KändisvänAlltså, jag har kommit på en sak. En liten kompis till mig har verkligen blivit känd. hihi. Bland tjejer mellan 8 och 15 år är han störtkänd. Och dessa småtjejer är helt otroligt underhållande. Han har frågestund på sin blogg just nu och då frågar dom så R-O-L-I-G-A saker!

Som denna då!

Postat av: LINEA:D

Hur skulle du göra om du en dag kom ut till stallet och din häst försökte kommunicera med dej på ett konstigt språk. Hur skulle du göra för att förstå den? (:


Vad är det för jäkla fråga?! Vem undrar seriöst detta? Och det är ju inte så att det är förvånande om hästen pratar fel språk, för det gör den. Den snackar ju inte svenska direkt. Så vi människor försöker ju förstå dem så gott vi kan. Så en helt klart konstig och ganska dum fråga.

Ungefär 50% av alla "frågor" ser ut såhär!

 

Postat av: Stina

Du e sjukt snygg<3


Och då undrar ju jag lite vad dessa små uttalanden har här att göra? Detär ju ingen fråga, och det är ju lite jättenördigt att skriva det såhär? Är det inte det? Men kul för han att det är så många som tycker det! haha :)

Sen är det ungefär 30% sånna här frågor.

 

Postat av: linnéa


2. varför är du så snygg?


Och ja, som han så sjukt klockrent svarar. Gener.

Jag är dock mest impad över den otroliga uppståndelsen som det blev på GBG Horse Show. Haha, vi gick runt lite med Nicke och det är otroligt vad folk superstirrar och vänder sig om i farten och bara :O. Så kul! Men så länge han gillar det så är han värd det! Det är ju lite kul säkert med lite fame. Att vara Ponnyakuten-Nicholai. Och autografskrivningen med Tobbe var ju helt otroligt galen också.
Vi skulle ner och Gratta honom till den otroligt fina ritten i GP-Ponnyn, men kunde liksom inte nå fram till honom. Det var för mycket småtjejer med mammor som ville se till att fota sina barn med deltagarna och Tobbe. Och att de små barnen skulle få autografer från alla och så. Crazy

Men så söt och gullig som Nicke är i Ponnyakuten är det verkligen inte konstigt att alla små barn älskar honom!

Jääni


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0