hurra hurra för matilda idag :D

lilla matilda är 1 år idag! helt sjukt vad stor hon har blivit, det går inte att förstå. men idag fyller lilla parveln iaf ett helt år! så kul!
så! vi vaknade av att lina (fannys syrra, matildas mama) ringde och då väckte fannys papi oss och sa att vi ville bada med henne, anders och matilda. för matilda älskar och bada, och det är hennes dag idag. så vi skulle helt enkelt "ADA"

vi åkte till sydpoolen och badade med matilda. hon älskade det. och det gjorde vi oxå. matilda ville mest äta vattnet men vi lekte med henne oxå. efter badet var vi inne lite i södertälje och åt godingmat. kyckling och tzatsiki.

imorron är det matildas party och vi ska till henne och ge henne våra presenter som vi har slagit in nu nyss. de va naajs och dom är fiina :D

igår åt vi smarrig middag med joel och angelina som kom igår för att hälsa på och komam på matildas part imorron. kul att träffa dom igen, va nog på fannys student sist :) trevligt vare iaf.

blev ett kort och moje inlägg, men ni ska få en kärleksfull låt som både jag och fanny har nynnat på hela morgonen i princip.



Give in to me - Michael jackson
...såklart!


nu ska vi se klart på monsters inc som vi håller på att kolla på. den är sååå jävla klockren å fy vad vi älskar den! :D

jääni

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0