jag att min kamera sviker mig. Den är sumpig. Jag vill ha en Nikon. Jag Så jag ska se om det går att fixa. För min gör mig ledsen. Jag älskar att fota, och jag ser det jag vill fota och hur jag vill göra det. Men nej. Då sviker den mig genom att bilderna inte blir som jag vill och önskar!

Jaja, Vi fotade till Östadkulles hemsida, så nu är alla hästar nyfotade och skrivna om. Så varför inte ta och kika in??


Jenny

Testar lite då?!


RSS 2.0