Tänker på dig

Tänker på min älskade mor och hoppas att det inte blir nån läskig operation eller så. Låt det bara bli bra...


Kvällens

Haha kvällen har spenderats med Frida och Nicholai framför diverse program. Till exempel wildkids, paradise hotell norge och biggest looser sverige.

Jag och Nicholai har även spelat wordfeud och jag har varit bäst. Men han har kämpat och gjort helt okej bra motstånd. När det visar sig att jag kommer vinna ger han dock alltid upp. Jobbig!

Filippa var här idag och red! Dom små tjejerna får ju inte rida själva i ridhuset så vi satt med henne när hon red. Hon red Bolly på hackamore och det gick faktiskt sååå bra! :) hon var lite busig och efter det kom hon verkligen igång! :)

Så hon ska bara bocka lite och sen är hon redo för lektion! :) haha. Så länge Filippa sitter kvar och håller i sig så är
Det ju lugnt!

Jaja nu ska jag sova! :)


Kan vara den gulligaste ever.


Helt kanonroligt


Dagen efter en ledig dag

Igår var vi ju lediga! Såå skönt att vi kunde ta en lång sovmorgon till typ halv 11. Då gick jag rakt in i duschen. Skönt att duscha på morgonen. Jag har ju nu för tiden vant mig in med att duscha på kvällen, bara för att Frida vill det! Haha.

Sen åt vi rostmackafrukost med Alex som vi inte träffat på svinlänge. Så det var totalmysigt!! Ååh saknar henne när hon aldrig är här ju!

Sen började vi pälsa på oss tusen byxor och tusen tröjor för att överleva en lålg eftermiddag i ridhuset! Varm saft och filt i handen tog vi och satt på läktaren från 12 till halv 5 typ! :) då åkte vi med Tina ch Matilda hem och åt tacos framför en film, hästhoppning och Ponnyakuten.

Allt som allt en trevlig ledig dag!

Lite bilder från dagen!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1040148/images/2012/pic_186923495.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1040148/images/2012/pic_186923540.jpg" class="image">


Seeg

Efter en lång dag med hela stallet, privatlektion för Matilda och Sugar, grönt kort-kurs, in med alla hästar och mata och vattna dom och fixa ridhuset inför morgondagens träning så är det skönt att det som är nästa på schemat är en sväng förbi hemmakväll!

Blir väl lite godis och såååå. Film har vi ju redan en som tina fixade till oss Horrible bosses typ?

Är rätt så supertrött nu. När vi gick in och väntade på att Tina skulle hämta oss så låg Nicholai och snarkade i min säng. Hade ju mer än gärna varit i hans skor då!

Jaja. Blir ju sovmorgon imorgon iaf. YES!

Hehe. Nicholai som somnat till Lost med lille Nels under armen!


Ändrade planer

Blev kanske inte fredagen som jag hade trott. I sista ilfartssekund bestämdes det att jag inte gick följa med på träningen utan istället fick jag kratta ridhus och ha hand om fredagsbarnen.

Helt klart ett nerköp.

Men träningen hade tydligen gått bra och dom var iväg nu på morgonen också och då hade det också gått jättebra! Ska bli kul att se imorgon på Lennart Linderlöw-träningen!

Igårkväll hade vi också första delen av gröntkortkursen. Det känns som om vi kommer klara det bra jag och Frida. Fast vi är sugiga otävlande ungar från Ågesta ;)

På kvällen åt vi trevlig middag med hela familjen och två gäster! Riktigt trevligt! Jag va svintrött så skrattade mest bort mig hela tiden. Aja. Det underhåller ju andra såatteeeee

Ubbe igår efter att vi packat bussen och fixat klart han inför träningen!


Inte Arns pappa direkt men. Helt okej cool.

Godmorgon ( eller ja, jag har vart uppe i 2 timmar redan. Meneeeeh)

Jag och Frida har släppt ut och matat alla hästar + matat oss själva. Nu är det dags att mocka lite massa bajs.

I eftermiddag ska vi följa med när Nicholai tränar för Tobias Grönberg( hette han ens så?) på Alingsås. Ska bli kul!

Minns när vi följde med när han tränade för Arns pappa. Shit mama hejhopp vad vi kände oss starstruck. Det va tider det. Snart 2 långa år sedan...

Bilbo langar frippen!


Cold i rajdhuset!

Sitter i ridhuset när Nicholai rider Ubbe. Det är lite kallt. Och så.

Dom är duktiga. Det vill jag lova.


lite musik dåraaa

Shit asså... Ja tack!


Dagen dårå

Pjuhu vad nära det har varit att jag flög in i John blunds värld lite vääl tidigt ett par gånger nu ikväll alltså! :) haha. Jag och Frida kollade på how i met your mother.

Idag har stallet gått bra. Allt vatten fryser ju och så men annars så ;)

Nu ska vi snart ha 2 lektioner innan dagens arbete är avklarat!


back on track babes!

Amen tja bloggish...

Har jag svikit dig? ja jag antar det...

Men eftersom att det aldrig är försent så kör jag nya krafter.It's a perfect world when you go all the way!

RSS 2.0