Hemma, musik och taaaagggg!

Som vanligt när jag sitter hemma och vid datorn så lyssnar jag på lelle Spotify! Det är en stor kärlek jag känner för musik asså!

Precis hemma från Rättvik och har passat barn, fått pengar, varit ute och vandrat i naturen och andra musiga landetsaker :) Tokig som jag är så lyssnade jag om om om om om på ronja rövardotter sånger och vandrade i lilla naturen igår. Det var typ det bästa hittills i år (inte inräknat cherios dans) och jag BARA njöt. fy satan i gatan va det var underbart!

Idag pkte vi hem. trångt om rumporna i baksätet blir det att var tre i typ 30 mil men det gick faktiskt bra. Imorron blir det jobb, som leder till pengar som leder till CYYYPERN! Jag taggar sönder på detta för faaan :D

Taffsnäs blir det också på torsdag med fina vännerna och fina pållarna. Lelle luret :) <3

Snart måste jag sova om jag ska orka upp imorron och jobba och allt sånt. Kanske blir det till att simma oxå på eftermiddagen med Fäni min väni.

(förösker här lägga in en bild men tror ni det funkar? nej...)

IAF, diskuterar just nu på FB med Frida lellen och Cherio vilken som är den starkaste drycken? ska tydligen vara en gåta.. får se om vi kan lösa den!

Kommentarer
Postat av: Fäni

please translate 'lelle'!



jag vill ha cypern, nu? ja!



Taffsnäs - taggad som en sten! Äre dne där Mysis som va en stygg mysis? :o ^^ jag vill inte bara rida dom dåliga pånisarna bara för jag är ny XD :D

2010-04-06 @ 11:19:58
URL: http://fannyfiction.blogg.se/
Postat av: karla

VATTEN, DET ÄR VATTEN!! DEN STARKASTE! :D

2010-04-11 @ 18:21:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0