Upp och hoppa!

Japp uppe med tuppen! (Till och med före tuppen...) Och sitter nu och äter frulle och kollar på Landshark. Inte för filmens otroliga brahet, nej. Utan för att huvudrollen är den snyggaste saten i hela vida världen. Josh Hartnett. Jag säger tre bokstäver...O-M-G...



Bild på honom ur filmen. Han är verkligen yummie!

Idag har vi Johan Broman hela dagen. Förintelse förintelse yaay! det är iaf film en del av det så ja, vi står nog ut skulle jag tro! :) Nu ska jag äta klart min frullleee. Se yaa!

P.S GAH vad han är het! D.S

min lilla försummade kompis bloggen

hej bloggenvännen och mina ca 2 läsare!

haha idag har varit en händelserik dag i lelle skuuläään! :D Vi har vart hela eftermiddagen på 2 museum, och när 2hsam kommer iväg utanför Berga i en stoor klump kan allt gå fel! Men låt oss nu inte gå händelserna i förväg! Vi hade 3 lektioner innan lunch vilket gjorde detta till en SEG 8.40 morgon.

Vi hade svenska engelska och samhälle b. Jag vet numera att Johan Broman inte är kär i karla, för han är ju våran lärare, att Karin antagligen läst min blogg (Hej Karin!) och att Karla tycker att jag behöver "lite krydda" så hon saltade mina tuttar i matsalen! Sen när jag skulle hämnas så blev hon arg och tyckte inte jag hade nåt att hämnas för?! Då fick jag iaf stöd av Fröken maho som sa åt elaka Karla att låta mig vara! MAHA! Synd Karla synd, :D



Sen bar det av in mot stockholms stad. Det är som vanligt ett äventyr att ha hela 2hsam utanför skolan och ja vi rockade såklart etnografiska och levande historia! :D Vääldigt trevligt och jag hoppas på att bilderna kommer upp snart! :D (trots att vi lovade att inte lägga upp på fejjan...synd..)

Sen Shoppade jag med Fanny i staden och jag fick med mig en jacka, en tee och ett linne från gina, och sen leggings från hm :) Jag är nöjd och ska snart sova ensam hemma hos pappa. Det bästaste bästa med det är totally att sova ensam i hans stora galet mjuka och sköna dubbelsäng! GAH! den är kärlek för mig :D

Igår bokades även tågbiljetter till praktiken. Jag är pepp och nu kör vi Frida! :D

Spotifylistan som går om om om om om om om och om igen nu!
chalalalalaaa

Jenny Högström

helgen är <3

helg helg är naaaajs! :D
Jag sitter och chillar vid datan för 100000ende timmen i rad nu. men jaja, snart borde pappa komma hem och då ska vi antingen grilla eller äta thai tror jag :D

Imorron jobbar vi för sista gången i gamla fina ågestastallet för imorron flyttar hästarna in i det nya stallet! åååh, jag blev helt glad i hela magen när jag kollade in i stallet idag när jag ar där :)

Jag masserade hela pärlan och det tog säkert 40 minuter. Hon är så fin min älskade påniplutt. hon är ju en sån stor tjurig äcklig sak och så börjar jag massera henne och hon diggar det inte helt. men efter ett tag börjar mulen spännas och se ut som en snabel och hon slappnar av i hela kroppen och börjar vila på ena benet(!!!!) som ni förstår så händer detta knappast aldrig.

När jag skulle gå så kunde jag lämna henne och hon var fortfarande helt lugn och avslappnad och det var så kul att se så jag blev helt glad i hela magen ännu en gång! min älskling :)

Jag brukar jämt och ständigt få hjälpa barnen att göra iordning henne på söndagar när jag jobbar, och då gäller det att lära dom hennes knepsätt :) att klia henne på hennes favoritställen funkar alltid och barnen blir lika förvånade varje gång. Jag står där och predikar om att bli hennes kompis och har du sett hästarna i hagen dom kliar varandra och ja. som sagt, förvånade barn :)

min far hämtade mig, och sen dess har jag bara chillat hemma.

Imorron blire jobb och sen ska jag faktiskt på fotosession! Peedu har bett mig att fota henne! En fin liten ära sådär dom jag tycker verkar jättekul! så kameran ligger på laddning och jag är verkligen redo! Hoppas bara att kameran känner för att lyda mig :)



( sist jag fotade Peedu på "fotosession" för ca 3 år sen! hade en uppgift i skolan och hon ställde upp som modell! )

Fikade med kära klassen på sista ekologilektionen igår! HELT HEMSKT att det var sista lektionen. usch det gör mig inte glad i magen! jag dör. ångest är vad det är. iaf, så var det mycket trevligt och alla gillade mitt bakande :) och jag älskar fina klassen :) Cherio var inbjuden och han missade inte ett tillfälle att äta snickerskakor och choklad"tårta" XD haha. så började klassen sunsta ytterst snabbt och jag och frida fattade inte riktigt grejen.

förutom när vi kollade klockan och insåg att vi hade en hel timmas tid tills nästa buss gick då vi nyss missade våran! men vi hade cherio och sanna att fördriva tiden med och ja, en timme går rätt så fort i deras fina sällskap! :) Vi skrattade och pratade så att vi nästan missade bussen ännu en gång!

MEn vi tog oss till stallet i tid och jag hoppade Hillman! Det var underbart kul och han är så fin :) (säger inte att det gick bra jag har verkligen ingen känsla för hoppning!)

Nu ska jag försöka skaffa ett liv och lämna datan ett tag! :D

Jenny Högström


för två år sedan.

"sebbe, glöm inte de jag säger, för jag säger bara de som jag verkligen menar.
 och det är så sjukt jobbigt nu bara, men jag behöver dig. thats it."

Det här var min sanning för exakt två år sedan. Gud är det verkligen två hela år sedan?


































Fina fina du.


jag är stolt

ja, som överskriften säger, jag är verkligen stolt. och över ingen mindre än mig själv är jag stolt :)

Jag är stolt för att jag nu har en runda, jag har sprungit MIN runda idag, med hundis. hon är så bra sällskap! sprudlar av energi och allt så jag blir glad och orkar. jag gör lite så att jag ska klara det med cherios program sen! har ju i princip redan gjort mitt program. nu ska jag bara andas lite sen gör jag min styrka! :)

Beach 2010 är vad jag vill! FÖR NU SKA FETTET BRINNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

kämparglädjen!

Idag var en jobbig morgon, jag skyndade som en sate imorse för att hinna allt. När jag just ska gå inser jag att jag måste ha med mig tårtan och att tårtan INTE var tejpad... JOBBIGT! så jag sliter fram tejpen och tejpar folie runt den. Sen kutar jag iväg (försiktigt såklart! får ju inte tappa tårtan!) men missar tunnelbanan!! hur gick detta till?! nej  jag hade inte missat den jag hade kutat i onödan och missat en tidigare :P

Så jag blir mött av frida och vi åkte till skolan, i försiktighet!

Sen skulle vi lägga tårtan på Cherios bord och inte låta han se det. Men riktigt så blev det inte... Vi fick nyckel in till hans rum och ställde den på hans bord, så skulle vi skriva en lapp och låsa lite fint och sen sticka. Men det gick inte till så som sagt, när vi ställer tårtan på hans bord ser jag filmen när dom dansar och VILL verkligen sno den...men vi hade ett uppdrag att sköta! så letade vi papper, men då ser vi hans huve dyka upp utanför fönstert och inser att om typ 15 sekunder är han inne i huset och vi står i hans rum fortfarande! så vi springer ut och stänger bara dörren och ser lagom ASSKYLDIGA ut!

Så han ser antagligen att vi är skyldiga, men ger sig in i arbetsrymmet och efter mycket jobb med tejpen så klarar han att öppna den! han gillade den och jag fick en liten kramis som tack! och tårtan fick han för att han bjuder på sig liksom! :)

Senare i matan åt vi tårtan och suktades lite. men Cherio var snel och delade med sig iaf! :D

Nu är jag hemma och ska snart ut och springa, ska bara smälta maten lite först! och ge er en bild på äggbert!






Haha! Skööning helt enkelt! Nästa gång han dansar LOVAR jag att försöka filma! :D haha, telefoner har varit bannlysta hittills, men snart lär han bli lite snel och låta mig filmat! :D

byyyyeee

Fortsätt springa forstätt springa

Var ute med April och sprang idag igen, eller idag och idag, inatt snarare! Det var så galet mörkt då vi sprang inte så långt, trodde jag skulle tappa bort hunden när den var typ en meter bort! sen in och göra all min styrka! detta har givit mig konstant träningsvärk sedan fredag kväll! då gympan infann sig!

Aja, jag ska vara glad, det betyder att mina sugiga muskler iaf försöker nu! :D

Nu blir det sängen och imorron...CHERIOS ÖVERRASKNING :D haha, ( han har sagt att han gillarn!) (han vet dock itne vad det är...men synd!)

Kul kommentar på facebook tycker jag att jag fick iaf!
Christoffer Eriksson
haha, förstår inte att mina gympapass alltid ger träningsvärk. Nästan så man börjar tro att folk är aningens otränade ;) (fast kan ju ha fel där, vem vet)

Han har så rätt! har jag nu insett, dags att få dom att kämpa, Så nu måste jag alltid peppa mig själv att orka!

Nu blir det hårdhandskarna..

Nu ska jag köra. På riktigt för fan. Jag behöver det och nu ska jag göra det. För min skull!
Jag ska börja träna igen. Hemma, Ut och springa, sen in göra situps, armhävningar, rygglyft och stretch. JAg är inte så tränad nu direkt. Sämst faktiskt, så det blir lugnt i början. 15 x 4 Av alla ovanstående :)
Började igår, det kändes jättebra! Jag satt inne och kände mig så jäävla lat och dålig. Så ortsatte jag känna mig så ett tag, liksom peppade mig själv. SEn gav jag mig ut med hunden. Och vi kutade runt i typ en halvtimme :) Sen in och gjorde dom jobbiga gräjerna och in i duschen. Jättehurtigt och inte så jobbigt så man dog.
Så ikväll blir det deja vu! :D
Nu ska jag och Fanny ut och vandra med hundis i massa tid! :D HÄJTHÅ

Recepttips! :D

Snickerskakor! :D

Ingredienser
1½ dl strösocker
1½ dl ljus sirap
8 dl cornflakes
200 g jordnötssmör
200 g blockchoklad

 
Fakta
Portioner: ca 35 st.
Tillagningstid:


Betyg
4
(3 betyg)
Logga in för att rösta
 

Tillagning
Koka ihop socker och sirap. Blanda cornflakes och jordnötssmör i en bunke. Häll över sockerblandningen och rör om ordentligt. Bred ut massan till önskad tjocklek på en plåt med bakplåtspapper.
Smält blockchokladen i vattenbad (micro går också tror jag). Bred chokladen över kakan och låt stelna.
Skär i bitar.
Denna ska jag baka till Cherio tror jag :D Och även min mammas ärketårta! Så vi får se om Cherio kan svara på vilket som är hans favoritbär! :D

Hemma, musik och taaaagggg!

Som vanligt när jag sitter hemma och vid datorn så lyssnar jag på lelle Spotify! Det är en stor kärlek jag känner för musik asså!

Precis hemma från Rättvik och har passat barn, fått pengar, varit ute och vandrat i naturen och andra musiga landetsaker :) Tokig som jag är så lyssnade jag om om om om om på ronja rövardotter sånger och vandrade i lilla naturen igår. Det var typ det bästa hittills i år (inte inräknat cherios dans) och jag BARA njöt. fy satan i gatan va det var underbart!

Idag pkte vi hem. trångt om rumporna i baksätet blir det att var tre i typ 30 mil men det gick faktiskt bra. Imorron blir det jobb, som leder till pengar som leder till CYYYPERN! Jag taggar sönder på detta för faaan :D

Taffsnäs blir det också på torsdag med fina vännerna och fina pållarna. Lelle luret :) <3

Snart måste jag sova om jag ska orka upp imorron och jobba och allt sånt. Kanske blir det till att simma oxå på eftermiddagen med Fäni min väni.

(förösker här lägga in en bild men tror ni det funkar? nej...)

IAF, diskuterar just nu på FB med Frida lellen och Cherio vilken som är den starkaste drycken? ska tydligen vara en gåta.. får se om vi kan lösa den!

Cheriodansen = GALEN ATTITYD

hahahah har just haft denbästastebästajävla gympalektionen på galet hiiilee länge :D

hahaha, börjar denna mening med ett skratt oxå då jag råkade tänka på dansen igen:D XD den är så galen och jag kunde inte sluta skratta. Det var helt otroligt. varje dång han gjorde den så smällde jag av. Kunde inte sluta, sen var jag galen hela lunchen... och rasten... och nu. Men det är okej. För nu slutar snart stalltjänsten:D

Då ska jag hem och sen packa! sen dalarna juu!

Pratade just med sanna. hon grinar i tele med sin mamma. KUL! XD
gullesanna

Jääni

RSS 2.0